Last news in Fakti

16 Февруари, 2021 11:39 3 023 8

Бони призова дъщеря си да...

  • поп фолк певица-
  • бони-
  • дъщеря-
  • съвет-
  • шоуто на николаос цитиридис

Сега учи, певица винаги може да станеш, посъветва я тя

Поп фолк певицата Бони е много отговорен родител. Тя е щастлива, че дъщeря ѝ Миа е наследила таланта ѝ, но е категорична, че сега е време да учи, а да стане певица никога не е късно. Бони и Михаела бяха гости във вечерното шоу на Николаос Цитиридис, където изпяха народна песен. Изпълнението не остави съмнение за гласовите данни на наследничката на звездата.

Бони сподели, че е „строг родител и строг продуцент.“ А Миа, какъвто е артистичният псевдоним на Михаела, отдавна се изявява като певица на поп и джаз. Тя често пуска свои клипове в социалните мрежи. Последователите възторжено коментираха последното ѝ акапелно изълнение.

„Сега следваме, учим, а певица ще става по-късно“, каза Бони в типичния за нея шеговит стил в студиото на bTV. Тя е убедена, че като родител, трябва да посочи пътя на детето си. „Нека се образова, нека учи. Лесно се става певица!“, каза изпълнителката.

Михаела учи финанси и мениджмънт. Иска да остане у нас, но майка ѝ настоявала да кандидатства и в чужбина.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 ГРАД КАЗАНЛЪК

    7 4 Отговор
    браво госпожа БОНИ е ВЕЛИКА певица създала много бесмъртни хитове дори преди години пя на сабора в град КАЗАНЛЪК и цялата публика я аплодирахме и не искахме концерта да свършва ВЕЛИКА

    Коментиран от #6, #7, #8

  • 3 Перо

    13 1 Отговор
    До такава степен шоуто на Слави по БТВ беше изчерпано,че започна да копае дъното по рейтинг и простотия. Сега и гологлавия БГ-грък продължи копането. Уникална простотия и кич! Не знам кой може да го гледа!
  • 4 Всички грозни жени млади и стари

    4 3 Отговор
    Могат да завиждат на тялото на Бони...!
  • 5 Malkata top

    3 3 Отговор
    Дали и тя като мама си има тарифа.

    Майчето в О,Азис навремето я пробвахме доста от компанията и работеше здраво! Малко мирише, ама културни особености!
  • 6 Хеви Метъл

    1 1 Отговор

    До коментар #2 от "ГРАД КАЗАНЛЪК":

    И нима . Със сигурност си се кефиш . Аз си правя удоволствието , да ходя на концерти на по велики групи и певци , от тази Бони . Чувам за нея за първи път . Това е защото не слушам такава, музика никога няма да я слушам.
  • 7 Анти Чалга

    2 0 Отговор

    До коментар #2 от "ГРАД КАЗАНЛЪК":

    Статия като за вас. Пак е велика и други подобни , хвалебствия . Само това ли слушате . Някой друг стил , няма ли за вас. Интереси , хобита . Поп фолк и това е . Кажете дали харесвате . Поп , джаз ,рок , или някаква друга музика която слушате или харесвате . Ако има какво да харесате.
  • 8 Гормогон

    2 1 Отговор

    До коментар #2 от "ГРАД КАЗАНЛЪК":

    Стига с тоя твои поп фолк . Вече блика от всякаде. Като ги потхванеш тези хвалби , поклони . Нямаш спирка . То поне да бяха нещо по така , все едно и също . Вече си скука , смени малко репертоара. Измисли нещо по интересно.