14 Февруари, 2021 12:43 17 371 48

Това може да се види само у нас (СНИМКИ)

  • българска-
  • архитектура-
  • строителство-
  • извращения-
  • абсурди

Архитектурни извращения в българската действителност

В България може да се види всичко и следващите няколко снимки ще ви докажат това. Не всеки човек има трезва инженерна мисъл, затова и не всеки трябва да строи и да създава архитектурни безумия, а по-скоро е добре да се довери на специалисти, пише actualno.com.

Очевидно следващите няколко снимки ще ви докажат, че повечето българи предпочитат сами да се захванат с ремонт, вместо да се доверят на специалисти. Снимките са от една забавна група във Facebook, която носи името "Архитектурни извращения". Забавлявайте се!

Това може да се види само у нас (СНИМКИ)

Това може да се види само у нас (СНИМКИ)

Това може да се види само у нас (СНИМКИ)

Това може да се види само у нас (СНИМКИ)


Поставете оценка:
Оценка 3.7 от 44 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Това може

    137 18 Отговор
    да го видим само при сиганите

    Коментиран от #5, #9, #23

  • 2 Цялата

    146 19 Отговор
    страна е извращение
  • 3 Гост

    58 6 Отговор
    Ужас ,това ако са творения на инженер . По прилича на аматьорски творения.
  • 4 Бончо

    100 16 Отговор
    МАНГОСТАН С КОФТИ М"АТРИАЛ ,НИЩО НЕ СТАВА ОТ ТАЗИ ДЪРЖАВА.
  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 синганин

    63 4 Отговор
    То не напразно Кристо е българин..
  • 7 NikNay

    81 20 Отговор
    Който не е излизал извън пределите на България може да слага такива заглавия ! А ако това на снимките е направено от някой известен архитект със сигурност ще го нарекат креативитет , аваргандизъм или нещо подобно . Всеки има свое възприятие за света!
  • 8 ДА ИЗМЕТЕМ ГЕРБ

    60 22 Отговор
    Приличат на "Произведено то ГЕРБ"...

    Коментиран от #30

  • 9 бежанец

    48 6 Отговор

    До коментар #1 от "Това може":

    Простащината със стотиците сателитни чинии я видях и хлъцнах скоро след демоНОкрацията построена на юг от Ахтопол,където по татово време свободно къмпингувахме и общинска чешма имаше.Рай
  • 10 гост

    66 60 Отговор
    Първата снимка е от Казанлък.Вижда се от пътя за Бургас . И само от ония живеят там .

    Коментиран от #14

  • 11 Електората е с Хелзинкски права и...

    45 5 Отговор
    Имунитет!Ако иска не антени,Ами нужници ще разработи по терасите.По времето на бай Тошо,кръстника на Тиквун Тиквата,си позволяваха само да си качват, конете по етажите за да нощуват на открито в апартамента,на който дограмата топлеше в центъра на хола с бурен огън,измръзналите катунари(новодомци) в зимните вечери...

    Коментиран от #43

  • 12 Така е

    48 7 Отговор
    Те държат ГЕРБ на власт !
  • 13 Христо Иванов

    17 8 Отговор
    КоиДнес в БНР "Хоризонт": Законност и модернизация са рецептата за високи доходи и бъдеще

    ✅Електронно управление и върховенство на закона. Това са двете предпоставки, с които ще дадем възможност на умовете на България да направят технологичен и икономически скок.

    ✅Имаме конкретен план как през електронно управление можем да намалим административното бреме за гражданите и предприемачите със 70% за три години. Това е революция, която ще създаде условия за избухване на икономическа активност.

    ✅Трябва да въведем в управлението технологии и реално върховенство на правото, законност за всички. Това ще бъде гаранция, че 12-те милиарда от ЕС няма да бъдат откраднати през схеми, готвени от ГЕРБ.

    🔻Продължава лъвският пай от тези пари да отива за инфраструктура, а не в човешки капитал, защото те знаят как да крадат от строителство.

    ✅Трябва да спрем кражбите на онези 10 млрд, които се крадат всяка година през схеми като “Автомагистрали”. Тези пари, вместо да отидат по джобовете на Пеевски и приятелите му, могат да отиват например при българските пенсионери.

    🔻Томислав излезе и ни обясни колко сме тъпи и как искаме темите, свързани с Маришкия басейн да бъдат в Плана за възстановяване и устойчивост, и колко не разбираме. Сега виждаме, че те са вкарали тези теми вътре.

    ✅Още в началото на протестите единствени очертахме ясно политическия дневен ред, по които ще работим, за да може системата, правеща възможни Бойко Борисов и Иван Гешев да бъде де

    Коментиран от #40

  • 14 От Казанлък

    40 2 Отговор

    До коментар #10 от "гост":

    Не е от Казанлък. Блок Кармен въобще не изглежда така. Опитай пак.

    Коментиран от #41

  • 15 Дамски беше по зле и пак е

    13 2 Отговор
    Но това, е почти картинката у маалата, лилафка маскирофката, цял живот е живяла. у мъхъла, Хермеса също...... мързела и занаята,какво не правят, на стари години да се правиш на чистник......!
  • 16 Бриго Бичкията

    33 3 Отговор
    Това каре с павета съм го виждал и в Нидерландия, Белгия и Германия. Определено не е наш патент.
  • 17 pepy

    59 2 Отговор
    Къщата е от село Марчево, oбласт Благоевград, но такива "обърнати" къщи има навсякъде по света, от известни архитекти и т.н...

    Коментиран от #28

  • 18 джурналистика

    24 2 Отговор
    Глупости, не че в България не е пълно с каквш ли не, но точно тези снимки не чи приличат като да са от Бэлгария.
  • 19 ТОВА ОТ ТРЕТА СНИМКА ДАНО ДА Е

    10 5 Отговор
    ВЪНШНА БАНЯ И В АПАРТАМЕНТА ДА ЖИВЕЯТ ПОД НАЕМ ТРИ СТУДЕНТКИ😀😀😀😀
  • 20 Знайко

    29 4 Отговор
    За ман малоумие е само синьо-зеления остъклен балкон. Другогото са хора индивидуолисти, които не искат да са като останалите. Просто си имат по-различни представа за това как и в какво искат да живеят. Аз лично не бих живял, нито бих си купил някоя от тези къщи. Но не смятам, че собственици на тези къщи трябва да се съобразяват с мнението ми или мнението на околните. Всеки трябва да е свободен да живее така както си иска, стига да не пречи на останалите, да не ги тероризира или да не ги краде и ограбва.
  • 21 Аз, живея, в общежитие

    3 7 Отговор
    До,, прекрасни,, съсетки, някои от живущите го смятат за Бевърли Хилс, тъй като са, живеели още по зле....!
  • 22 любител

    15 4 Отговор
    първата снимка е как приобщените роми живеят в блок а гледат турска телевизия.само дето не снимали и конете вътре. а следващата пътищата на боко след 3месеце употреба.хахаха
  • 23 555

    12 1 Отговор

    До коментар #1 от "Това може":

    Антените да, ама за климатици те какво ще кажеш? Те ръсят и със "светена" вода да не говорим за заледяването през зимата от същите.
  • 24 Такова Каре с паваж

    5 0 Отговор
    Го имаше на ул хан Кубрат в Надежда, до ресторант Кокос, но вече го асфалтираха
  • 25 Да еааа крадливия кмет!

    13 2 Отговор
    ИМОТЪТ С КУЛАТА Е В СОФИЯ, МЕЖДУ ЮЖЕН ПАРК И ВИТОША, В МЕСТНОСТТА "КРЪСТОВА ВАДА". СОБСТВЕНИКЪТ Е ИНТЕЛИГЕНТЕН ЧОВЕК, БИВШ ОПЕРЕН ПЕВЕЦ ОТ ПЛЕВЕН. И Е НАПЪЛНО С АКЪЛА СИ. РЕШЕНИЕТО ДА ИЗДИГНЕ "РУМЕНОВАТА КУЛА", СЕ ДЪЛЖИ НА МЕРАЦИТЕ НА СО И ПО - ТОЧНО НА БИВШИЯ КМЕТ - ПРЕСТЪПНИК СТ. СОФИЯНСКИ ДА ПРИВАТИЗИРА "КРЪСТОВА ВАДА" ЧРЕЗ ОБЩИНСКОТО ДРУЖЕСТВО "СОФИЙСКИ ИМОТИ-ООД". СЪБРА НОТАРИАЛНИТЕ АКТОВЕ НА СОБСТВЕНИЦИТЕ И ЗАДВИЖИ ПРОЦЕДУРА ПО ОТЧУЖДЕНИЕ И СЪЗДАВАНЕ НА "ПАРКОВА ЗОНА СЪС СПОРТНИ И РАЗВЛЕКАТЕЛНИ СЪОРЪЖЕНИЯ"! БИВШИЯТ ГЛ.АРХИТЕКТ НА СО СТ.ЯНЕВ, СИ ИЗКЪЛЧИ ЕЗИКА, ДА УБЕЖДАВА СОБСТВЕНИЦИТЕ ДА ПРОДАДАТ ИМОТИТЕ СИ НА НЯКАКЪВ НЕГОВ ПОЗНАТ - "ГЛУПАВ ПАРАЛИЯ", НО ХОРАТА СЕ УСЕТИХА И САМИ ЗАПОЧНАХА ДА СТРОЯТ "РАЗВЛЕКАТЕЛНИ СЪОРЪЖЕНИЯ". КУЛАТА Е ЕДНО ОТ ТЯХ. АКО ИДЕЯТА СЕ БЕ РАЗВИЛА, ЩЯХА ДА СЕ ПОЯВЯТ МУЗИКАЛНО ИЛИ ДУХОВНО УЧИЛИЩЕ, ЧАСТНИ ТЕНИС КОРТОВЕ И ДРУГИ ПОДОБНИ. АЗ ЛИЧНО БЯХ СИ НАУМИЛ ДА ПОСТРОЯ ОБЩЕСТВЕНА ТОАЛЕТНА СЪС "СТАИ ЗА РЕЛАКСАЦИЯТА
    НА ПОДБРАНИ КЛИЕНТИ НА ВТОРИЯ ЕТЕЖ...😄

    Коментиран от #45

  • 26 Грух Джуланов

    9 3 Отговор
    А какво ви притеснява? Хората живеят и не трябва да им се пречи. Навсякъде по света има подобно. Вижте Бразилия, Русия, Франция ако искате..
  • 27 Аааа

    7 3 Отговор
    на кого то не му харесва да напуска границите са отворени
  • 28 Циганин

    3 3 Отговор

    До коментар #17 от "pepy":

    Е щом от света може щом е у БГ не може ДА СТЕ ЖИВИ И ЗДРАВИ И МНОГО ДРУГИ УСПЕХИ
  • 29 Коко

    7 1 Отговор
    Блока е от казанлък покраи ж.п.гарата.красота ЮНЕСКО да го види.
  • 30 Селянин

    4 12 Отговор

    До коментар #8 от "ДА ИЗМЕТЕМ ГЕРБ":

    Това са строители на комунизма /или тези арх;и инж; са завършили по времето на бсп / наши кадри Ева ла до това ни докара социализма/ защо го няма в страни без комунисти които са били на власт

    Коментиран от #34, #46

  • 31 митко

    2 2 Отговор
    обърнатата къща е готина
  • 32 111

    11 1 Отговор
    Ами външните тела на климатиците?
    Не ви ли прави впечатление, че и старите, и новопостроените сгради по най-безобразния начин са "украсени" с тях?
  • 33 моряка

    10 3 Отговор
    Вени не пиши глупости. Къде си ходила , че правиш такива сравнения? Навсякъде по света има такива неща които не можеш да си представиш , дори и ти с твоето развинтена сексуална фантазия. За това по добре си пиши по темата в която се изживяваш като корифей.
  • 34 БАЙ ТОДОР ЖИВКОВ ОТ ОТВЪДНОТО

    11 5 Отговор

    До коментар #30 от "Селянин":

    Я МИ КАЖИ КОГА ПО НАШЕ ВРЕМЕ БЛОКОВЕТЕ СЕ СТРОЕ ХА НА ОБРАТНО , МАЗЕТО ДА ТИ Е НА ТАВАНА И ГАРАЖА В ХОЛА ? , ПОСОЧИ МИ ЕДНА СГРАДА , ТОВА МОЖЕ АМА АКО АРХИТЕКТА Е ЗАВЪРШИЛ С АГНЕ ДИПЛОМАТА , ИЛИ НЕКОЕ РОГАТО В КРАВАРНИКА ДОБИЧЕ , ПО ОНОВА НАЩО ВРЕМЕ , ИМА ШЕ СТРОИТЕЛНЙ ВОЙСКИ , ЙНЖЕНЕРНИ ВОЙСКИ , ОТДЕЛНО И ЦИВИЛНИ СТРОЙТЕЛЙ И ЖП ВОИСКУ , ДРУГ ПЪТ Е БИЛО ЛОШО , НА БАБА ТИ У ФУТБОЛНИТЕ ГАЩИ , А СЕГА КАКВО , РЕМОНТ НА РЕМОНТА , АКО ТОГАВА НЕ СЕ СТРОЕШЕ СОЦИАЛИЗМА , СГА ЩЕШЕ ДА СЕ СВИВАШ КАТО НЯКОЙ КЛОШАР НА НЯКОЯ ПЕЙКА В ГРАДСКАТА ГРАДИНА , ИЛИ ДА ЖИВЕЕШ НА ПАЛАТКА , ЩОТО НА ВАС СЕ СОЦЙАЛИЗМА ВИ Е ВСЕ ВИНОВЕН !!!!!!!!!!!!!!??🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬
  • 35 На, Хермес, обора,

    2 1 Отговор
    Да, видите....... хахаха.....това го привлече,, братчетооооу,,.....!
  • 36 А това, за, обърнатата, къща ми хареса

    2 1 Отговор
    И зеления,, бардак,,....... хахаха отново......!
  • 37 666

    6 0 Отговор
    дупката с павета е едно добро начало
  • 38 Мима

    6 1 Отговор
    Не само в България, но и в страни от Латинска Америка е същата цигания!
  • 39 ТРЕЗВЕН

    4 1 Отговор
    Но освен тази палитра никой не коментира ,че в последните 10 години има бум на незаконно строителство !
  • 40 NikNay

    5 2 Отговор

    До коментар #13 от "Христо Иванов":

    Ристе, повече от десет реда не четем . . . . .
  • 41 Petyo

    2 0 Отговор

    До коментар #14 от "От Казанлък":

    Блока е в Хасково, кв.Възраждане
  • 42 Ран Ът

    4 1 Отговор
    прост народ слаба държава и колкото по-прост, токлова по-слаба ... understand?
  • 43 молба

    2 0 Отговор

    До коментар #11 от "Електората е с Хелзинкски права и...":

    моля когато сте неосведомен за дадени събития не ги изнасяйте публично ! не обиждайте единствения български политик след всв със това човешко недоразумение което ни управлява
  • 44 Винкело

    1 0 Отговор
    Байсимо, некои апартаменти имат по три...
  • 45 Преди много

    2 0 Отговор

    До коментар #25 от "Да еааа крадливия кмет!":

    години имаше сграда с подобна кула в Поликраище - не знам дали още съществува?
  • 46 любител

    3 0 Отговор

    До коментар #30 от "Селянин":

    ами селяните сте виновни дето се правихте на ятаци да храните партизаните.всичко това е следствие на вашата простотия.хахаха
  • 47 БАРС

    3 0 Отговор
    Това със сателитните чинии не са българи а са ромите мисля че е в Пловдив .Някога през соца бяха им дали тия апартаменти бяха хубаваи с градинки .Слеед няма и 2 години таман края на демокрацията и помен нямаше от тия градинки .Стъклата на входовете бяха ипотрошени а пред блоковете коне магарета капли гуми железа бали със слама.И естественно тия чинии ми направиха впечатление че ги имаше почти на всяка тераса и естествеено 100%се гледаше турска тв.Мноето мнение е квартал фелибето Пловдив
  • 48 минко

    2 0 Отговор
    Блок КАРМЕН НА ПЪРВА СНИМКА В КАЗАНЛЪК Е САНИРАН 2019 ОТ ГРОБ-АРИТЕ И Е ПО НЕМСКИТЕ СТАНДАРТИ НА Дуисбург.Без сателитки и пране,само с боклуците.