Last news in Fakti

29 Октомври, 2020 13:31 6 145 11

Здравословни проблеми мъчат Геро

  • герасим георгиев-
  • геро-
  • здраве-
  • проблеми-
  • високо кръвно-
  • маскираният певец

Високото му кръвно не се повлиява особено добре и от силната му ангажираност напоследък

Здравословни проблеми мъчат Геро - 1
Снимка: БГНЕС

Водещият на "Маскираният певец" Герасим Георгиев страда от високо кръвно налягане, което на практика е неизлечимо и мъчи голям процент от мъжете на средна възраст у нас. Актьорът обаче пие лекарства, предписани му от лекар, с които контролира кръвното налягане и го поддържа в нормални граници.

По принцип хората, които страдат от подобен проблем, приемат медикаменти до края на живота си. Основната причина за високото кръвно на Геро са килограмите му. Актьорът никога не е криел, че отдавна води неравна битка с наднорменото тегло, което при него не е следствие на лакомия, а от стрес.

Преди 18 години той преживява тежка катастрофа, след която ударно започва да трупа килца. Инцидентът става рано сутринта, валял дъжд и актьорът в последния момент видял, че в неговото платно е навлязъл камион. Набил спирачки, но вече било късно. Последвал челен сблъсък. Докторите не могли да повярват как се е отървал само с одраскване на окото.

"Явно нещо ми се е обърнал метаболизмът от цялата история. Но по-добре да съм качил килограми, отколкото да ме няма. Важното е, че останах жив", споделя актьорът.

Високото му кръвно не се повлиява особено добре и от силната му ангажираност напоследък. В момента Геро се разкъсва от задачи. Освен, че всяка събота е на живо в "Маскраният певец", се изявява много активно и в театъра. Буквално няма време за истинска почивка и е постоянно на крак, пише "Галерия".


Поставете оценка:
Оценка 3.3 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 айдх

    11 4 Отговор
    е тоя толуп е нормално да има високо кръвно ....
  • 2 hh88

    10 1 Отговор
    Еййй, жал ми стана за този човек. Горкия, няма друг с такива страшни болести.
  • 3 Този Геро

    12 2 Отговор
    се усвини и стана 160-180кг така,че няма как да не качи кръвното и холестерола а и ''самолета'' му вероятно е покрит от шкембето.
  • 4 Бай Ганьо

    12 2 Отговор
    ГЕРОоооооо, свАли килограмите брат, защото те чака и ДИАБЕТА, а след него идва отвъдното. Всеки го може.Само да поискаш.Поий силекарствата, и ще си живееш абсолютно нормално.НОоооооо, пак ти казвам....КИЛОГРАМИТЕ.....
  • 5 Космат гръб

    13 2 Отговор
    Както казва един колега, аз дебел концлагерист не съм видял. Да остане гладен, нема да умре, ще свали килца и ще му се оправи кръвното. Трудно е, но не е невъзможно.

    Коментиран от #7

  • 6 ПЕНКО

    4 0 Отговор
    ГЕРО Е ВЕЛИК АРТИСТ И ЧОВЕКОЛЮБЕЦ / ВСЕКИ АРТИСТ , ПЕВЕЦ И ТАНЦЬОР И МУЗИКАНТ Е ЧОВЕКОЛЮБЕЦ / , НО ПРОДУЦЕНТИТЕ И СЦЕНАРИСТИТЕ СА ПО-ПО ЧОВЕКОЛЮБЦИ !!! НО ЗА ГЕРО - ВИСОКО КРЪВНО ИМА ТОЗИ ,КОЙТО ГО МЕРИ !!???!! БАЩА МИ СТИГАШЕ ДО 225 СИСТОЛ , А УМРЯ ОТ РАЗСЕЙКИ- СЛЕД ТУМОР НА ДЕБЕЛОТО ЦРЪВО -ДОСТО ПО- ВЪЗРАСТЕН ОТ ГЕРО !!!!!!!!!!!!
  • 7 ФАКТИ

    14 2 Отговор

    До коментар #5 от "Космат гръб":

    Един американски професор казва: Колкото по-малко ядете, толкова повече ще живеете.
  • 8 Дълбоко Виждащ

    1 0 Отговор
    Това ,което казват лекарите-Винаги е Т.Невярно!!!Да хапове се пият около 1,5г и когато се насити организма започвате да ги разреждате първо през Лятото, после през есента и накрая следите през зимата ви съветвам да не пропускате,докато през лятото ,през ден!като гледам снимката му трябва много движение през пресечена местност и да премахнеХляб,захар,алкохол!Трябва да избере-Здравето,а после тези глупости,иначе....
  • 9 ГЕРООООО

    1 2 Отговор
    ГЕРООО , АКО ТЕ ПРИСВИВА МНОГО , СТОЙ ПО - БЛИЗО ДО ТОАЛЕТНАТА ! .....А МОЖЕ И САМО ГАЗОВЕ ДА СА НО ТРЯБВА ДА СИ СИГУРЕН АКО ЗАСПИШ !
  • 10 Bobi

    1 0 Отговор
    Прочетете добре статията. Това не е от ядене а от стрес.
  • 11 Руссссе

    1 0 Отговор
    Още кaто тaнцьор в Русе си беше дебел, не е от кaтaстрофaтa.
    Много сa му софрите.