Last news in Fakti

14 Ноември, 2020 15:43 7 994 7

3 зодии не ги ловят клетви и проклятия

  • клетва-
  • проклятие-
  • цигани-
  • циганка-
  • хипноза

Тези трима представители на зодиака не могат да бъдат проклети или пък измамени от цигани

3 зодии не ги ловят клетви и проклятия - 1
Снимка: Shutterstock

Циганската хипноза действа моментално. Циганката трябва само да ви погледне внимателно в очите, за да започнете да слушате нейния мелодичен глас. През това време връзката ви с реалността става по-слаба и вярата в предсказаното бъдеще се засилва, пише jenata.blitz.bg.

Циганите използват различни техники за хипноза, които им позволяват деликатно да открият информация за клиента: първо използват общи фрази, а след това дават смели прогнози за бъдещето, за които искат много пари.

Представителите на трите знака не се влияят от циганската хипноза. Помагат им силен характер, проницателност и способност да се държат за здравия разум дори в трудни ситуации.

Скорпион

Скорпионите изграждат много млади защита, през която измамниците не могат да преминат, а хипнозата на практика не ги засяга. Скорпионът се интересува от различни психологически техники, може дори да практикува хипноза, така че няма да се поддаде на влиянието на други хора .

Хипнозата над Скорпиона практически няма ефект. Мистиката на този зодиакален знак е в способността му да абстрахира от вътрешния свят, да натрупва енергия и да може да я преобразува в творение.

Скорпионите могат да вдъхнат увереност в себе си и близките си, че ще успеят и тяхната самохипноза действа много по-ефективно, отколкото да убеждават циганите.

Козирог

Козирогът трудно допуска нови хора в личното си пространство. Още по-малко позволява на близки приятели и роднини да влияят на вътрешния му свят, а неговият характер и цел рядко се променят.

Козирогът първоначално заема затворено положение, защитавайки се от външни влияния, така че дори и най-сръчният циганин не може да премине през тази броня.

Козирогът мисли разумно и винаги е готов за измамата, лицемерието и проявление на други отрицателни човешки качества, така че усърдно се учи от грешките на другите.

Дева
Девите не спират да анализират ситуацията и да поставят под въпрос всичко случващо се около себе си. Те са в постоянно търсене на отговори.

Хипнозата включва отпускане и емоционалното включване на човека, а Девата не може да се отпусне и да прехвърли контрола върху ума си на някой друг.


Поставете оценка:
Оценка 2.8 от 15 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Дамски намеси ли ти се в живота

    1 2 Отговор
    Страшно е, да пази Бог.....!
  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Скорпион

    8 6 Отговор

    До коментар #1 от "И мен не ме лови":

    Като са те погледнали на криво, после и да го утрепеш, късно е! Не се отваряй и шегувай с неща които не са ти ясни. И за да не хабиш патрони и сили за стрелба и бой , да знаеш че като те облъчват негативно, най често е с усмивка. Дори и най обикновени уроки се правят с добри думи и възхваляване. И последно. Не съществуват никакви магии. Това което наричаме така, всъщност е енергия. Тя е напълно реална и има уреди които я измерват и регистрират. Пак казвам, не се шегувай с това.

    Коментиран от #5

  • 5 Мъ да бе

    8 1 Отговор

    До коментар #4 от "Скорпион":

    То енергии има, само че функциите им, не са свързани с вълшебства, магии, уроки и каквито искаш други простотии, а още повече, да са подвластни на невежи, човешки животни, това е налудничаво и е плод на нездрав разум
  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.