Last news in Fakti

29 Ноември, 2012 15:36 3 352 5

Номинации и нов съквартирант в Big Brother

  • стоян дудов-
  • big brother-
  • al stars-
  • съквартирант

Снощи се проведоха новите номинации за изгонване от къщата на Big Brother по Нова ТВ.

Съквартирантите трябваше да се номинират „очи в очи“, а не от изповедалнята. Това очевидно не притесни обитателите на Къщата и всички споделиха какво харесват и какво не харесват в хората, които номинират.

Очаквано с най-много номинации се озова Панайот, към който голяма част от съквартирантите  вече изпитват истинска непоносимост. Пацата последва "пеперудата" Стойка, която също влезе в конфликти с повечето участници в риалити шоуто. Нейното държание е високомерно с останалите, което не се приема добре от никой в къщата на Big Brother. На елиминации се озоваха и Мирослав, Никола, Димитър и Тризначките. В понеделник, те ще се борят за оставане в Къщата.

Междувременно в Big Brother All Stars влезе и още един съквартирант, който бе определен като „избраника на народа“  - Стоян Дудов, на 21 години от Благоевград. Мускулестият красавец  събра най-много харесвания за своето любителско видео на сайта на Nova Play.

Новият участник е фитнес инструктор и фотомодел. Определя себе си като 100% истински човек, когото хората ще запомнят и който няма да остави жените безразлични. Смята, че Big Brother е едно голямо предизвикателство, което ще го научи да спазва истински правила.
 
Признава, че гледа шоуто от първия сезон и се заканва то да стане дори още по-интересно, благодарение на неговото участие. Приятелите му твърдят, че е разкрепостен.
 
Едно от най-лудите неща, който е правил, е татуировка от вътрешната страна на устата, където е написал на испански "DIABLO".
 
Стоян признава: “Омръзнало ми е от изкуствени хора, които се опитват да бъдат забавни в шоуто, разказвайки вицове стил Къци Вапцаров. Те не са забавни, не са смешни, а скучни!”

Фитнес инструкторът призна, че от жените в къщата най-много харесва Лили и  Цеце.  Предстои да разберем какви фатки ще предприеме младият красавец, за да привлече вниманието на жените . Стоян сподели още, че харесва по-възрастни жени и се закани, че ако в шоуто срещне такива, сексът в къщата няма да бъде мираж.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 nobreak

    1 0 Отговор
    Само да не се окаже, че харесва Борислав и Никола...
  • 2 Кофти

    1 0 Отговор
    "искам да вляза в ББ, щото т'ва ми е мечта" - е па колко тряя си прост, за да ти е такава мечтата, Божкеее, пропаднала работа..
  • 3 z-tag

    0 0 Отговор
    ооо колко си прост...има ли смисъл....!? както е казъл поета:)хаха
  • 4 Захарче

    0 0 Отговор
    Качествен материал за гълъбовския бек Пацо !
  • 5 мартин

    0 0 Отговор
    поредния геи...
    ужас от такива дето умират да с'а показв'ът
    и комплексари...