14 Януари, 2021 18:32 3 047 5

Гореща любовна целувка в снежната буря Филомена заплени Испания (СНИМКА)

  • испанияснежна бфиломена-
  • целувка-
  • влюбени

Голяма част от централните и източни райони на страната все още са покрити със сняг след преминаването на невижданата снежна буря

Гореща любовна целувка в снежната буря Филомена заплени Испания (СНИМКА) - 1
Снимка: EPA/БГНЕС

Снежната буря Филомена вледени Испания и счупи всички рекорди за най-ниски температури в страната, а снимките със скиорите и кучешки впряг по улиците на Мадрид оставиха незабравим спомен за най-студените дни от години насам, пише DarikNews.

Сред най-хубавите кадри на белия фон е изображението на двама влюбени, които насред заснежената мадридска магистрала А-2 са се изолирали от студа и от околните с вълшебна любовна целувка. Тя е заснета от Мария де ла Крус Валдеморо, която я сподели в социалните медии, където се превърна в истински феномен.

Снимката, озаглавена от авторката ѝ „Целувка на А-2 – любов по времето на Филомена“, така омагьоса испанците, че Twitter и Instagram започнаха трескаво търсене на двамата влюбени, а National Geographic я избра за една от най-добрите, направени по време на бурята.

„Не знам кои са те, но тази снимка може да се сложи в рамка в хола“, коментира авторката Мария де ла Крус Валдеморо. „Не, че е много хубава, а защото е неповторима. Би било красиво да ги срещнем, за да им я дадем“.


Поставете оценка:
Оценка 3.9 от 7 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Aнгeлинка

    14 6 Отговор
    Тия ги знам кои са.
    Това са koзлoдуйският и Гeнaди от кaзaнлък.

    Коментиран от #2

  • 2 Asdfg

    7 5 Отговор

    До коментар #1 от "Aнгeлинка":

    Не са ли КАСКЕТА и ТИКВАТА?
  • 3 1111

    8 0 Отговор
    Красиво..
    Имам същия спомен от една снежна зима във Варна преди 30 години...
    Още си спомням и учудения поглед на една жена, станала свидетел на това.
    Минало, няма да се върне...
  • 4 Испания

    17 1 Отговор
    Държава мечта , весели хора , хубава храна , прекрасна природа , силна икономика и най добрата инфраструктура. Какво повече можеш да желаеш
  • 5 Чужда, снимка на, дърта педофил ка..?

    4 1 Отговор
    Имам снимка на, мъжа ми,, гол,, над главата ми, това ми е достатъчно...!