Last news in Fakti

31 Октомври, 2020 12:17 3 164 7

Александър напусна "Игри на волята" след неочакван обрат

  • александър-
  • игри на волята-
  • напусна

„Тръгвам си с усещането, че съм истински победител.", споделя той

Напрегнатият и пълен с обрати елиминационен сблъсък на титани определи Александър да приключи участието си в „Игри на волята: България“. Почти през цялото време той доминираше на Арената и шансовете за победа на Екатерина изглеждаха минимални. Въпреки това, своенравната състезателка успя да обърне играта в решаващ момент и се справи с предизвикателството секунди преди опонента си.

За свой съюзник Екатерина избра човека, на когото има най-много доверие и за когото е сигурна, ще ѝ донесе най-голяма подкрепа – сестра си Йоанна. Александър пък се спря на Николай, който никога не го е предавал в трудни моменти и е бил негова опора. Изпитанието тества три качества на двамата избраници – сръчност, ловкост и прецизност. В голяма част от битката Йоанна водеше, но в крайна сметка Николай успя да се справи по-бързо. По този начин спечели предимство за Александър, което осигури 1 минута по-ранен старт в същинския сблъсък.

Пътят към спасението в елиминационната битка премина през мистичните символи на родните шевици и свещените знаци на първата българска азбука. От двамата състезатели се изискваха сила, скорост, сръчност и най-вече памет. За да спечелят, Екатерина и Александър трябваше да наредят домино в определен ред, да решат лабиринт и за финал да подредят пъзел. В първия етап, когато играчите събираха една по една плочките от доминото, минавайки през различни препятствия по трасето, Александър показа завидно темпо и желание за победа. Той постигна убедителна преднина, която изглеждаше недостижима до момента, в който Екатерина успя да отбележи неочакван обрат. Участничката запази самообладание през цялото време и именно хладнокръвието ѝ помогна да се спаси. Освен с първото място и стоте златни гроша на победителя, тя се завръща в племето на Рибарите и с плячкосаното богатство на съперника си.

„Тръгвам си с усещането, че съм истински победител. Играх, лях пот и сълзи на Арената. Щастливец съм, че имах уникалната възможност да бъда част от едно невероятно преживяване наречено „Игри на волята“, коментира преживяното в приключението Александър.

В понеделник териториалната битка между останалите две племена в предаването ще определи къде ще живеят те през новата седмица – край Дивата река или в луксозната Резиденция. Ще успеят ли да мобилизират силите си за победа Рибарите или Жътварите за пореден път ще покажат надмощие?


Поставете оценка:
Оценка 3 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Почитател на Алекс

    13 2 Отговор
    Олекна ми че си тръгна! Резила му свърши!

    Коментиран от #2

  • 2 Българка

    13 2 Отговор

    До коментар #1 от "Почитател на Алекс":

    Довечера в "Карай направо" след новините по Нова се очаква друг резил. От анонса на интервюто на неандерталеца Марешки съм убедена, че много почтени българи съвсем ще се вбесят. Приматът цинично каза, че срещу строежа в имота му в морската градина протестират "две кокошки", че цяла България му е дом и все от тоя род...

    Коментиран от #5

  • 3 много си тъп, Саше!

    2 0 Отговор
    Да имаш150 златни гроша и да не пуснеш нещо на съдиите. Но и правилата са уникални- дават ти ги за да ги внесеш в КТБ, може би. Кога да ги използваш, ако не при елиминация?
  • 4 Херо мусттафа

    8 1 Отговор
    И двамата са смешни. Жалки.
  • 5 Алфа Чакал

    3 0 Отговор

    До коментар #2 от "Българка":

    Добре,ще гледам
  • 6 Не рабрахте ли

    0 0 Отговор
    че този "двубой" беше сценарна и режисьорска постановка? Поне да го бяха изиграли както трябва...
  • 7 Гост

    0 1 Отговор
    Не обърнахте ли внимание по време на разговорите както какъв се представя Алекс и какви истерии показва типични за един психично болен човек по време на игрите и като не се справя?
    Проблема си беше доста видим и показателен .
    Той често говори и споменава майка си,факт от който също много добре се разбира какво носи в себе си този човек.
    Рибарите защо са аутсайдери и вечно са в критични отношения?Избрани са такива хора типични жертви и въпреки високата оценка за себе си и собствените си умения все някой или нещо стои за да не са победили.Николай само мрънка и недоволства.Кой е лидер и човек,да ги обедини или да ги окуражава?
    Катя говори верни неща И понеже е на друга вълна и ниво не я разбират и приемат.Всъщност дори и да изглежда луда и критична е най-добрата в психологията на нещата и в крайна сметка нали целта е един накрая да победи,така че какво не и харесвате?