Last news in Fakti

30 Ноември, 2020 16:29 49 493 33

Руска проститутка в България разкри шокиращи подробности за най-древната професия

  • проститутка-
  • русия-
  • пловдив-
  • най-древната професия

"Тази работа е като наркотик - трудно се отказваш", сподели Александра

Руска проститутка в България разкри шокиращи подробности за най-древната професия - 1
Снимкa: Shutterstock

Александра е на 38 г., от Русия. Живее в България от 10 години, а от 8 години практикува най-древната професия. В сайта, в който се подвизава, пише, че „специалността“ ѝ е строга господарка и фетиши. В интервю за "Марица" тя разказа за най-напечените ситуации по време на работа, най-заможните си клиенти и разкри мъжете в кой български град са най-големите любовници.

- Не си ли възрастна за проститутка?

- Възрастна ли? Аз даже съм млада. Има във Варна една Габи, на 60 г. е. Пише, че е на 40 г., спестява 20 години. Посреща клиентите по бабешки пантофки и жилетка. За всеки влак си има пътници.

- Колко взимаш за услугата?

- 50 лева за половин час, за цял с отстъпката - 80. В Пловдив цените са нормални, но в София много паднаха - до 20 лева за половин час. Напоследък идват момичета от столицата и подбиват пазара.

- Стигат ли ти парите?

- Колкото да си покрия наема, който е 350 лева, и за храна. Да пускам обяви ми отиват по 4-5 лева на всеки два дни. Отделно, ако някой клиент ме викне извън града, сама си покривам транспорта и хотела. Трудно е, защото днес можеш да заработиш хиляди, а утре нито лев. Всичко е относително и е въпрос на късмет. Не можеш нищо да спестиш, бизнесът не е законен и не се знае как ще я караме на старини. Искаме и тук да е като в Германия, и то не само икономически, но и за нас. Да можем да се осигуряваме и да получаваме пенсии.

- Някой пази ли те?

- Не, сама се пазя.

- Не те ли е страх?

- Ние сме психолози. Можем да преценим още по телефона с що за човек си имаме работа. От тази преценка зависи животът ни. Бях смела в началото, но после като се опарих няколко пъти, почнах повече да внимавам.

- Застрашаван ли е бил животът ти?

- В София веднъж един ми опря газов пистолет в главата. Щях да се напишкам. Сложи го на холната маса, аз го помолих да го прибере. Той се ядоса и го опря в челото ми. Взе ми телефона, запуши ми устата. Слава богу, не стреля. Обирали са ми парите, други пък са си ги искали обратно. Един, първо ми плати, после се връща и казва: Аз съм племенник на Алексей Петров, трябва да ми даваш рекет. Неговият приятел пък се беше направил на полицай. Дадох им парите, какво да правя?!

- Колко ти е бил най-дългият акт с клиент?

- Един час, не повече, слава богу. Беше младо момче, не спря дори цигара да изпуши. Имах друг, който за три часа го направи 6 пъти. Един пък на морето в къща за гости ме държа 4 часа. Беше друсан, гледаше порно по телефона. Наскоро имах компания от младежи. Пихме бира, поговорихме и толкова. Изпратих ги по живо - по здраво. Веднъж дойде един 92-годишен дядо, беше почти сляп. Половин час правихме секс.

- Това не е възможно.

- Е, може да е пил виагра, не знам, но фактите са си факти.

- Кой ти е плащал най-много за услугата?

- Редовен клиент от София, даваше под наем имоти на „Витошка“. Идваше при мен почти всеки ден и оставяше по 200 лева на час. Беше към 74-годишен, но все още живееше с майка си, доста възрастна госпожа, която често му се обаждаше по време на „сеанс“. Помня, все му се караше, че си дава парите по проститутки… Веднъж младеж ми плати 600 лева за един час. Декораторът на Жан Клод ван Дам също се отплащаше щедро. От него знам, че известният актьор си падал по платената любов и кокаина. Но си замина. Напоследък всички добри и платежоспособни хора заминаха за чужбина…

- Кои са най-надарени?

- Черните са направо страховити. Викам на един: Много си голям. А той ми отвърна: Абе и ти не си малка. Турците са много груби, искат всичко да грабнат в шепите си. Един китаец пък толкова озверя, че цялата ме нахапа. Имала съм от Молдова, латвийци и дори индийци. Един арменец от Ростов на Дон дойде на 2 литра водка. После казва: „Не съм доволен, нищо не стана“. Как да стане на 2 литра водка?! Един път дойде цял бус с украинци и руснаци. Моята приятелка успя да обслужи 5 човека, аз - четирима. Руснаците са доста освободени в секса, но най-добрите любовници, които съм имала, определено са българите. И най-вече пловдивчаните.

- Най-странното желание на клиент?

- Едно момче искаше да му стъпвам върху гърдите. Друг пък, руснак, ме викна само за компания. Почерпи ме суши и бяло вино. Руснаците обожават суши. Помоли ме да извикам травестит. Не бил го правил с такъв и му беше интересно. Аз трябваше само да гледам. Обадих се на едно момче от Пазарджик. Всичко си беше нормално, но на сутринта руснака го хвана срам и ни изгони.

- Как се разтоварваш от стреса?

- След работа пия. Скоро опитах за първи път греяна ракия. С мед. Не е като водката, не можеш да се напиеш от нея, само отпуска.

- Какво казваш на клиенти, които идват да търсят любов, а не само секс?

- Че за тази работа си има фейсбук.

- Кои са ти най-редовните клиенти?

- Всякакви, но повече млади момчета. Те са и по-възпитани. Старите, като не могат да свършат нищо, обвиняват мен. С младите няма проблеми. Рускоговорящите пък все искат да им правя промоции, нали сме сънародници. На такива казвам, че и моите деца ядат хляб.

- Колко деца имаш?

- Две, не живеят в Пловдив.

- Знаят ли с какво се занимаваш?

- Не, не съм и помисляла да им кажа. Ако някой ден си хвана приятел, също не бих искала той да знае с какво се занимавам.

- Защо? Може да спреш и това ще е минало. Казват, че леките момичета стават после чудесни съпруги…

- Тази работа е като наркотик - трудно се отказваш. Имам приятелки, които се омъжиха за клиенти, родиха деца. Споделиха на мъжете си с какво са се занимавали и спряха да проституират. Познавам и други, които скриха и продължиха тайно да го правят. А има и трети, чиито мъже нямат нищо против професията им, дори остават вкъщи да гледат децата, а жените си карат при поредния клиент. Аз лично не бързам със сериозните връзки. Май така ми е по-добре. Наскоро клиент ми предложи да станем двойка. Но като го гледам, че изплаща ипотека по апартамента и има финансови проблеми, май ще иска да ме използва.

- А ако се случи някой млад, богат и перспективен?

- Е, тогава може да помислим.


Поставете оценка:
Оценка 3.4 от 30 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Малииии

    42 18 Отговор
    В Истанбул през 90-те руските мамашки си имаха провсъюз и монопол на обслужването на турските мъжкари! Мислех, че са се кротнали , ама уви и Бай Ганьо намазва руска секслата!

    Коментиран от #8

  • 2 Бай Събин

    65 4 Отговор
    Няма смисъл да се ходи на проститутка, като след 2-3 часа пак ще ти се ходи! :)
  • 3 mom4eto

    28 17 Отговор
    Много проститутки укриват плащане на данъци през онлайн сайтовете!

    Коментиран от #6

  • 4 Лопатата

    109 9 Отговор
    Mного образователна статия, браво. Прекрасна медия сте. Чувствам се обогатен!

    Коментиран от #13

  • 5 Боко мекия

    41 6 Отговор
    И аз имам нужди, ама ме използват, снимат...КГБ !
  • 6 сдц дь д

    67 6 Отговор

    До коментар #3 от "mom4eto":

    Едва ли укриват толкова данъци като Делян Пеевски, Божков, Борисов и цяла плеяда от знайни и незнайни кръвопийци.
    Не харесвам секс с проститутки, и то не заради парие, за защото е по задължение и малко без желание. Професия си е. Хляб се вади, Рутина....
    Обаче нямам против тях. Такива е имало и ще има до моментът в който всички ви направят джендъри. Тогава ще има проститути, а ане проститутки.
  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 човек, навсякъде където съм бил

    25 20 Отговор

    До коментар #1 от "Малииии":

    Е пълно с гъбясали п.тки. от руските републики.
    А имай предвид, че съм обиколил цял свят. Най-продаваният продукт след нефта и газа. Ври навсякъде. Даже в Нигерия ми говорят ибриците на руски. Викат "майка ми е рускиня".
    Ужас. Манталитета им е такъв. Стоката и е между краката. Предава се от майка на дъщеря.
  • 9 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 10 Перо

    42 10 Отговор
    Такива си изкарват,честно и рисково парите,а за данъците си е въпрос на държавна регулация. Ненавиждам държавните управници-проститутки,като тиквата,не тези като рускинята.
  • 11 Недялко

    19 10 Отговор
    Довечера съм в Пловдив, имам пари. Може и да се изкъпя. Искам руско да боцна. Къде си пиле да си лягаме?

    Коментиран от #21

  • 12 Букет от стрия, простотия и миризма

    13 2 Отговор
    Ето това, е любовта,, грабайте с шепи....! (Чудесна, статия, съсетки.....!)
  • 13 az #Победа75

    9 5 Отговор

    До коментар #4 от "Лопатата":

    ХАХАХХАХАХАХ! Отличен коментар!
  • 14 Права е

    24 4 Отговор
    Трябва да стане легално, за да взимат пенсия.
  • 15 йокин

    15 6 Отговор
    Не разбрах,кое му е шокиращото,но журналистката,гъщо,по някакъв начин,изкарва,ЗАПЛАТА.
  • 16 Истината

    26 22 Отговор
    Тази е от Украйна ! В БГ кочината няма руски труженички,камо ли на свободна практика.Фалшива статия.
  • 17 Анонимен

    15 7 Отговор
    Не видях какво шокиращо има в тази информация.
    Ако влезете в един сайт където има възможност под обявите да четете коментари ще прочетете много повече шокиращи коментари и неща от те и тук.
    Един постоянно на всяка обява задава един и същ въпрос на жените-Ще ме накараш ли да пия вода от тоалетната? и другият е-Имаш ли пенис колан да ме чукаш.
    Какво повече му трябва на човек?
    След като има забрани и се шашкат хората от вируса никой не пречи на девойките да си работят и това е доказателство колко го има този вирус.

    Коментиран от #18

  • 18 HVD

    8 0 Отговор

    До коментар #17 от "Анонимен":

    Представи си, другарю гений, че не всеки се е юрнал да ходи по платена "любов"

    Коментиран от #25, #26

  • 19 Гост

    15 3 Отговор
    Душко няма проблем да се осигуряваш, ама няма да ти хареса.... Патентен данък за компаньонка 6000 годишно + касов апарат, дод и осигуровки.....
  • 20 Медуза

    12 7 Отговор
    Таз кака направо гърми. Това-4,5 човека за 1-2 часа е нищо за нея.Направо машина. Обаче това с 92-годишния дядка направо е извън пътя. Каква е тази виагра, какво е туй сърце?! Най ми хареса признанието за черните кожени палки-за едни жени кошмар, за други-благословия. :)
  • 21 Диверсия 007

    17 8 Отговор

    До коментар #11 от "Недялко":

    Дали си струва?! Едно боцване - 3 месеца пеницилин по схема , в добрият случай.

    Коментиран от #23

  • 22 Дойдохме си

    4 2 Отговор
    На думата.....!
  • 23 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 24 Срамежлив

    18 6 Отговор
    На 38г. вече е станала като попски ръкав отдолу. Става само да я ползват млади момчета дето искат да си направят сефтето и да се учат.
  • 25 Анонимен

    12 3 Отговор

    До коментар #18 от "HVD":

    Представите са в твоята глава.Идея си нямаш колко IT специалисти и адвокати посещават девойките.Рядко ходя,но определено телефоните им загряват от звънене.
    Представяш ли си сега?
  • 26 Гост

    5 4 Отговор

    До коментар #18 от "HVD":

    Виж какво предлагане има в интернет и се замисли ако няма търсене ще има ли толкова голямо предлагане?
    Интервюто е пълен та.ак.
    Само по цената си личи колко е качествена услугата и преживяванията говорят много що за жена е и какви мъже си привлича.
    А след като има услуги по 1000лв за час и мъже,които харчат тези пари,значи има пари за тези услуги.
    Това,че ти виждаш така нещата не означава,че реално са такива и в действителност.
  • 27 оня с коня

    0 3 Отговор
    Кулеште нъли съ разбраими да ни казвъш чи си мъ викълъ при роснакъ сига аку Ристе разбире ша си имъм прублеми
  • 28 Реалист

    15 6 Отговор
    Цялата статия е пълна измишльотина от някого с не особено богато въображение, подочул оттук оттам нещо, доста се посмях на глупостите...
  • 29 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 30 закъсняха

    5 4 Отговор
    Вероятно ще се пробват да се легализира проституцията , с такива статии-промивки , се подготвя населението .

    Коментиран от #31

  • 31 до закъсняха

    3 3 Отговор

    До коментар #30 от "закъсняха":

    И kakкво лошо има да се легализира ?
  • 32 Николай

    4 2 Отговор
    А где шокирующие подробности? История про деда не считается.
  • 33 Александра

    6 2 Отговор
    Тува всичко истина на 100%