Last news in Fakti

15 Ноември, 2012 13:35 3 809 4

Глория разкрива какво мисли за Лили Иванова

  • глория-
  • лили иванова

Поп-фолк примата Глория ще разкрие кой кой е в музикалния бизнес у нас и ще каже какво мисли за Лили Иванова в предаването „Комисията Павлов“ по ТВ7 утре. Заедно с водещия Митко Павлов гостенката ще отбележи премиерата на новия си видеоклип „Двойна игра“. А играла ли е двойна игра в любовта самата Глория, ще разберат само зрителите, които в 22 часа в последния ден на работната седмица застанат пред екрана...

Защо новото видео на певицата е снимано в Холандия и кой мъж я е подслонил в Амстердам, Глория ще разкрие само пред Митко Павлов. Водещият ще се опита да разбере от нея има ли брутална конкуренция между изпълнителките в поп-фолк средите. Глория от доста години е на сцената и определено има мнение за целия музикален свят у нас. Няма как гостуването й да мине и без мнение на темата за пластичната хирургия.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Japoneze

    1 0 Отговор
    Глория ще дава оценка на Лили Иванова-ще и диша праха тя на Лили,в тая чалга страна остана само една емблема на българската естрада-
    само да се възхищаваме на тази жена,песните и се знаят и от млади и от стари.Само един пример-бяхме пуснали "Камино" пред испанци и мексиканци-изпаднаха във възторг,едното момче се разплака!
  • 2 аз

    0 0 Отговор
    Japoneze, къде живееш добре ли си наистина?
  • 3 тт

    1 0 Отговор
    коя беше глория(галя)
  • 4 Марко

    0 0 Отговор
    Глория да дава оценка на Лили Иванова?
    Комедия :)