22 Ноември, 2020 10:37 4 005 30

Митко Шестака напусна "Фермата"

  • фермата-
  • митко шестака-
  • риалити шоу-
  • участници

Участниците в шоуто са на мнение, че без чичо Митко няма да е същото

С водопад от сълзи участниците във "Фермата" изпратиха у дома един от най-колоритните образи в шоуто - родения с шест пръста на едната ръка Митко Шестака. Риалити героите потънаха в мъка, след като мелнишкият винопроизводител и всеобщ любимец падна в тежка битка на Арената от гайдаря Стоян. Победителят също не можа да се зарадва, че е изхвърл от стопанството най-уважавания играч и вместо да триумфира, се извини на съперника си.

След като си казаха "Сбогом!" с Шестака, останалите претенденти за приза от 100 000 лева горчиво с разридаха.

Митко Шестака напусна
Снимки:bTV

"Без чичо Митко фермата няма да е същата! Той е добър, непринуден, постоянно усмихнат, енциклопедия е, знае всичко, бачка като луд без да мрънка. Въпреки че е баща на три деца, сам беше като дете и влизаше във всяко предизвикателство с цялото си сърце", каза през сълзи стюардесата Ваня.

"Да познаваш чичо Митко е богатство, той беше стълбът във фермата, приятел, баща и учител", разрида се на свой ред Мария, отприщвайки тежки емоции в останалите участници. Преди Митко завинаги да се скрие от тв камерите, продукцията също го изпрати с аплодисменти.


Поставете оценка:
Оценка 3.8 от 5 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Въпрос към плачещите участници

    36 1 Отговор
    Като толкова много харесват чичо Митко, биха ли подходили по друг начин, биха ли се отказали от 100 000? Нито един от тях не е във формата за да открива "икони"(те изобщо знаят ли какво е икона и как може отявлен атеист да рони сълзи за отстранена "икона")! На мен ми изглежда доста крокодилски(очите на крокодилите сълзят докато изяждат жертвата си)... Ще поясня: На финала чичо Митко би бил опасен конкурент за всеки един, независимо мъж или жена, точно поради качествата си заради които е оплакван. Т.е. скритата радост и облекчение във фермерите са големи. А може би сълзите са сълзи на радост?
  • 2 hmhmhm

    16 1 Отговор
    Поздравления - с труд , искреност и доброта - това е резултата! Да е жив и здрав и все така хубаво вино да прави!
  • 3 Алфа Вълкът

    15 6 Отговор
    100 000лв? Тъй не ги хвана инфлацията тия пари? Това беше атрактивна награда преди 20г!
  • 4 Зрител

    39 2 Отговор
    Ревящите фермери са лицемери. Те си избират жертва и започват да я тормозят. Омразата и злобата ги обединява. След Асен, Милена сега е Стоян. Това са Калоян, Надя, Кустев и Петър.

    Коментиран от #6

  • 5 Браво на Стоян

    26 2 Отговор
    Не е честно два дуела един след друг, а и борба с контузии. Не се знае какви инжекции са му били. Той спечели и алманаха, тъй като Димитровден се нарича още разпус, и е верния отговор. Просто продуцентите фалшифицираха отговора. Трябва да се сменят правилата, който спечели става фермер.
  • 6 Дааа, от злоба са обединени

    35 2 Отговор

    До коментар #4 от "Зрител":

    калоян, надежда, петър, ваня и сие, отвратителни са
  • 7 Браво на Стоян

    36 1 Отговор
    Чичо Митко защо е влязъл във формата? Като талисман или като редовен участник? Ревящите за него, за финала без двубой ли ще го пуснат? Фалшиви сълзи! Стоян е истински мъжкар, а не интригант като Калоян, Кустев, Петър, Надя и Мария. Той стана жертва на злобата им. Калоян беше озверял като животно от омраза и злоба, че Стоян го победи на борбата.
  • 8 Стоянчо объркания

    8 21 Отговор
    Я феновете на Стоян да споделят последно къде му е контузията? Ръката, коляното, счупени пръсти, стъпил накриво? Мъжко ли е да симулираш болка и да куцаш?

    Коментиран от #10

  • 9 Стоянчо

    6 12 Отговор
    Иначе съм съгласен, че няма нищо нередно да си избереш когото поискаш за противник, даже щях да го призная за тия две победи, ако не беше цирка с "контузиите" и куцане цялата седмица. Сам Стоянчо каза, че е станал лъжливото овчарче, как го разбирате това?

    Коментиран от #29

  • 10 Отговор

    28 2 Отговор

    До коментар #8 от "Стоянчо объркания":

    Мъжко е, че Стоян издържа психически на гаврите на озлобените и интригантващи Калоян, Мария, Петър, Илиян Кустев, Надя, Ваня. Стоян е истински българин. Показа, че помиярството се наказва.
  • 11 Стоянчо

    3 17 Отговор
    Не разбрах за контузията? Нали имаше счупвания по цялото тяло и не можеше да стане? Защо нищо не излезе на прегледа? Защо куцаше само като се сети? А защо като всички са стадо хиени, на Стоянчо толкова му се иска да го харесат?

    Коментиран от #15, #18, #28

  • 12 Вла

    26 0 Отговор
    Надежда в началото ми харесваше, хубава жена, работна, в последствие осъзнах, че се прави на хрисима, с едни големи "невинни" очи, пърха с мигли, обича да се преструва на малко добро момиченце, много е злобна, преструва се, оня ден с каква тежка злоба сдухваше Стоян, как могъл да избере чичо Митко, със жесток безмилостен и зъл глас, онзи горкият навел глава и я слуша уплашен, ужас....

    Коментиран от #14

  • 13 Хахахах

    29 6 Отговор
    Аз пък мисля, че Милена им е трън в очите защото им казва истината директно. Изказва си мнението без да и дреме кой какво мисли. Останалите са абсолютно злобни лицемери.

    Коментиран от #17

  • 14 Вла

    22 2 Отговор

    До коментар #12 от "Вла":

    Вмениха на Стоян вина, че е избрал чичо Митко, просто защото не го харесват, а той им повярва и се чувства виновен след победата...
  • 15 Чомбе

    23 1 Отговор

    До коментар #11 от "Стоянчо":

    По тази недоносена логика трябва да има очебийни следи, така че човек да има правото да си оправдае болката. Да се оправдава, пред хора, на които никой не им е дал правото да определят правилата на играта и наричащи достойнство интригите, които съставляват 90 % от техните словоизлияния. На всичкото отгоре, този кала ли е, зюмбюл ли е по най-арогантния начин се опитва на нас да внуши, че интригите са достойнство. Срам и позор!
  • 16 Това е игра...

    19 1 Отговор
    Какво значи да не избира определен човек, ако ще и да е най- достойния, добрия, мъдър...... Всеки, който е отишъл знае правилата на играта, ако ще се обиждат да си седят в къщи и пред телевизора с пуканки да си гледат. Пък и 100% някои случки се нагласят от продуцентите.
  • 17 Чомбе

    20 1 Отговор

    До коментар #13 от "Хахахах":

    Трън в очите им е, защото е силен характер и не си позволяват да и определят те, правилата на играта в това предаване, при положение, че те вече са определени от продукцията и са еднакви за всички. В случая със Стоян, тези нагли луге, с липса на достойнство се опитват да му оспорват нещо важно и то е правото на избор. Кои са те, че да избират вместо него?
  • 18 Да ти разясня

    18 1 Отговор

    До коментар #11 от "Стоянчо":

    Ти явно не си имал травми, крампи и прочее.... Ямр не хваща възпаление на връзките след определени стойности. Тоест ако имаш травма която отшумява ти ще изпитваш болка при натоварване...... Но медицински си здрав. След оздравяване на един спортист му трябват поне 3месеца да влезе във старата си форма.
  • 19 Злобите

    21 1 Отговор
    от фермата, както и Иван и Андрей, вероятно имат договорка за парите. А Милена и Стоян им объркват плановете. Очите и ушите на продукцията е тази уж "селянка" от Варна, Надя, която дирижира предаването. Като толкова харесват чичо Митко, защо не прати Даяна за дуелистка. Така се решаваше проблема с любовния триъгълник. И въртят сучат, все Калоян или Петър са фермери или пом. фермери.

    Коментиран от #21

  • 20 Срамота е

    22 0 Отговор
    Недостойни нагли и арогантни хора да ни учат какво е достойнство.! Хора, които искат власт и правото да определят кое е игра и кое не, както и правилата на тази игра. Стари хора, дори необразовани, но мъдри, отдавна са го казали :Дай на простака власт и им гледай сеира. Синеокия плужек да изгледа фермата с Дидо, за да гледа човек с достойнство. Човек, без злоба, шушо-мушо, без комплекси.
  • 21 Наглеците

    17 0 Отговор

    До коментар #19 от "Злобите":

    Наглеците ще определят кой да е дуелист на принципа : да не е тоя, да не е тоя, тоя, оня... И по техните " правила", Стоян трябва да избере сам себе си, за втори дуелист за да удовлетвори комплексираните и жалки персони.
  • 22 Морето

    14 0 Отговор
    Само Боби ще ги оправи. Нищо, че ушетата му са като на германска подводница пеленгатора-ще ги натръшка всичките до финала на дуелите. И макар да е ром, искам последният финал да е между него и Милена. Справедливо и заслужено ще е за тях двамата да останат последни на арената.
  • 23 Злият гений

    17 0 Отговор
    на тази уж ферма, това си е строителна фирма, а в момента Биг Брадър, се казва Баба Яга, Надя от Варна, която уж можела да прави всичко, Ами не може. Може само да бълва змии и гущери, и да вменява вина на искрените и почтени хора. Подла, долна, зла егоистка.

    Коментиран от #24

  • 24 Наблюдател

    18 1 Отговор

    До коментар #23 от "Злият гений":

    Не забравяй, че тая Надя е яла шамарите на бившия си. Тя, ако е била стока, едва ли щеше да е отнасяла пердаха ей-тъй, за нищо. Сега си го изкарва на другите. Озлобена е отвътре-ама така да й личи...

    Коментиран от #27

  • 25 ПЕНКО

    5 1 Отговор
    САМОВ БЪЛГАРИЯ ИСТИНСКИТЕ ФЕРМЕРИ НЯМАТ ВРЕМЕ -ЗА ДА ГЛЕДАТ -ТЪПОУМИЕТО " ФЕРМАТА " !!!!!!!!!!!!!!!!

    Коментиран от #26

  • 26 Гений

    6 0 Отговор

    До коментар #25 от "ПЕНКО":

    Истинските фермери не работят денонощно. Само философите сме без почивка.
  • 27 Да знам

    3 0 Отговор

    До коментар #24 от "Наблюдател":

    и веднъж се изпусна, че той е бил в Европарламента.
  • 28 Таксиджия ма бльсна

    10 1 Отговор

    До коментар #11 от "Стоянчо":

    Уж бе спрял да ми даде пьт но щом минах пред колата му оня форсира и с 5 км ме бльсна остра ни. Паднах и станах. В последствие се оказа че ням нищо счупено разпьнато подуто Нямах даже сини а. На другия ден ела гледай ко става. СИЧКО ма боли кръс задник бунтове.... Два месеца бях на обезболяващи......
  • 29 Не се прави, боли го,

    9 0 Отговор

    До коментар #9 от "Стоянчо":

    Това, че докторите не откриват нищо, не означава, че не боли, колко случаи има, казват-нищо ти няма, а то си боли, а
  • 30 Този коментар е премахнат от модератор.