Last news in Fakti

7 Януари, 2021 12:57 3 561 8

Данчо от "Фермата" с COVID-19 драма

  • данчо-
  • фермата-
  • йордан белев-
  • коронавирус

Риалити героят преминава тежко през болестта

Истинска COVID-19 драма се развива при Йордан Белев - участник в шестия сезон на риалити формата "Фермата". Преди дни самият Данчо обяви с пост в социалната мрежа, че е в болницата в Габрово с коронавирус. После бе пуснал "ъпдейт", че тестът му за COVID-19 е отрицателен.

На имения си ден, Данчо е с пневмония в болницата в Габрово. Разказва, че първите 4 дни се лекувал вкъщи, направил си е и снимка на белите дробове и всичко изглеждало добре. Но скоро след това нещата се влошили, той се почувствал много зле, не му достигал въздух, извикали Бърза помощ и трябвало да постъпи в болница.

Първите два теста за COVID-19, които му правят там, излизат отрицателни, но в болницата в Габрово решават да направят и трети тест, който вече е положителен.

Вчера риалити участникът се включи посредством видеовръзка от болничната си стая и пред Сашо и Деси от предаването "Преди обед" разказа, че се е чувствал много зле, все още трудно диша и е много отпаднал. Затова днес, на имения си ден не може да отговаря на обажданията и съобщения на свои близки и приятели, но когато се възстанови напълно и ако мерките го позволяват, ще направи едно от своите партита.

"Искам да кажа на хората да обръщат повече внимание на близките си, да им казват по-често, че ги обичат и да обръщат повече внимание на здравето си.", сподели Йордан Белев.

На въпроса на кого ще се обади първо, след като излезе от болницата, илюзионистът бе категоричен, че ще се обади на своята приятелка Камелия и първото, което ще направи, е да отиде вкъщи при нея и да я прегърне.

Данчо каза, че от една седмица не се е чувал с Даяна, тъй като тя също е болна от COVID-19.

Йордан Белев и Даяна Ханджиева бяха участници в наскоро приключилия сезон на "Фермата" и станаха доста популярни и обсъждани заради чувствата, които Данчо показваше към актрисата. По всичко личи обаче, че сега всеки се е върнал към обичайната си среда и илюзионистът от Габрово отново живее със своята дългогодишна приятелка Камелия.


Поставете оценка:
Оценка 1.1 от 10 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 БмФ

    9 0 Отговор
    Боли ме фара
  • 2 Мишо

    5 2 Отговор
    Ковид е модерната пневмония само дето модерната пневмония се доказва с някакви фалшиви тестове които 10 пъти пет пъти дават положителни и пет пъти отрицателни жив и здрав да е човека минават през бронхопневмония абсолютно всички само че сега има ново име коронавирус
  • 3 Алфа Ромео

    3 1 Отговор
    Ей счупиха се да го рекламират публични личности тва Кови!
  • 4 Аз40

    5 0 Отговор
    Защото така работят с тези тестове! Правят ги докато не отчетат положително. Не е първи случай. А този е за пред публиката, нищо му няма ще се оправи!
  • 5 Някой

    6 0 Отговор
    Абе нали онзи ден писахте,чеДанчо и Даяна са вече двойка,а сега щял да се връща при Камелия?
  • 6 Гост

    3 1 Отговор
    Всичко се подрежда перфектно.
    Какво ме задушава в тази връзка и аз не мога да дишам?
    Иска да е с Даяна,не може да диша без нея.
    Ами кой както си го направи,няма вирус има драма и ето до какво води като човек е объркан.
  • 7 Гост

    4 0 Отговор
    Ауууу нима кой го интересува от кво е болен тоя , неизвестния от тъпо шоу.
  • 8 Нали

    2 0 Отговор
    Камелия се изнесла, и той е двойка с Даяна. Ама много фалшиви новини. Да се оправят и оздравяват двойката от Фермата и всички българи.