Last news in Fakti

3 Февруари, 2021 15:32 1 777 7

Кайли Дженър и "скромното" парти за 3-ия рожден ден на дъщеря ѝ

  • кайли дженър-
  • дъщеря-
  • рожден ден-
  • сторми

Голяма надуваема пързалка с образа на Сторми, карета от балони и много лакомства бяха част от изненадите

Кайли Дженър заяви, че не е пестила средства и е направила всичко възможно да организира приказно парти за рождения ден на малката Сторми, като същевременно е спазила ограниченията, дължащи се на пандемията.

Според снимките от празника, публикувани в мрежата, най-младата милиардерка е успяла да реализирала идеята си много добре.

Кайли Дженър и
Снимка: Instagram

Поради пандемията Кайли Дженър не успя да направи грандиозно парти за рождения ден на Сторми, както миналата година, но въпреки това се опита да отбележи подобаващо важния ден на 3-годишното си момиче.

Кайли Дженър и
Снимка: Instagram

23-годишната Кайли сподели няколко снимки и видеоклипа в Instagram, показващи как изглежда тържеството, на което присъстват само братовчедите на Сторми и най-близките членове на семейството.

Кайли Дженър и
Снимка: Instagram

„Голямото парти беше отменено по очевидни причини. Но все пак у дома направих тържество за Сторми, на което присъстваха само братовчедите и семейството й“, каза тя в един от видеоклиповете.

Кайли Дженър и
Снимка: Instagram

За тържеството малката Сторми носеше розова рокля и корона, а цялата къща беше украсена с балони. Част от декорацията беше и голяма надуваема пързалка с образа на Сторми, както и карета от балони.

Кайли Дженър и
Снимка: Instagram

Освен братовчедите на Сторми, на купона присъстваха и сестрите на Кайли, които не пропуснаха възможността да похвалят младата майка за украсата.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Гост

    11 0 Отговор
    Коя е тази. Нещо ме мързи да ровя в мрежата за да видя коя е.
  • 2 Гост

    4 0 Отговор
    А видях от семейство какалашкови в кравария звезда .
  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Читател

    5 0 Отговор
    Браво, много трогателно. 80% от средствата на света се държат от 5% от населението. Мечтаният капитализъм.
  • 5 ТаУмВзе

    7 0 Отговор
    И кога ще му сменят пола?
  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 Айше

    5 0 Отговор
    Тва чаве е от наште