27 Ноември, 2012 10:22 1 734 2

Чарли Шийн плаща дългове на Линдзи Лоън

  • чарли шийн-
  • линдзи лоън-
  • дългове-
  • плаща

Актьорът е дал на 26-годишната актриса 100 000 долара, за да плати част от огромното си данъчно задължение, съобщи TMZ.

Чарли Шийн и Линдзи Лоън се сприятелиха на снимачната площадка на "Страшен филм 5" по-рано тази година. И сега едно от лошите момчета на Холивуд реши да помогне на своята приятелка в нужда.

Изглежда по време на престоя им на снимачната площадка на "Страшен филм 5" Линдзи е споделила със звездата от "Двама мъже и половина" всичко за данъчните си проблеми.

Миналата седмица мениджмънтът на Лоън е получил чек по пощата от Чарли на стойност 100 000 долара.
Актрисата е била изключително щастлива от щедростта на Шийн и веднага е платила част от данъчните си задължения, съобщи още сайтът.

Линдзи Лоън в последните години имаше сериозни проблеми със закона – кражба и злоупотреба с алкохол и дрога. Освен това тя дължеше данъци в размер на 233 904 долара за 2009 и 2010 г. След паричната помощ на Чарли сумата значително е намаляла, но тя все още има да плаща.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ХХХ

    0 0 Отговор
    Тези двамата колко много си приличат (по един особен начин). :)
    Еми, помогнал и е. После ще покупонясват заедно, ще пийнат и ще си "оправят" сметките. Със сигурност и двете страна са фенове именно на подобни купони. ;)
  • 2 0321

    0 0 Отговор
    Какъвто на сцената в *2 мъже и 1/2 * същият и в живота.....фен съм на Шарли.