13 Февруари, 2021 10:33 2 507 26

Това са най-лошите подаръци за св. Валентин

  • подаръци-
  • св. валентин-
  • най-лоши

За да не бъде помрачен празникът, експерти разкриват кои са най-неподходящите подаръци за Деня на влюбените

Това са най-лошите подаръци за св. Валентин - 1
Снимкa: Shutterstock

Ако все още има романтично настроени двойки, които не са решили с какво да зарадват половинките си, експерти разкриват какви грешки не бива да се допускат в избора на подаръци, пише Daily Star, цитиран от dariknews.bg.

За мнозина романтичните жестове са важна част от Деня на влюбените. Понякога обаче се оказва трудно да се намери точният подарък, с който да бъде впечатлена значимата половинка. Независимо дали влюбените са заедно отскоро или се радват на дългогодишна връзка, подаръците са чудесен начин да се засвидетелстват привързаността и благодарността към партньора.

Желанието да се изрази признателност обаче бързо може да премине в спор, ако подаръкът не бъде оценен подобаващо.

За да не бъде помрачен празникът, експерти от Veritas Gifts разкриват кои са най-неподходящите подаръци за Свети Валентин:

Парфюми на знаменитости

Парфюмите на знаменитости често се предлагат на разпродажба в специализираните магазини, но според експертите е по-добре желаещите да направят подарък да не се изкушават да ги купуват. Причината е, че на тези аромати обикновено им липсват наситеността и очарованието на класическите марки.

Домакински уреди

Освен ако не знаете, че половинката ви "гори" от желание да получи лъскав нов тостер или чайник, е по-добре преди празника на влюбените да стоите далече от домакинските уреди. Мнението на експертите е, че подаръците за Свети Валентин трябва да са обмислени и подбрани с чувство, а не практични.

"Не купувайте домакински уреди, особено ако вие ще ги използвате повече от половинката си, за която уж са предназначени", предупреждават от Veritas Gifts.

Евтин шоколад

Шоколадът е класически подарък за Свети Валентин, но изборът на евтин вариант е лоша идея, особено ако е закупен от близкия супермаркет.

Новаторски бижута

Бижуто е отличен подарък за Деня на влюбените, но ако избиращият го не знае на какъв стил да заложи, лесно може да допусне грешка. Експертите препоръчват да се залага на класически бижута.

"Около Свети Валентин магазините изобилстват от тематични подаръци. Опитайте се обаче да не попаднете в капана на закупуването на пръстен с огромно сърчице или колие с надпис, прокламиращо любовта ви. Вероятността подобно бижу да изчезне незабавно след празника е голяма", гласи експертното мнение.

Цветя в последната минута

Цветята също са "добре дошъл" подарък за Деня на влюбените. Експертите напомнят, че те трябва да са свежи и старателно подбрани. Грабнатите в последния момент от някой супермаркет букети не са удачен избор, тъй като обикновено не са толкова свежи и увяхват бързо.

Важно е също така цветята да съобразени с вкуса на половинката.

Евтини дреболии

Всевъзможните дреболии, предлагани за Свети Валентин може и да са забавни, но със сигурност след празника ще бъдат захвърлени на дъното на някое чекмедже.

Съветът на експертите отново е да се залага на добре обмислени подаръци, вместо на мечета, тематични чаши и друго подобни дреболии.

Членска карта за фитнес

Закупуването на членска карта за фитнес може и да изглежда добра идея, но обикновено е твърде рискова.

"Денят на влюбените е за да накарате партньорите си да се чувстват обичани и желани. Картата за фитнес обаче често се възприема като обиден подарък, особено ако половинката се оплаква от теглото или диетата си. Вместо да им намеквате, че имат нужда да се поизпотят във фитнеса, е по-добре да приготвите здравословна празнична вечеря, на която да се насладите заедно", съветват от Veritas Gifts.


Поставете оценка:
Оценка 4 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Радо

    5 7 Отговор
    Класическият подарък за Св.Валънтайн е налъми с вибратор.
  • 2 Класическият

    2 5 Отговор
    подарък на св.Комин е да се срещнат две изпушили печки. Метафора..
  • 3 ГРАД КАЗАНЛЪК

    3 3 Отговор
    е най сетне статия за подаръци и РОМАНТИКА много ви благодаря госпожо МАРИНОВА ас смятам че всичко по темата е строго ИНДИВИДУАЛНО според жената но с сигурност всяка една жена обича РОМАНТИКАТА ас подарявам рози на моята приятелка ВЕСИ почти всеки ден но на СВЕТИ ВАЛЕНТИН ще й подаря букет от 101 рози и едни обици които тя много хареса а ас спестявах близо година за тях после ще гледаме някой РОМАНТИЧЕН филм и така ще мине празника

    Коментиран от #9, #10, #12

  • 4 Да те и експерта!

    8 1 Отговор
    Специално ли учи, за да разбереш, че нова кола е по-добър подарък от евтин шоколад!
  • 5 Гост

    16 5 Отговор
    Кой се интересува от католически , задръстен идиотски празник, за някакъв тъп светия. Ние си имаме Трифон Зарезан.

    Коментиран от #6

  • 6 ГРАД КАЗАНЛЪК

    3 5 Отговор

    До коментар #5 от "Гост":

    да господине но на нашия празник хората само се наливат с вино а на СВЕТИ ВАЛЕНТИН има РОМАНТИКА и хората се обичат какво по хубаво от това

    Коментиран от #11, #19

  • 7 Рошко

    13 2 Отговор
    Св Валентин хелоуин скоро и денят на независимостта, аман колония на краварника
  • 8 Смотаняк

    3 0 Отговор
    Вино не пия,секс не правя защото съм девствен.
  • 9 UллаFF

    5 0 Отговор

    До коментар #3 от "ГРАД КАЗАНЛЪК":

    Спестявал си една година!!! Поне ще пусне ли на празника?

    Коментиран от #13

  • 10 Анти Чалга

    10 3 Отговор

    До коментар #3 от "ГРАД КАЗАНЛЪК":

    Свети Валентин е тъп задръстен , измислен католически празник . Станал модерен у нас след демокрацията . Утре е Трифон Зарезан . За мен това е празник. А за жената ,приятелката празник почиташ Любовта може да е всеки ден. Щом обичаш жена през цялата година може да я радваш с цветя дребен подарък ,или там както реши човек.Свети вазелин-валенти да си го празнуват задръстените католици.
  • 11 Мдааа

    4 1 Отговор

    До коментар #6 от "ГРАД КАЗАНЛЪК":

    За тая работа с обичта си имаме Спасов ден
  • 12 Гост

    5 2 Отговор

    До коментар #3 от "ГРАД КАЗАНЛЪК":

    Какво купи на приятелката . Нови лепенки , че ако пак се спука няма как да е надуеш , чалга фенче .
  • 13 ГРАД КАЗАНЛЪК

    2 4 Отговор

    До коментар #9 от "UллаFF":

    да господине спестявах близо една година бижутата са скъпи а моята заплата на обикновен продавач не е много висока но моята приятелка ВЕСИ хареса тези обици и трябваше да й ги купя

    Коментиран от #14, #15

  • 14 Си ган

    5 0 Отговор

    До коментар #13 от "ГРАД КАЗАНЛЪК":

    За тези пари не беше ли по-добре да я заведеш на една хубава екскурзия за празника в някой хубав хотел и да прекарате няколко дни в романтика :)
  • 15 Абе градски

    0 0 Отговор

    До коментар #13 от "ГРАД КАЗАНЛЪК":

    И аз съм казанлъчко,къде продаваш,че да си купя нещо от теб?
  • 16 ГРАД КАЗАНЛЪК

    2 0 Отговор
    в денонощния МАГАЗИН при улица ОЦЕТ ПАЙСИ господине заповядайте при нас са най КАЧЕСТВЕНИТЕ стоки на достъпни цени

    Коментиран от #24

  • 17 Купувач

    2 0 Отговор
    И Аз им купуеах за Светия Валентин Деня на влюбените Деня на Трифон зарезан или др. ден. Хубаво е не е лошо нищо че третата ми викаше че съм бил малко Стиснат и то аз,а тя с две деца и няколко рсздели сега сама, нищо по нея няма Стиснато.Какво да им дариш на такива!?
  • 18 Минаващ

    1 1 Отговор
    По късно ще видя на коя какво ще даряесм,може и две да зема от Околовръсното тук тоя път нсли е Празник .Ще играйме играта коя Валентинка го прави по добре печели бонуси от Валентин .Играта се казва Секс бонус.Моя марка е Вървежна много.
  • 19 Гост

    4 1 Отговор

    До коментар #6 от "ГРАД КАЗАНЛЪК":

    Кой то се налива с вино е алкохолик . А нашия празник е по хубав. Светия Валентин е за задръстени католици а ти да не си католик.

    Коментиран от #20

  • 20 ГРАД КАЗАНЛЪК

    2 1 Отговор

    До коментар #19 от "Гост":

    не не съм католик господине но съм страхотен РОМАНТИК все пак при нас в град КАЗАНЛЪК е РОЗОВАТА ДОЛИНА на БЪЛГАРИЯ а розите навяват романтика

    Коментиран от #21, #22

  • 21 Гост

    2 2 Отговор

    До коментар #20 от "ГРАД КАЗАНЛЪК":

    Знам , че навяват романтика. И други цветя навяват романтика , не само розите.Но това си остава тъп празник на смотаните католици , да не празнуваш и Хелоуин , Свети Патрик и други натресе и от запад идиотски празници.
  • 22 Гормогон

    3 2 Отговор

    До коментар #20 от "ГРАД КАЗАНЛЪК":

    Още един фен , на чужд идиотско , просташки празник. Аз го наричам ден на загубените. Католическа простотия. За тебе селянче става . Не пиши , че си от хубавия град Казанлък.
  • 23 Зик

    5 0 Отговор
    Празник създаден , да се печелят пари , от влюбените.Цветя , шоколад, мечета и други подобни. Най печелят търговците ,ресторантите . Но тази година ще печелят само търговците на романтика.
  • 24 Гост

    1 1 Отговор

    До коментар #16 от "ГРАД КАЗАНЛЪК":

    Храна ,дрехи , домашни потреби. Розово масло. Нещо втора ръка . Пиши какво има в магазина.
  • 25 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 26 Брендилия

    0 0 Отговор
    Добре де..комент 2 е мой. Само аз мога да излющя такава щуротия за тоя псевдопразник?!