Last news in Fakti

30 Октомври, 2020 15:04 2 239 6

Кейти Пери и Орландо Блум призоваха с песен американските избиратели (ВИДЕО)

  • кейти пери-
  • орландо блум-
  • песен-
  • призив-
  • президентски избори в сащ

Двойката сподели поредица от любопитни видеа с послание в социалните мрежи

Кейти Пери и Орландо Блум призоваха с песен американските избиратели  (ВИДЕО) - 1
Снимка: shutterstock

Певицата от САЩ Кейти Пери и годеникът ѝ, британският актьор Орландо Блум, отправиха послание към американските избиратели, поднесено под формата на песен, пише сп. People.

Hey 🇺🇸 friends @kerrywashington @americaferrera @aliciakeys are bringing you an ALL 🌟 evening on @cbs tv tomorrow October 29th at 9pm/8pm ct #everyvotecounts

A post shared by Orlando Bloom (@orlandobloom) on Oct 28, 2020 at 10:43pm PDT

Пери и Блум споделиха "песенното си послание" в профилите си в Инстаграм. Певицата и актьорът окуражават последователите си в социалната мрежа да гласуват лично в изборния ден, защото изпратените по пощата гласове могат да не достигнат навреме до дестинацията си.

mom & dad here reminding you that YOUR VOTE COUNTS! ♥️ #votenow #bringsnacks 1866OURVOTE

A post shared by KATY PERRY (@katyperry) on Oct 28, 2020 at 12:35pm PDT

"Надигнете се и изгрейте пред урните", пее 36-годишната Кейти Пери. "Гласувайте лично, не по пощата", приглася 43-годишният Орландо Блум. "Време е да гласувате лично, американци", завършва певицата.

Британският актьор обясни, че не може да гласува, но помоли феновете да го направят за "бъдещото поколение", в това число и наскоро родената им дъщеричка Дейзи.

"Мама и татко искат да ви напомнят, че вашият глас е от значение", гласи текстът към видеото от името на Дейзи, която се появи на бял свят през август.

Кейти Пери преди е засвидетелствала подкрепата си за демократите Джо Байдън и Камала Харис, припомня изданието.

Звездната двойка призова американците да гласуват лично, вместо по пощата на предстоящите президентски избори на 3 ноември.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 3к4й3й

    4 2 Отговор
    Значи, само според съмнения, че Путин се е "намесил" в предишните избори, се нададе вой до небесата. Камара руснаци се оказаха с забрана да посещават САЩ и се наложиха доста сакнкции, правиха се разследвания, имаше опити за импийчмънт....
    Сега, някакъв си британски певач, който сам си признава, че няма право да гласува, казва на хората как да гласуват (за Байдън) и от това няма нищо като санкции и рев?! Нима това нее намеса в изборите на сащ и то съвсем открита и по медиите?! Как да разбирам това?!

    Коментиран от #6

  • 2 Лора

    1 6 Отговор
    Кои са тези, че не мога да се сетя....!

    Коментиран от #4

  • 3 Димов

    1 0 Отговор
    Отгледаха си търтеливо поколение, живеещо пред екрани и получаващо всичко с натискане на едно копче. Сега се чудят, защо нямали интерес към гласуване и към каквото и да било.
  • 4 Хермес

    4 1 Отговор

    До коментар #2 от "Лора":

    В махалата не ги дават Лорче, откъде ще знаеш ха ха

    Коментиран от #5

  • 5 Как е младежа, мама лига, хаха

    1 1 Отговор

    До коментар #4 от "Хермес":

    Целуни го от мене, но по ,, онази част,, дето най много харесвате вие от,, контингента,, -.. Кой не го може това-аз, а ти си от катунь, нали...!?
  • 6 Жуже

    1 0 Отговор

    До коментар #1 от "3к4й3й":

    Путин си има готвач милиардер, който е мобилизиран цяла армия от тролове които месеци наред обсипваха американците с фейк нюз за Клинтън. Сравнението ти е малоумни.