Last news in Fakti

11 Февруари, 2021 17:29 3 018 12

Звезди, дошли на работа пияни

  • звезди-
  • пияни-
  • на работа-
  • актьори-
  • певец-
  • даниел радклиф-
  • брад пит-
  • григорий лепс

Стресът и славата могат да се окажат много коварна комбинация

Звезди, дошли на работа пияни - 1
Снимка: shutterstock

Стресът от актьорската работа е добре известен и не е тайна, че някои от звездите „го гасят” с алкохол. Ето някои артисти, които документирано са се явили на снимки или други важни събития пияни. Някои от тях по-късно изразиха съжаление, други – не.

Даниел Радклиф

Звезди, дошли на работа пияни
Снимка: shutterstock

Както се оказа, Хари Потър не е бил най-примерният ученик и понякога се е напивал след училище. По-скоро не самият Хари, а изпълнителят на тази роля Даниел Радклиф. Актьорът многократно е казвал в различни интервюта, че работата му не винаги е била лесна и понякога си е позволявал да се появи в кадър пиян.

„Няма да навлизам в подробности, но пиех много и всеки ден, или по-точно всяка вечер“, каза актьорът пред списание „Heat”.

Радклиф изпада в зависимост от алкохола и трудно се справи с нея, но приятелите и семейството му го подкрепиха в трудния момент и помогнаха да се „вземе в ръце”. Заслужава обаче да се отбележи, че дори в нетрезво състояние Даниел е изпълнявал ролята си великолепно. Феновете на Хари Потър едва ли ще могат да намерят епизоди във филмите за момчето-магьосник, в които Радклиф е фъфлел или залитал.

Брад Пит

Звезди, дошли на работа пияни
Снимка: shutterstock

Дори след трудния развод с Анджелина Джоли, актьорът никога не си позволи да се появи на снимачната площадка по неподходящ начин.

Но преди това Пит не се смущаваше от „загряването“ с алкохол по време на снимки. Докато участва в “Боен клуб” Брад стана толкова близък приятел със своя партньор Едуард Нортън, че един ден и двамата дошли на снимачната площадка „доста наквасени”.

В това състояние те се опитали да поиграят голф. Забравяйки за правилата, страдащите от „тежък махмурлук” актьори започнали да целят мобилната кухня. Режисьорът толкова харесал изпълнението им, че включи кадри от „издънката” им във филма.

Григорий Лепс

Звезди, дошли на работа пияни
Снимка: shutterstock

„Чаша водка на масата“ не е просто фраза от песен на Григорий Лепс. Фактът, че руската звезда си е позволявал от време на време да се отпусне с помощта на силни напитки, не е тайна за никого. Имаше обаче случаи, когато алкохолът му е изигравал жестока шега.

През 2016 г., по време на концерта си в Ростов на Дон, Лепс едва се изправи на крака. Гостите на събитието започнаха да качват в мрежата видеоклипове, в които беше видно как Лепс пада от сцената. Организаторите на представлението определено не харесаха това поведение на звездата. По-късно той се опита да се оправдае, като отбеляза, че просто се чувства зле през този ден.


Поставете оценка:
Оценка 3.7 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 На, най горната, снимка

    2 0 Отговор
    Вижте ръката....!

    Коментиран от #2

  • 2 Нещо повече

    3 0 Отговор

    До коментар #1 от "На, най горната, снимка":

    Какво виждате.

    Коментиран от #5

  • 3 Брендилия

    5 0 Отговор
    Няма какво да гледате тук! Берен Саат кака ми в Турция ги бие и 3-та артисти
  • 4 Да,да

    3 1 Отговор
    А нашите не употбяват? Примерно?
  • 5 Stéphanie 🎲

    3 1 Отговор

    До коментар #2 от "Нещо повече":

    Заспал бюрократ ,банкер,застраховател ,данъчен ,работник във Факти 😉(извинявам се на майтап )докато приговя материал за статия .Ама не и звезди актьори 😅.Това ще да е в защита на пияната кака в ефир за България по доло в темите нямам спомен как се казва .Да се докаже че не е самотна за Холивуд е нормално те и насмър**ни ходят
  • 6 Творчески,, мозъци, могат

    2 0 Отговор
    Да, видят в грозна, картина, нещо интересно истинска нарисувана картина, в, една паяжина, в едно перде., въображението му е доста богато, но не харесвам,, алкохолици те,,......!
  • 7 майстора

    1 0 Отговор
    И в сервиза същата работа ... стрес стрес стрес ...после не моем се прибере
  • 8 МАЙОРА

    0 0 Отговор
    А оня Трол Побга къв е бе, спрелтаци?

    Коментиран от #9

  • 9 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 10 МАЙОРА

    0 0 Отговор

    До коментар #9 от "МАЙОР ТЪПУНИЙ":

    Вземи се застреляй ти!
  • 11 шибалит

    3 0 Отговор
    Какъв стрес , пияндурниците търсят причина за оправдание!
  • 12 Пламен С

    1 0 Отговор
    То, по тази логика, трезвен пилот на самолет трябва да няма. Няма що, много стресираща професия артист. Стига глупости.