Last news in Fakti

19 Януари, 2021 14:57 5 428 24

Бен Афлек и момичето на Бонд сложиха край на връзката си

  • бен афлек-
  • ана де армас-
  • момиче на бонд-
  • връзка-
  • раздяла

Приближени до Бен и Ана твърдят, че краят е настъпил по взаимно съгласие

Бен Афлек и момичето на Бонд сложиха край на връзката си - 1
Снимка: Инстаграм

Холивудският актьор Бен Афлек се е разделил с приятелката си - актрисата Ана де Армас, след продължила близо година връзка, пише сайтът на сп. "Пийпъл", цитиран от БТА.

Според източници от обкръжението на бившата двойка раздялата им е била "по взаимно решение" и нещата са приключили приятелски. Предполага се, че 48-годишният Афлек и 32-годишната Де Армас са решили да се разделят, тъй като са "на различни етапи от живота си".

"Помежду им има дълбока любов и уважение. Бен има желание да продължи да работи върху себе си. Той е зает с професионални ангажименти и има отговорности като баща. И двамата са доволни от житейските етапи, на които се намират", казва неназован източник, цитиран от изданието.

"Бен вече не излиза с Ана. Връзката им беше сложна. Ана не искаше да бъде постоянно в Лос Анджелис, а Бен очевидно трябва да е в града заради децата си", допълва друг приближен до бившата двойка.

Публикация, споделена от DM’JOY DERGİ (@dmjoy.dergi)

Афлек има три деца - 14-годишната Вайълет, 11-годишната Серафина и 8-годишния Самюъл от брака с бившата си съпруга, актрисата Дженифър Гарнър.

За романа между Бен Афлек и Ана де Армас за първи път се заговори през март миналата година след срещата им на снимачната площадка на филма "Дълбока вода". Де Армас потвърди връзката им през април, публикувайки снимка, на която двамата празнуват 32-рия ѝ рожден ден.

По време на карантината заради коронавирусната пандемия Афлек и Де Армас се изолираха заедно в дома на актьора в Лос Анджелис. Излизанията им от къщата редовно попадаха във фотографските обективи.


Поставете оценка:
Оценка 3.7 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Бен Навлек

    14 1 Отговор
    Аз съм в шок
  • 2 сектант

    12 1 Отговор
    е тя наистина е красива вече
  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Опечален

    12 1 Отговор
    Какво направихте бе, хора? На кого ме оставяте?
    УЖACT! Покрусен съм.
    Отивам за салфетки и една кофа, че ще се леят много съзи и coпoли от моя страна......
  • 5 Stéphanie 🎲

    3 11 Отговор
    Кучето е по красиво от мадамата ,като моя миньон 🤗 изтърва Джей Ло  само две години и хубавицата избяга даже дни преди сватбата бе отложена лош късмет другите му жени са нула сравнение с Дженифър Лопес

    Коментиран от #6

  • 6 Абракадабра

    6 0 Отговор

    До коментар #5 от "Stéphanie 🎲":

    Пусни снимки да те оценим във фатки, облечена, може и в гръб, ако си грозна, ще те утешим, че за всеки влак си има пътници, а за всяка жена поне по един кондуктор.

    Коментиран от #7

  • 7 Stéphanie 🎲

    2 4 Отговор

    До коментар #6 от "Абракадабра":

    Виж тук не е сайт за запознанства нито фейса или другите подобни .Доста по красива съм от тази не ми липсват и до днешен мераклий без да давам поводи.На времето когато се преместих да уча в Париж бяха ме объркали с Gwen Stefani и то няколко пъти от No Doubt .Да ме оценяваш мерси който трябва ме е оценил имам семвйство това е най важното в живота ми другите неща са второстепенни
     

    Коментиран от #8, #10

  • 8 Дон Франко Де Ла Бранко Барезе

    6 2 Отговор

    До коментар #7 от "Stéphanie 🎲":

    Умря ромката която те хвали и ти сега почна самичка да се възхваляваш.Вероятно приличаш на Стефан Рядков ,след новогодишен запой ,за Гуен си го измисли.Мечтите и фантазиите крепят човека.,но до сега живота ми е показал самохвалко те като теб какво са всъщност.Метър ръст , декар гъ...

    Коментиран от #9

  • 9 Stéphanie 🎲

    2 3 Отговор

    До коментар #8 от "Дон Франко Де Ла Бранко Барезе":

    ок щом казваш някой ден ако се преместиш във Франция има доста български клубове събираме и във Париж жалко че сега с тази корона сме както в затвор всичко е забранено .Невдоми са пътищата приятел само плаина с планина не среща ще разбереш че не лъжа

    Коментиран от #11

  • 10 Абракадабра

    6 0 Отговор

    До коментар #7 от "Stéphanie 🎲":

    Ти може да имаш семейство, но си забравила да бъдеш човек, спомни си, излез навън сред хора и спри да раздаваш квалификации. Красотата е субективно понятие, за едни е красиво, за други става, тази дама, вокалистката де, не ме впечатлява,по-скоро съм почитател на класическата Одри Хепбърн. С нея да бяха те объркали, да се впечатлявам. Хайде, сполай ти.
  • 11 Дон Франко Де Ла Бранко Барезе

    4 1 Отговор

    До коментар #9 от "Stéphanie 🎲":

    Красивите и умни жени са скромни ,само глупавите и грозни жени се хвалят сами и се рекламират.Можр и да греша ,следя логиката и стажа на живота.До момента това съм научил.Извинявам се ,ако греша.

    Коментиран от #12

  • 12 Stéphanie 🎲

    1 4 Отговор

    До коментар #11 от "Дон Франко Де Ла Бранко Барезе":

    Първо не се лекрамирам, реклама какво е да ме видя на фото ,видео ?Второ бе красива жена без претенция не знам дали има освен ако не е инвалид 😉 няма такава или ако не живее в планината далеко от цивилизацията визирам номадите .За умен човек е много относително не съм професор ,фолисоф не съм съгласна обаче че съм глупава ...както и да е с Ганчо не може се спори -- Ти не ходи ли, бай Ганьо, да се разходиш, да видиш Виена? 

    - Какво ще й гледам на Виената, град като град: хора, къщи, салтанати. И дето отидеш, все гут моргин, все пари искат. Защо ще си даваме паричките на немците - и у нас има кой да ги яде…
    Той се огледа по стените на коридора, потърси някой гвоздей да закачи възела си; той мисли, че щом е стена, трябва да има и гвоздей по нея, и се обръща към мене:  

    - Ама проста работа тези немци, един гвоздей не им стига ума да забият, па казват, че ние сме били прости

    Коментиран от #16

  • 13 Честито

    1 2 Отговор
    Батман се беше пропил нещо, но успя да се върне в пътя. Най-много му помогна Мат Деймън, приятелят му от детинство. Отделно от това изобщо не си подхождаха с тази луничава мацка. Скоро ще го видим заедно с една яка и с големи "очи" брюнетка, която е известна с ролята си в сериала "Двама мъже и половина" :)
  • 14 kupidon

    3 1 Отговор
    Всичко красиво и хубаво не е много дълго !
  • 15 Петото

    0 1 Отговор
    А бе тарикат е Бен, гледай с Какво дете се изолирал хубавата Ана. Сега като вземе си вдига завесата а айде пускай да пасе... Ще работя по себе си а добре
  • 16 Смех

    4 1 Отговор

    До коментар #12 от "Stéphanie 🎲":

    Красива си,от 1 до 10 сигурно си -2,но приказки големи

    Коментиран от #18

  • 17 Само един алкохолик

    2 0 Отговор
    Мо е да остави три невръстни деца...дано само са негови...!
  • 18 Stéphanie 🎲

    1 4 Отговор

    До коментар #16 от "Смех":

    Чакай бе не мога да разбера какво искаш първо питаш дадох ти отговор гласност не искам ако имах за цел нямаше да съм тук и защо се натрапваш аз си пиша коментар ти се намисаш на всеки мой коментар ?Второ жената която посочох никога не съм и била фен просто ме объркаха с нея и то не веднъж.Не съм виновна че не живея в България с българска заплата само козметиката не мога си купя на месец 😉 така че разбирам те .Излез в Европа и виж хората тук после пеиказвай .Живи да ви оплача аз вас - произнесе състрадателно бай Ганьо. - Ех, Пра̀тер, Пра̀тер!… Минавало ли ви е през ума какво нещо е туй Пра̀тера! Ама отде ще ви мине през ума. А да взема да ви разправям - не можете го разбра. Мисля че знаеш какво е parterre ?

    Коментиран от #20, #23

  • 19 Партер да,

    1 0 Отговор
    Ти туря една нога и да, се льопнеш у тинята, голем кеф ше е....!
  • 20 Стефче,

    3 0 Отговор

    До коментар #18 от "Stéphanie 🎲":

    А, спри се вече с тъпите си коментари, със самоизтъкването си. Ясно е, че си с комплекси и проблеми,но ги запази за себе си. Прекалява. Пощади ни от себе си. И най-важното: не се връщай в БЪЛГАРИЯ, тук на никого не си нужна.

    Коментиран от #22

  • 21 Този лигльо

    0 1 Отговор
    не си намери жена... Щото се мисли за важен, интересен, явно. А всъщност си е обикновен тъпак и посредствен актьор. А на вид - нищо особено. С две думи: пълен идиот.
  • 22 Stéphanie 🎲

    0 2 Отговор

    До коментар #20 от "Стефче,":

    Не искам да ме занимаваш ти!!!Или ли си луд или трудно стопляш ,селски бек.Ти се намисаш не съм оспорвала твое мнение сам нападаш и си налагаш мнение нито съм ти жена ,пари ли ми даваш що ли не разбрах кой си ти че да вземам под внимание пък твое мнение господин никой .А бягай
  • 23 Абракадабра

    2 0 Отговор

    До коментар #18 от "Stéphanie 🎲":

    Нещо май си пишеш с няколко различни човека, а май водиш "мисловен" с един, разбрахме, че си красива, умна, успяла, козметиката ти е скъпа, живееш в чужбина заради Ганьо, лауреат си на Нобел, въобще уникална си. А СА се СПРИ!
  • 24 Ама супер сте.

    0 0 Отговор
    Нямате и идея какво настроение ми докарахте. 🥳 Заради коментарите разглеждам сайта. 😘