Last news in Fakti

3 Февруари, 2021 19:57 2 159 11

Рита Уилсън вече няма антитела срещу COVID-19 10 месеца по-късно (ВИДЕО)

  • рита уилсън-
  • том ханкс-
  • коронавирус-
  • антитела-
  • covid-19

Актрисата и съпругът ѝ Том Ханкс изкараха вируса още в началото на март миналата година

Рита Уилсън вече няма антитела срещу COVID-19 10 месеца по-късно (ВИДЕО) - 1
Снимка: Shutterstock

Десет месеца след като преболедува от COVID-19, актрисата и певица Рита Уилсън разкри, че вече няма антитела срещу коронавируса, съобщи сайтът на сп. "People", цитиран от life.dir.bg.

64-годишната Уилсън, която има български корени, и съпругът ѝ - актьорът и носител на "Оскар" Том Ханкс, бяха диагностицирани със заболяването още миналия март, докато бяха в Австралия. След като се възстановиха, те се тестваха за антитела, за да разберат дали могат да дарят плазма за по-нататъшни изследвания на заболяването.

Сега Рита Уилсън разкри като гост в шоуто на Елън Дедженерис, че вече няма такива.

"Чувстваш се някак супергеройски и свръхчовешки, защото имаш антитела, и смяташ, че можеш да ходиш на разни места и да правиш неща, които другите не могат", пошегува се Уилсън в разговор с Елън, която даде положителна проба за новия коронавирус през декември.

Когато 63-годишната водеща на свой ред спомена, че трябва да изчака, за да се тества за антитела срещу COVID-19 - свидетелство за това, че даден човек е бил изложен на вируса, който причинява заболяването, Рита Уилсън отговори: "За съжаление аз вече нямам антитела".

Актрисата споделя, че си е направила тест преди две седмици.

"Всичко е наред обаче, имам маска и дезинфектант за ръце, така че съм като всички останали", допълва половинката на Ханкс, изразявайки надежда, че скоро нещата ще се нормализират.

Положителният резултат за антитела срещу COVID-19 показва, че човек е бил изложен на вируса чрез инфекция или ваксинация, според американските Центрове за контрол и профилактика на заболяванията, пише БТА. Въпреки че антителата срещу вируса могат да помогнат за предотвратяване на инфекции и да предпазят хората с тях от повторно заболяване, от центрове предупреждават, че наличните на този етап тестовете може да не са точни и не трябва да се използват за определяне дали даден индивид е имунизиран срещу коронавируса.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 6 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 честен ционист

    8 6 Отговор
    Какъв психопат трябва да си, за да кръстиш въображаемия си приятел, глава направена от волейболна топка на името на жена си помакеса..?

    Коментиран от #5

  • 2 Петьо Петров

    24 4 Отговор
    Това не значи че няма имунитет основан на клетъчната и памет,но не е споменато. Важно е да се всява паника.
  • 3 Четник

    17 4 Отговор
    Няма знамение какво има или няма Рита.Тя не знае ,че клетката вече има необходимата информация за вируса и може да изгради бързо антитела при повторен досег с него.На този принцип е правена и ваксината на Пфайзер но не може да се сравни с човешкото тяло.
  • 4 Ами

    6 3 Отговор
    Ако някой скоро изкарал ковида и инжектира малко материал със кожената си спринцовка , дали ще има антитела ?
  • 5 Wilson

    9 1 Отговор

    До коментар #1 от "честен ционист":

    човека претъпря самолетокрушение , а и си изкара сам зъб , нормално е да изтрещи сам на острофа !

    Коментиран от #9

  • 6 Помакинята

    11 2 Отговор
    Не точно български, по скоро балкански, ахрянка
  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 абг

    8 1 Отговор
    Нормално е, няма как организмът да хаби ресурс и да произвежда антитела за безобиден вирус, когато вирусът е опасен след преболедуване се произвеждат антитела с години, а за някоѝ вируси и за цял живот.
  • 9 честен ционист

    4 0 Отговор

    До коментар #5 от "Wilson":

    Само че Ганчовците не вдеват, че ще им се наложи да си направят и те съпруги от волейболни топки като вземат шота пробутан им от тия продажници.
  • 10 Малкия Фатмак

    5 5 Отговор
    Стига наричахте тоя помачок българка
  • 11 Промивка

    3 0 Отговор
    Ми да си ударят по една Астра и да видим рекламата действа ли ?