Last news in Fakti

22 Ноември, 2020 19:04 7 811 7

Ето кои зодии ще се радват на много пари през декември

  • зодии-
  • зодиакални знаци-
  • астрология-
  • декември-
  • пари-
  • финансови успехи

Пред тях ще се отворят нови възможности, а старите проблеми ще намерят лесно решение

Ето кои зодии ще се радват на много пари през декември - 1
Снимка: shutterstock

Последният месец на годината винаги се свързва с празнично настроение и хубави моменти, прекарани в компанията на най-любимите ни хора.

За някои обаче този декември ще бъде още по-хубав, защото освен на прекрасни споделени мигове, ще се радват и на невероятен финансов успех, пише сайтът jenata.blitz.bg.

Хороскопът на 3 зодии обещава голям късмет през последния месец от годината. За тях черната финансова серия най-сетне ще приключи и ще успеят да постигнат така жадуваната стабилност.

Необходими са повече действия, тъй като в края на ноември пред тях ще се появи възможност да се реализират в професионален план. Важно е да действат решително, да проявяват повече инициатива и да не се страхувате да допускат грешки.

Астролозите са уверени, че резултатът ще надмине всичките им очаквания.

На най-голям късмет през този период ще се радват представителите на зодиите Риби, Скорпиони и Рак. Те ще попаднат в мощен финансов поток, пред тях ще се отворят нови възможности и старите проблеми ще намерят лесно решение.

В края на годината финансовият късмет ще зависи много от Юпитер. Това обаче не означава, че трябва да стоите със скръстени ръце и да чакате парите да потекат към вас. Звездите ще помогнат само на тези, които правят много, за да постигнат това, което искат.

Декември ще помогне на Девите, Телците и Козирозите да разгърнат потенциала си. Астролозите съветват представителите на тези знаци да се съгласяват по-често на нови проекти и да търсят нестандартни варианти за решението им.


Поставете оценка:
Оценка 3.6 от 21 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Бай Ганьо

    19 1 Отговор
    Бас връзвам, че и през декември ще се радват зодиите на политиците, магистратите, чиновниците, куките, и техните семейства.Залагам каса....студена вода.Това ви остава да си пийнете. :-)

    Коментиран от #2

  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 За зла тяхна

    7 0 Отговор
    Участ имам служители и служителки от тия зодии. От сега им казвам, няма да забогатеете. Ще си ходите бедни.
  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 Манги

    6 0 Отговор
    Оня ден чух за съдиите. 3 заплати отгоре

    Коментиран от #6

  • 6 Манги

    0 0 Отговор

    До коментар #5 от "Манги":

    Че тов нова зодия ли е? 13та, на 13та и пове.е заплата
  • 7 Мартин

    0 0 Отговор
    Каквото и да стане поне за мен и родителите ми здраве и щастие да!