Last news in Fakti

19 Февруари, 2021 16:05 4 289 12

Рецепта за вечеря: Мъжка салата

  • салата-
  • месо-
  • кисели краставички-
  • какво да сготвя

За любителите на месо

Рецепта за вечеря: Мъжка салата - 1
Снимкa: Shutterstock

Необходими продукти:

400 г говеждо месо

200 г гъби

100 г кисели краставички

2 домата

олио

сок от 1 лимон

2 скилидки чесън

Начин на приготвяне:

Сварете месото с подправки по ваш вкус и сол. Изцедете го и го нарежете на парчета. Гъбите нарежете и задушете в малко мазнина.

Останалите зеленчуци нарежете по ваш вкус. Смесете съставките и разбъркайте. Може да подправите със сока на половин лимон и стрит чесън, пише Actualno.com.


Поставете оценка:
Оценка 4.3 от 6 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Това е цела

    7 1 Отговор
    Манжа...!
  • 2 Фирма Боков Трън!

    1 2 Отговор
    Фирма Боков Трън!

    Коментиран от #5

  • 3 Каква

    8 3 Отговор
    салата ? Това си е телешка манджа !

    Коментиран от #7

  • 4 Вени учудваш ме

    5 1 Отговор
    Това определено става,и за мезе,и за вечеря!! Браво има надежда. Стига "рецепти",за тревопасни!
  • 5 Аре вади си

    1 1 Отговор

    До коментар #2 от "Фирма Боков Трън!":

    червения голямия червен ТРЪН знаеш откъде,пий хаповете,и си лягай!

    Коментиран от #8

  • 6 Дидем

    0 0 Отговор
    Тц, на 16.02.2021 са я готвили в Актуално. Лимончето и чесъна са по избор?! Мноого некоректно преписване..
  • 7 Гацо Бацов

    4 0 Отговор

    До коментар #3 от "Каква":

    Говежда бе пич, г-в-е-ж-д-а--- от ''говедо'' , Ама иска два дена варене, щото говеждото е по-жилаво от на трактор външната гума...тъй да знайш.

    Коментиран от #9, #12

  • 8 Фурма Боков Трън

    1 1 Отговор

    До коментар #5 от "Аре вади си":

    Фурма Боков Трън
  • 9 един от стадото

    1 0 Отговор

    До коментар #7 от "Гацо Бацов":

    ти ''телешко'' говеждо два дена ли го вариш. Вари се точно колкото един боП-доказано

    Коментиран от #10

  • 10 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 11 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 12 Джим Бийм

    0 0 Отговор

    До коментар #7 от "Гацо Бацов":

    Много зависи от коя част на говедото е взето месото. Жилавото е жилаво, защото не е отстранена ципата между мускулните снопове. Иначе е идеално месо, сухо, сочно, червено и пълно с протеини. Обожавам го на тънки пластове в тиган, смляно на кайма за татарски бифтек или приготвено с гъби и гъст сос.