Last news in Fakti

3 Февруари, 2021 17:29 4 362 2

3 зодии, на които им предстои раздяла през 2021

  • зодии-
  • зодиакални знаци-
  • раздяла-
  • февруари

В най-късия месец от годината някои от представителите на тези зодиакални знаци ще останат сами

3 зодии, на които им предстои раздяла през 2021 - 1
Снимка: shutterstock

Раздялата е нещо изключително тягостно и неприятно. Дори да не виждаме светлина в тунела, мисълта, че в живота ни ще надвисне промяна, ни кара да тъгуваме. Понякога обаче да си отидеш или да пуснеш ръката на някой, е възможно най-доброто решение.

Ето кои са трите зодии, на които им предстои раздяла през февруари:

Скорпион
От дълго време насам сте престанали да усещате трепети и вълнение. Липсват ви заряд, емоции, тръпка. Колкото и да ги очаквате, те няма да се появят, защото всичко между вас е свършило.
Не се тревожете, че ще нараните половинката си, тъй като тя сама знае, че всичко вече е в миналото. Единственото, което трябва да направите, за да запазите добрите си взаимоотношения, е да проведете разговор, в който да изясните случващото се.

Не бива обаче да унивате, защото след всяка буря се появява дъга. Можете съвсем спокойно да насочите енергията си към вас самите. Подредете си мислите в главата и се отдайте на заслужен релакс.
Успешен начин да се избавите от тягостните чувства е като ангажирате времето си със служебни задачи.

Стрелец
Като, че ли всичко до този момент е било като в приказките – луда и шумна любов, но траеща кратко. Чувствате как в един момент се събуждате и емоциите са ви напуснали. Не търсете вина в другия човек, защото това изпитвате самите вие.

Дори да се страхувате, че ще огорчите партньора си, не се колебайте да разкриете промените в чувствата си. Той ще ви разбере, ако сте откровени с него. Това е и правилната формула за запазване на добрите взаимоотношения.

Пригответе се за нова и съдбоносна среща, която ще преобърне живота ви на 360 градуса. Ще се влюбите лудо и по детски. Ще прегърнете човека, с който искате да изживеете остатъка от живота си.

Близнаци
Спрете да правите компромиси в любовта. Понякога човек трябва да постави граници, които да не прекрачва с времето. Ако не се чувствате достатъчно щастливи, пълноценни и удовлетворени от живота си, преминете към раздяла.

Никой не е в правото си да ви съди, защото единствено вие знаете какво чувствате към човека отсреща.

Обичайте се и приемайте с усмивка всяка раздяла. Колкото и болезнена да е тя за вас, рано или късно тъгата отминава и на хоризонта изгрява слънце.


Поставете оценка:
Оценка 2.3 от 6 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ГЛУПОСТИ

    13 0 Отговор
    ПЪЛНИ ГЛУПОСТИ !
  • 2 Каква зодия са

    1 1 Отговор
    СИДЕРO,KAРАКАЧАНА И ФAЛЕРКАТА?