16 Януари, 2021 09:14 10 513 26

Холивудски актьор се оказа канибал

  • арми хамър-
  • канибал-
  • актьор

34-годишният Арми Хамър признава, че си пише си с момичета, на които обяснявал, че иска да извади сърцата им и да изпие кръвта им

Холивудски актьор се оказа канибал - 1
Снимкa: Shutterstock

Преди броени дни в социалните мрежи плъзна стряскаща лична кореспонденция на американския актьор Арми Хамър с един от почитателите му в Инстаграм. Смущаващото в случая са абзаците, в които 34-годишният холивудски мачо признава, че е канибал и че си пише си с момичета, на които обяснявал, че иска да извади сърцата им и да изпие кръвта им, пише woman.bg. Повечето от въпросните дами, с които Хамър си е кореспондирал, смятат, че актьорът се е възползвал от известността си и изградения си имидж, за да се доближи до тях и да ги манипулира за сексуални отношения. Още по-тревожното в случая обаче е, че някои от тях действително твърдят, че актьорът ги е молил да им изпие кръвта им.

Звездата от филма „Призови ме с твоето име“ все още не е коментирала бомбастичните изявления в медиите, но бившата му съпруга - 38-годишната Елизабет Чембърс, не остана безразлична и даде път на емоциите си. Елизабет била шокирана от написаното за бившия ѝ съпруг в медийното пространство, още повече че съобщенията, които той изпращал до различни жени датирали от февруари 2020 г., когато двамата все още били женени. Това разкрива близък приятел до моделката пред Daily Mail.

Холивудски актьор се оказа канибал
Снимкa: Shutterstock

„Арми прилича на чудовище. Много от засегнатите жени поискаха помощта на Елизабет. Отначало тя не искаше да признае ужасното поведение на Арми пред себе си, но сега знае, че жените казваха истината. Хамър имаше съвсем друга страна, за която тя не знаеше и нямаше ни най-малка представа. Дали той винаги е бил такъв, или просто го е пазил в тайна дълго време, тя не знае“, споделя източникът пред изданието.

По думите му една от жертвите на актьора дори се нуждаела от лекарска помощ, след като е разговаряла с актьора. Тя страдала от посттравматичен стрес, а емоционалното ѝ състояние било силно разстроено. Той буквално я „издебвал“, когато тя се опитала да излезе от връзката.

"Хамър я караше да се чувства некомфортно, а нещата, които той правеше, я караха да се страхува“, завършва познатият на Чембърс. Елизабет и Арми се разведоха през 2020 г. след 10-годишен брачен живот. Повод за раздялата се оказа слабият ангел на Хамър и многобройните му изневери. Бившата двойка има две деца - 6-годишния Харпър и 3-годишния Форд. Междувременно, макар Хамър да не е дал обяснение на скандалната му онлайн кореспонденция, стана ясно, че е бил лишен от ролята в Shotgun Wedding, където щеше да си партнира с Дженифър Лопес. Според информация на Daily Mail той може да бъде заменен от Райън Рейнолдс.


Поставете оценка:
Оценка 2.7 от 12 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 111

    56 3 Отговор
    Тоя е от Сатанистите. Такива управляват света.
  • 2 Хахаха

    25 2 Отговор
    Венелино, недей ма!
  • 3 9cx9c9

    41 0 Отговор
    Почна се.
    Прочетете какво е това "прозорец на овертон" и как ще бъде използвано и ще видите, че конспиративните теории вече не са конспиративни и още по-малко, теории.
  • 4 333

    17 1 Отговор
    Машинен превод ли е използван за статията?
  • 5 Алфа Вълкът

    10 1 Отговор
    С тази на снимката имат 4г разлика, пък ще кажеш, че му е майка!?
  • 6 Честито

    15 0 Отговор
    Виж ти какъв прецедент-начи, той е разведен и си пише с разни златотърсачки и свободни моми. Те сами са го намерили и се надяват да се поотъркат в него. От друга страна този уж мачо не им пише как ще ги плющи или че ще ги прави гаджета, а само иска да им пие кръвта. Коя кръв точно-остава загадка. :)))) Та-кой се натиска и кой белята си търси-ще узнаем скоро

    Коментиран от #12

  • 7 цербер

    8 2 Отговор
    34-гoдишният хoливудcки мaчo признaвa, чe e кaнибaл и чe cи пишe c мoмичeтa, нa кoитo е oбяcнявaл, чe иcкa дa извaди cърцaтa им и дa изпиe кръвтa им, пишe wоmаn.bg. ТОВА Е ПРОСТОТИЯ! ОЩЕ НЕ Е СТАНАЛ КАНИБАЛ,НО СЛЕД ТРЕТАТА СВЕТОВНА ВОЙНА И ТОВА МОЖЕ ДА СТАНЕ. яДЕНЕТО НА ЖЕНИ ТОГАВА НЯМА ДА Е ОТ ЛЮБОВ,А ОТ ГЛАД. ПРОДЪЛЖИТЕЛЕН И УНИЩОЖИТЕЛЕН.
  • 8 Сандо

    4 0 Отговор
    Има разлика между думи и дела.Но май че из Скандинавията преди време се пръкна идеятауче хората трябва да се ядат.
  • 9 Румен

    0 2 Отговор
    Ма няма лошо бе. И ние си имаме думички кат тоя. Например: - Щи изям дробчето. Че кво лошо има.
  • 10 Верко

    11 0 Отговор
    Много подобни откачалки има по тези чатова и у нас, прости женици, които никой не иска. Виж го, че разведен и как се е държал в семейството си и после нещастната си мисли, че ще се облажи. Какви идиотки има
  • 11 смях

    17 2 Отговор
    Гущерче. Папка му се човешко. Те на Запад всички са такива. И ако вземате пример от западняците виждате докъде ще стигнете. Изтокът винаги е бил с по-високо развита цивилизация от Запада. А ние имаме големия късмет да сме на Изток, само че не си ползваме потенциала.
  • 12 гост

    6 0 Отговор

    До коментар #6 от "Честито":

    Гледай ,,Призови ме с твоето име" уж актьорска игра,ама май не чак толкова.
  • 13 Скука Шаблон

    4 1 Отговор
    Венелинке , съвсем се изчерпи и изпростя ! Смени си предмета на дейност !
  • 14 А иначе

    13 0 Отговор
    Добре деее...... либерастните платформи защо не са му отнели достъпа на тоя сатанист? Или на сатанистите е разрешено всичко,даже да пият къв и да ядят човешки сърца,а иначее..... Тръмп е лош.
  • 15 Джи

    0 0 Отговор
    Български Политик се оказа лъжец. Това трябва да е статията! 🗽
  • 16 Ханибал Лектър

    1 1 Отговор
    То едно време е казармата а сега и на работа шефа ти казва:Бачкай ,че ще ти „изпия”кръвчицата и к'во?
  • 17 Чужда самоличност

    5 1 Отговор
    Аз го вярвам това...!
  • 18 ...

    6 1 Отговор
    В Лос Анджелис има ресторант Canibal Club, който сервира точно това- човешко месо! Който желае нека си потърси информация. Това, че не се дава гласност на такива извращения, не значи, че не съществуват. В Лондон пък се продаваха чанти от човешка кожа. Прозорецът на Овертон- потърсете и това какво значи.

    Коментиран от #20

  • 19 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 20 Аре

    0 0 Отговор

    До коментар #18 от "...":

    Да вярно е . В столицата на Япония също има такова заведение,но не всеки може да влезе. В Лос Анджелис и в Токио ресторантите работят със специални покани за избрани и специални хора.

    Коментиран от #25

  • 21 Чикибой от Щатите

    0 0 Отговор
    Тука повечето сме такива..Лъскаме си Американските бастунчета и обладаваме Луната. От Холивуд ще да е..
  • 22 любопитен

    0 0 Отговор
    ......... „ се оказа канибал “ , но не изял никой ! Мечтите и фантазиите , не правят личността . Мъжете си мечтаят за полови контакти с множество красиви жени , но си остават мечти ! Жените мечтаят за контакти с мъже - полови атлети , но също си остават мечти ! Ако мечтите се сбъдваха , на Света щеше да има БЕЗСМЪРТНИ МИЛИАРДЕРИ !!!
  • 23 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    0 0 Отговор
    Психопат,извратен човек
  • 24 Жоро

    0 0 Отговор
    Значи жена ми е канибал.Сутрин преди да станем за работа ми изпива кръвчицата и вечер преди сън.Инак не може да заспи.А през почивните дни не е за разправяне

    Коментиран от #26

  • 25 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 26 Емил

    0 0 Отговор

    До коментар #24 от "Жоро":

    Моята е същия вампир