4 Декември, 2020 13:27 17 616 9

Руши Видинлиев и Таня Илиева показаха за пръв път децата си (СНИМКИ)

  • руши видинлиев-
  • певец-
  • деца-
  • таня илиева

Певецът дълго време криеше личния си живот, но реши да разкрие малка част от него напоследък

Личният живот на Руши Видинлиев дълго време бе обгърнат в тайни. След като предизвика истински фурор с появата си на музикалната сцена през 90-те години, изпълнителят на "Хотел две звезди" внезапно напусна светлините на прожекторите, а решението му да обърне гръб на славата даде повод на пресата за най-различни публикации. Въпреки че събитията от живота му през годините, които той прекара далеч от шоубизнес средите у нас, остават загадка, множество медии изписаха какви ли не истории по негов адрес, предава life.dir.bg.

Онова обаче, което със сигурност се знае, е, че музикантът има дългогодишен романс с модела Таня Илиева, който, подобно на всички отношения между двама души, продължили повече от десетилетие, има своите върхове и падения. Независимо от факта, че бяха сочени за пример за истинска любов, те също имаха своите трудни моменти, разделили ги в миналото.

Въпреки това те имат не една, а две причини, поради които бъдещето на всеки един от тях ще бъде обвързано завинаги с това на другия, а именно техните деца. Ето защо те намериха начин да преодолеят трудностите, изпречили се на пътя им, и в момента отново са заедно, по-щастливи от всякога.

През 2016 г. на бял свят се появи техният син, който носи името Ян, а две години по-късно дойде ѝ дъщеря им, кръстена на своята баба Лора. За наследниците на музиканта и актьор, чиито последни появи на големия екран бяха във филмите "18% сиво" и "Снимка с Юки", се знае отдавна, но по традиция родителите им ги държат настрана от медийното пространство. Поне до този момент.

Неотдавна майка им наруши споменатия принцип и за първи път показа личицата им, качвайки техни снимки в своята лична Инстаграм страница. Споделяйки кадрите, Илиева издаде, че семейството е решило да прекара настоящия сезон в Гърция, където зимата е сравнително по-мека, отколкото в България, макар че по всичко изглежда, че тази година температурите в страната ни също ще бъдат нетипично високи.

На едно от изображенията наследниците ѝ се забавляват на пързалка, разположена върху пясъка на морския бряг, а на второто разговарят помежду си върху син батут в компанията на плюшените си играчки.

Руши Видинлиев и Таня Илиева показаха за пръв път децата си (СНИМКИ)
Снимка: Инстаграм

Руши Видинлиев и Таня Илиева показаха за пръв път децата си (СНИМКИ)
Снимка: Инстаграм

Според слуховете, обикалящи средите, поводът за последната раздяла на Руши и Таня били емоционалната нестабилност, депресивните състояния и хранителните разстройства на брюнетката, но подобрението на състоянието ѝ помогнало да се съберат отново.


Поставете оценка:
Оценка 3.1 от 7 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 модерния ляв

    16 2 Отговор
    Рушката беше много хубав като млад, мечтата на всеки гей.

    Коментиран от #4

  • 2 той си е ок

    7 2 Отговор
    Да, наистина гейовете много го харесват, което значи, че и жените го харесват.
  • 3 Показаха

    10 1 Отговор
    кюрдчетата !
  • 4 Хасан

    6 3 Отговор

    До коментар #1 от "модерния ляв":

    За мен Руши бе прекалено сладникав,
    аз харесвам груби, силни мъже, които могат да ме носят на ръце, които могат да ме защитят и да се грижат за мене.

    Коментиран от #8

  • 5 Руши, бях забравила, за, него

    6 1 Отговор
    Семеен живот, деца, като всеки нормален човек, но старостта се е отбелязала и на неговото лице, явно има грижи като баща и съпруг...!
  • 6 Фен

    1 5 Отговор
    Мачкай Рушии
  • 7 Баба, Лора

    3 0 Отговор
    Замислих се, Парашке, като казаха в статията така....!
  • 8 сила

    2 1 Отговор

    До коментар #4 от "Хасан":

    баце е баш твой тип,нали....
  • 9 Не вярвах, че Руши

    4 0 Отговор
    Може да бъде толкова сериозен към семейното ложе, красива е жена му...!