Last news in Fakti

7 Януари, 2021 11:58 5 569 6

Бащата на Нора от X-factor не издържа загубата и почина дни след като погреба дъщеря си

  • нора дончева-
  • екс фактор-
  • певица-
  • почина-
  • баща-
  • мъка

Родителят на изпълнителката издъхнал след инфаркт

"До всички приятели на Нора Дончева! Както знаете, тя почина на 24 декември 2020 г., няколко дни по-късно, на 30 декември, баща ѝ също почина от инфаркт. Майка ѝ остава сама в Лос Анджелис и отчаяно се нуждае от помощ. Моля, ако искате да помогнете, на SMS или Viber на Моника 818 422 0342. Благодаря предварително за вашата помощ". Това шокиращо съобщение публикува най-близката приятелка на починалата от рак певица и финалистка в първия "Х Фактор" Нора Дончева - артистката и режисьорка Мая Бранкова, пише dir.bg.

Бащата на Нора от X-factor не издържа загубата и почина дни след като погреба дъщеря си



Споделеният апел е направен от най-близката приятелка на певицата - Моника - българка, с която Нора живееше в Лос Анджелис. Ето какво още споделя Мая Бранкова за трагедията, сполетяла семейството на Нора Дончева: "Както знаете, Нора напусна този свят на Бъдни вечер а баща ѝ, който също беше в Ел Ей със майка ѝ, за да ѝ помагат, си отиде 4 дни след нея от инфаркт, не можа да преживее тази мъка! Майката на Нора е в абсолютна безизходица и трябва да се прибере в България след няколко седмици след кремацията на най-скъпите си хора. Тя няма дом и никакъв имот. Банката им взе апартамента преди години, когато Нора се разболя и нямаше възможност вече да го изплаща... И така Гинка - майката на Нора, е на улицата и с 300 лв. пенсия.

Търсим начини да помогнем на майка ѝ, който с каквото може, дори и скромно да е, за да може поне първите 2- 3 месеца да има къде да живее и да се храни. А после ще мислим нещо друго... тя търси и работа на 4 часа - половин работен ден, за да може да съществува! Това обръщение е към всички приятели и близки на Норчето и всички други, които биха помогнали да съберем пари за Гинчето, за да не я оставим на улицата. Знам, че има добри и състрадателни хора, които биха подали ръка. Живеем в тежки времена и всеки има нужди и проблеми и на никой не му достигат средствата, особено в това жестоко време на COVID и безработица, на страх и съмнения, на стрес и незнание какво ни чака в утрешния ден...

Но... мисля, че трябва да бъдем преди всичко хора! Който има желание да помогне, дори и с малко, може да се свърже с посоченият по-горе номер, американски, на вайбър. Телефонът е на приятелка на Норчето, която се казва Моника и помага безкрайно много на семейството, преди и след като си отидоха и Нора и Антон - бащата на Нора. Бог да ги прости и пресели в Царството Господне! Благодаря ви предварително, приятели!", написа във Фейсбук Мая Бранкова.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Жоро

    9 2 Отговор
    В САЩ има имот за милиони да го продаде и да си дойде в родината.
  • 4 Хасан

    6 12 Отговор
    Щом е за помощ Ганчо се прави, че е някъде другаде. Виж, ако беше да се плюе по Турция е първа китка ..
  • 5 Охо Бохо

    6 1 Отговор
    Че какво са правили в САЩ да не са живяли от помощи, че и пенсия има г-жата в България? Изобщо нещо не е така както го представят. Който има пари да помага, има един с чекмедже, друг хидро и топло инжинер с достатъчно средства да помогнат на такива хора, въпреки че има ефма поговорка каквото си дробил това сърбаш.
  • 6 Гост

    4 1 Отговор
    Кво правят у кравария щом сатам от кравари те да искат пари. Аз пари за някви дето не съм ги и чувал не давам.