Last news in Fakti

23 Ноември, 2012 20:22 15 048 0

Порнозвезди пробиват в Холивуд?

  • порнозвезди-
  • холивуд

"The Canyons" - ниско бюджетна продукция, написана от автора на "Американски психар" Брет Ийстън Елис, която трябва да излезе през идната година, наскоро накара мнозина да онемеят.

Освен избора на Линдзи Лоън за главна женска роля, този за водеща мъжка също предизвика недоумение.

Образът бе поверен на Джеймс Дийн – известен актьор от лентите за възрастни, участвал в над 3000 порно сцени.

През последните пет десетилетия голям брой колеги на Дийн от индустрията за възрастни опитаха да пробият в сериозното кино. Не всеки от тях обаче пожъна успех, коментира БГНЕС.

Но представлява ли изборът на Дийн, който режисьорът Пол Шрейдър направи, рязък завой в отношението на Холивуд към порното?

Според Кийрън Лий – британска порнозвезда, това е така.

28-годишният актьор започнал първите си сцени с малка компания, преди да се премести при големите пари и възможности в Лос Анджелис. Днес той е един от най-добре платените британци в порното.

Въпреки успехите си, бившият ЖП мениджър също е вперил поглед в големите холивудски продукции и вярва, че един ден ще се наложи и там.

"Хубавото е, че индустрията за възрастни отваря много вратички към традиционното кино. Вече не е онова табу, каквото бе в миналото", коментира Лий.

"Определено ме интересува. Щастливец съм, че съм в Ел Ей. Имам доста добри контакти тук".

Обикновено единствените роли, които порнозвездите получават, са тези на стриптийзьори или преувеличени версии на себе си.

Джена Джеймисън – една от най-популярните "бомби", пожънала успех както в порното, така и в Холивуд, вероятно ще бъде запомнена с ролята си на събличаща се в радио чаровница в биографичната лента на Хауърд Стърн.

Но Лий смята, че добрата игра на Джеймс Дийн, както и впечатляващото представяне на Саша Грей, ще успеят да проправят път на по-младите им колеги.

През 2009 Стивън Содърбърг избра Грей за проекта "The Girlfriend Experience", а по-късно тя игра в комедийния сериал "Антураж" и няколко ниско бюджетни продукции.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА