Last news in Fakti

9 Декември, 2020 13:35 3 135 5

Дъщерите на Ласкин се събраха

  • иван ласкин-
  • дъщеря-
  • александра сърчаджиева-
  • рожден ден-
  • празник

Детски купон събра момичетата

Двете дъщери на Иван Ласкин се събраха за рождения ден на по-малката. Лъчезарната София, плод на огромната му любов с Алекс Сърчаджиева, навърши 10. Скоро ще е тийнейджърка. По този повод се вдигна страхотен детски купон, който с радост огласиха приятелите на София. Сърчаджиева бе уредила няколко торти, за да има лакомства за всички деца - една в тъмните палитри и една бяло-розова. Два огромни балона цифри радваха София и отбелязаха нейната възраст - 10, пише plovdiv24.bg.

През целия празник на детето близко до нея бе Люба, голямата дъщеря на Иван Ласкин от първия му брак с актрисата Мирослава Гоговска. Студентката уважи домашния купон, но не само от куртоазия - Люба и София градят истинско приятелство и винаги се подкрепят.

"Диване на 10!", кратко и с любов отбеляза Люба важния ден за малката си сестра София.

Александра Сърчаджиева отдаде почит на починалия си любим, от чиято смърт на 6 януари се навършват две години. Тя постави надгробна плоча от черен гранит на гроба му. Докато някои от гробовете в алеята на артистите в Централните софийски гробища буренясват, вечният дом на Васко да Гама е в перфектно състояние, пише "Уикенд". Близките, приятелите и многобройните почитатели на лошото момче на българското кино не го забравят, редовно минават да запалят свещ на гроба му и да оставят цветя.

10-годишната щерка на Ласкин е оставила синьо стъклено цвете до кръста на татко си. Вдовицата му Александра идва на гроба сравнително рядко, но го поддържа изряден. Съсед на актьора в отвъдното е акордеониста Ибро Лолов, а съвсем наблизо е гробът на неговата тъща Пепа Николова.


Поставете оценка:
Оценка 1.3 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Благоевград

    9 10 Отговор
    Тази Алекандра дали я чука вече някой?

    Коментиран от #3

  • 2 Местач

    6 4 Отговор
    Отново трябва да го местя.
  • 3 Един шофьор

    8 3 Отговор

    До коментар #1 от "Благоевград":

    Сигурно няма да чака да хване паяжина.

    Коментиран от #4

  • 4 Благоевград

    5 3 Отговор

    До коментар #3 от "Един шофьор":

    Завиждам му страшно парче е това Алекс.
  • 5 Коментиращите 1 - 4

    5 3 Отговор
    Трудно ви е да скриете простотията си!