Last news in Fakti

3 Февруари, 2021 14:16 5 680 5

Жена изчезна мистериозно през 1961 г., а 52 години по-късно дъщеря ѝ узна, че...

  • жена-
  • изчезна-
  • дъщеря-
  • канада-
  • луси ан джонсън

"Майка ми каза, че татко бил жесток мъж, че я е унижавал и е имал връзки с много жени, докато са били заедно. Тя каза, че баща ми я е изгонил от къщата. Тя се е върнала, но татко ѝ забранил да вземе мен и брат ми със себе си и тя си тръгнала сама", споделя Линда

Луси Ан Джонсън била обикновена жена от Аляска (САЩ), която след няколко премествания, се установила в Съри (Канада). Тя живеела там със съпруга си Марвин и двете им малки деца Линда и Даниел. Те били много щастливо семейство. До инцидента, който променил целия ѝ живот.

През септември 1961 г. тогава 25-годишната Луси изчезва безследно.

Жена изчезна мистериозно през 1961 г., а 52 години по-късно дъщеря ѝ узна, че...

Странното е, че чак четири години по-късно съпругът ѝ подава сигнал в полицията. Именно заради тази подробност полицията започва да подозира, че става дума за убийство и Марвин автоматично се превръща в главният им заподозрян.

Всички съседи са призовани да дадат показания, но това се оказва безполезно за разследването. Г-н Марвин се спасява от правосъдието, а местонахождението на Луси остава загадка.

През следващите години се случват много неща. Марвин умира през 90-те години. През 2013 г. Линда, тогава 59-годишна, чувства, че вече трябва да се откаже от надеждата и да приеме изчезването на майка си.

Но нещо ѝ подсказа, че все още е рано да се откаже.

"Не помня много за майка си. След като баща ми се ожени отново, с брат ми никога повече не я споменавахме. Всичко, което имах, бяха три снимки", споделя тя.

През юни 2013 г. Кралската канадска конна полиция внася случая на Луси в публичен проект като едно от най-забележителните изчезвания през 50-те години.

Научавайки за това, Линда решава на всяка цена да разбере повече за изчезването на майка си. И стига до информация, която се оказва изключително полезна. Най-голямата ѝ улика е свидетелството за брак на родителите ѝ, в което се казва, че истинският дом на майка ѝ е Юкон, Канада.

Линда прилага информация за майка си, баба си и дядо си и се свързва с местния вестник Yukon News, за да публикува съобщение и да намери роднините си.

Малко по-късно една жена от Юкон се свързва с Линда. Тя казва, че е видяла снимки на Луси във вестника и добавя, че изчезналата жена е нейната майка.

Оказва се, че това е полусестрата на Линда Ронда Глен, която съобщила, че Луси е все още жива.

Линда, разбира се, била шокирана от току-що получената информация. Ронда също не била на себе си.

"Никога не съм знаела, че майка ми е изчезвала. Винаги съм искала да имам по-голяма сестра и много се радвам, че Линда вече знае, че майка ни е жива. Жал ми е, защото през цялото това време не е знаела нищо", казва Ронда.

След като получава телефонния номер на майка си, Линда ѝ се обажда. Въпреки че била изоставена, тя с нетърпение очаквала да поговори с нея след дългите години раздяла.

По време на първия разговор Линда се разплакала. А когато двете се срещнали, Луси веднага познала дъщеря си.

Линда прекарала няколко седмици с майка си и сестра си, преди да научи истината за миналото.

Жена изчезна мистериозно през 1961 г., а 52 години по-късно дъщеря ѝ узна, че...

"Майка ми каза, че татко бил жесток мъж, че я е унижавал и е имал връзки с много жени, докато са били заедно. Тя каза, че баща ми я е изгонил от къщата. Тя се е върнала, но татко ѝ забранил да вземе мен и брат ми със себе си и тя си тръгнала сама", споделя Линда.

След срещата тя планира да се премести в Юкон, за да живее с майка си. Най-накрая тя успява да намери своята сродна душа, с чиято загубата почти се била примирила, пише jenata.blitz.bg.


Поставете оценка:
Оценка 3.2 от 17 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Ей и

    16 0 Отговор
    Да плачем ли или да се радваме
  • 2 Шамара

    15 3 Отговор
    Ма Венче дай нещо за задна прашка, те по ти се отдават!
  • 3 Болни от БМ или шипове

    1 1 Отговор
    И променени уж визуално....!
  • 4 Лошотия

    10 3 Отговор
    Така и с Бойко, който изгони мис Бикини и не признава, че детето е негово :-(
  • 5 Анонимен

    11 1 Отговор
    А майката не се дърпала и веднага се навила да си тръгне, не се оплакала в полицията....не и дошло никога повече наум, че има две деца да ги потърси.... хахаха.
    Сапунени сериали и измишльотини.