Last news in Fakti

3 Февруари, 2021 12:56 4 250 9

Ева Веселинова избрала датата за раждането на близнаците

  • ева веселинова-
  • близнаци-
  • раждане-
  • бебе-
  • нумерология-
  • астрология

Блондинката е съгласувала деня с астролог

Бившата панелистка в сутрешното шоу "На кафе" Eва Веселинова вече е избрала дата, на която да се родят близнаците ѝ. Блондинката се е консултирала с астролог, който изчислил според нумерологията кога е най-подходящо да стане майка. Блондинката пази в пълна тайна на коя дата се е спряла, като само гинеколожката и бащата на бебетата са наясно кога ще се появят на бял свят дечицата.

"Вече нямам търпение и се подготвям усилено за най-щастливата среща в живота ми“, казва пищната красавица. Веселинова е решила да вземе пример от Светлана Василева, която дори не си пие кафето без да се е посъветвала с астролог. "Нали сега така е модерно. Уж си по-ВИП ако си родил по предварително съгласувана дата", коментират из светските среди. Вечно усмихнатата блондинка се е консултирала с известна столична звездобройка.

Преди дни красавицата качи клипче как е на пазар за количка, легълце, кошара и бебешки аксесоари. Разбира се, всичко трябва да е по 2 броя, за двете бебета. Освен кога ще роди, Веселинова упорито крие и пола на бъдещите си деца, както и мъжа, който ще стане баща. Става дума за доста по-възрастен от блондинката грък, с когото Веселинова поддържа интимни отношения от няколко години. Той е семеен и заради това се крие, че има връзка с 35-годишната блондинка. Според източници на "Уикенд", той е обезпечил Ева с жилище в престижен столичен квартал. А дали децата са ин витро, или заченати по естествен път, знаят само те и лекарите.

В началото на септември, когато "На кафе" започна есенния си сезон, беше потвърдено, че Веселинова няма да е част от предаването. Веднага тръгнаха всякакви слухове, а най-спряганият бе, че тя ще участва в шоуто "Маскираният певец". През цялото време Ева мълчеше. Моментът, когато сподели, че има мъж до себе си, бе 17 септември - Денят на Вяра, Надежда и Любов.

Блондинката вече е в последния месец от своята бременност и се очаква да роди до дни, пише "Уикенд".


Поставете оценка:
Оценка 2.3 от 6 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 реалистъ

    23 3 Отговор
    Датата на раждане не може да избереш. Вече ако планираш да ти разпорят корема и от там да извадят детето - това е друго. Днешните жени ги е страх да раждат, пазят си "най-милото", което явно не е детето.
  • 2 Пурко

    11 3 Отговор
    Е какво да очакваме от клакьорка на Гала освен да роди с рязане на корема! Да беше само тя с мед да я нахраниш, а пък то повечето лигли го правят!
  • 3 чичето

    8 3 Отговор
    да бе то това е като сутрин да се изтропаш в кенефа - избрала ми е дедовака увиснал
  • 4 Annonimus

    9 4 Отговор
    Поредната простакеса. Избрала била дата на раждане.
    Избрала си дата да ти отпорят търбуха ида извадят бебето.

    Коментиран от #5

  • 5 Stéphanie 🎲

    3 7 Отговор

    До коментар #4 от "Annonimus":

    Не разбрах вие ли раждате или жените ?Така се прави по скоро не избира тя а доктора казва на коя дата е секциото,имаш среща с анестезиолог говорите задаваш въпроси ... с екипа.След секцио се запазва фигурата на жената ,и за бебето е по добре по естествен път едно че е по болезнено и за бебето е риск .Горките ви жени ако имате такива 😳 1,2,3,4 или вече сте разведени то вашето не злоба ами незнание в кой век сте бе
  • 6 Перо

    4 5 Отговор
    А дъртия гръг знае ли или вече е минала хубост?
  • 7 с ЛИЛАВИ ВЕНЦИ

    3 2 Отговор
    ЛЕКО Е ОТ КОРЕННОТО НАСЕЛЕНИЕ НА ГЪРЦИЯ
  • 8 Поета

    3 1 Отговор
    Ева датата избрала,
    кой бащата - неразбрала!
  • 9 Поничка

    0 0 Отговор
    Значи Дружба (в близост до гара Искър) е тузарски, престижен столичен квартал? :D