Last news in Fakti

31 Октомври, 2020 07:00 6 841 4

Вашият хороскоп за днес, 31.10.2020 г.

  • хороскоп-
  • дневен хороскоп

Няма да им е лесно днес на Водолеите

Вашият хороскоп за днес, 31.10.2020 г. - 1
Снимка: Shutterstock

хороскоп от astrohoroscope.info

Овен

Днес ще се чувствате окрилени и ентусиазирани. Е, ще теоретизирате малко повече от необходимото, но пък ще гледате с оптимизъм на всичко. Хубав начин да приключите този месец и да сте готови за следващия.

Телец

Много дрънкате, обсъждате, спорите и в крайна сметка май нищо не правите. Днес е последният ден на октомври и е добре да си направите равносметка. Остават още 2 месеца до края на годината, а на вас какво ви остава?

Близнаци

Прекалено честолюбиво ще подхождате днес, което може да е признак на недостатъчна самоувереност и определено не ви носи дивиденти. Тогава какъв е смисълът да се държите така?

Рак

Отиде си и този месец и вече се вижда краят на годината. Май е време да започнете да финализирате проектите, които сте започнали. Не се помайвайте още дълго, че време не остана.

Лъв

Направо ще сте пияни от любов. Внимавайте, защото след пиянството идва махмурлукът и тогава става опасно. Пък и глава доста боли. Добре е да имате и някоя практично занимание на разположение.

Дева

Иска ви се да организирате цялото семейство в някакви спортни занимания, запълващи свободното им време. Не се ли увличате твърде в манията си за по-здравословно? Вие щом искате-спортувайте,ама не карайте насила всички наред да го правят.

Везни

Не се мислете за недосегаеми. Определено ще получите отпор от околните. Важното е да подходите неемоционално и главното справедливо.

Скорпион

Приключвате с ентусиазъм този месец, предвкусвайки наближаващите празници. Може да не са много близо, но тъкмо имате достатъчно време да си отрепетирате ролята.

Стрелец

Имате идея как да спечелите много пари, но тук въпросът е дали това ще стане? Може би хазартното у вас ще ви подтиква да рискувате. Не му позволявайте много да ви юрка.

Козирог

Имате шанс да научите нещо изключително интересно. Ден на откритията и изненадите. Отворете съзнанието си и просто попивайте мъдростта на света, проявена в най-дребното нещо.

Водолей

Определено няма да ви е лесно днес. Опитайте повече да слушате какво ви казват, вместо да си правите изводи на база собствени трактовки. Много от недоразуменията се дължат на недоизясняване на нещата. Знаете как е.

Риби

Имате шанс да се докажете кои сте, какви сте и за какво работите. А вие самите наясно ли сте с това положение на нещата или още търсите? Най-важното - вярвайте си.


Поставете оценка:
Оценка 2.2 от 6 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Телец

    1 3 Отговор
    Лъжа, телците не мрънкаме.
    Ние сме истинските мъже заедно с лъвовете в зодиака, всяка жена си мечтае за нас.
  • 2 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    1 1 Отговор
    БЛАГОДАРЯ за хороскопа госпожа МАРИНОВА и ФАКТИ БГ
  • 3 Звездоброец

    1 3 Отговор
    Телците да скачат от моста при Рибите!
  • 4 Зодия Пръч

    0 1 Отговор
    Хороскопите са за интелектуално осакатени душици и техните подчинени съпрузи. Пълна измислица.