15 Декември, 2020 14:29 1 735 2

Меган Маркъл с първо послание след разкритието за аборта

  • меган маркъл-
  • принц хари-
  • послание-
  • аборт-
  • коронавирус

В посланието си тя благодари на хората, водещи борба срещу коронавируса

Меган Маркъл с първо послание след разкритието за аборта - 1
Снимкa: Shutterstock

Херцогинята на Съсекс Меган записа първото си видео послание, след като наскоро разкри, че по-рано през годината е претърпяла спонтанен аборт, съобщи Си Ен Ен.

Видеото е качено на сайта на медията в раздел "Герои".

В посланието си Меган Маркъл благодари на хората, водещи борба срещу коронавируса.

Съпругата на Принц Хари изтъква не само заслугите на лекарите, но и на медицинския персонал, доброволците и обикновените граждани, които полагат грижи за другите по време на пандемията, предава БТА.

Херцогинята на Съсекс подчертава, че абсолютно всеки може да помогне в тези трудни времена, най-малкото вдъхвайки у ближните си вяра и надежда за по-добри дни. Това е първата публична изява на Меган Маркъл, след като на 25 ноември в публикация във в. "Ню Йорк таймс" разкри, че през юли тази година е претърпяла спонтанен аборт. Тогава херцогинята на Съсекс насърчи хората да споделят болката си и да се подкрепят в трудните моменти по време на коронавирусната пандемия.


Поставете оценка:
Оценка 1.3 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Нищо вранжевия

    0 0 Отговор
    Да, работи....!
  • 2 Абе, писна ми

    1 0 Отговор
    от "новини" за това цигане и смотаният й пършив плъх, опа :"съпруг". И двамата не стават за нищо.