Last news in Fakti

20 Декември, 2012 15:27 2 772 0

Том Круз си хвана ново гадже

  • том круз-
  • никол кидман-
  • гадже

50-годишният актьор Том Круз може да се похвали с нова приятелка. Нейното име е Дженифър Акерман, съобщи „The Sun”.

Актьорът се сближил с русокосата красавица на афтър парти след премиерата на новия му филм "Джак Рийчър", състояла се в Стокхолм, Швеция. Очевидци твърдят, че двамата дори са си тръгнали заедно.
Новата тръпка на Круз е сестра на колежката му от филма "Рок завинаги" Малин Акерман.

"Двамата вече се познаваха чрез Малин, която участва в "Рок завинаги", така че не беше необходимо някой да ги запознава. Те изглеждаха много естествени в държанието си един към друг и на афтър партито в Роуз клуб. След това изведнъж изчезнаха...", разкри близък до звездите.

Том Круз има дъщеря Изабела и син Конър от брака си с Никол Кидман и шестгодишна дъщеря Сури от бившата си съпруга Кейти Холмс.

Той заминал за Ню Йорк след премиерата на филма, докато Дженифър отпътувала за Лондон. Двамата обаче планирали да се видят отново в САЩ много скоро.

"Дженифър живее близо до Малин в Лос Анджелис, така че е много вероятно да се срещне с Том преди Коледа", допълни източникът.
 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА