Гювечетата са бърз и лесен начин да приготвите вкусна и топла вечеря, особено ако нямате настроение да стоите дълго над печката, пише actualno.com. Ако ги харесвате, опитайте тази рецепта.
Необходими продукти:
1 домат или консерва с домати
2 глави лук
сирене
луканка или друг колбас
2 червени чушки
4 яйца
масло
Начин на приготвяне:
На дъното на всяко гювече сложете малко масло. Отгоре сложете нарязания на филии кромид лук, залейте го с доматите и добавете натрошено сирене.
Добавете нарязаните на дребно червени чушки и луканката.
Чукнете по 2 яйца във всяко гювече и затворете с капака. Гювечетата се пекат за около 40 минути на 200 градуса.
Поставете оценка:
Оценка 4 от 13 гласа.
Напиши коментар:
КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА
1 ганчо
Коментиран от #2, #4
16:07 03.12.2020
2 Дааа
До коментар #1 от "ганчо":
Колкото си събрал от сутринта.16:11 03.12.2020
3 Ох чедо
16:16 03.12.2020
4 Колкото
До коментар #1 от "ганчо":
Главата, ти....!Коментиран от #6
16:16 03.12.2020
5 кц цж ф
Яйцата се чупят, 2-3 мин преди да се извади гювечето и то при положение, че не харесвате рохки яйца.
Това момиче, дето е писало тая статия, предполага не е семейно. Щото ако бе семейна, щеше да ходи посинена.
Коментиран от #8
16:17 03.12.2020
6 ганчо
До коментар #4 от "Колкото":
ма кати добре ли е че тази сутрин беше мн добре ,цяла нощ още и още....д ти е ма поста16:21 03.12.2020
7 Всичко, по желание на,
16:21 03.12.2020
8 Ники
До коментар #5 от "кц цж ф":
Дам и на едно единично гюведже се чуква 1 яйце малко преди да го искараш и вече на отворен капак16:30 03.12.2020
9 Браво
16:39 03.12.2020
10 пенционер
18:28 03.12.2020