Last news in Fakti

21 Февруари, 2021 20:17 6 615 6

Жестоката истината за зодиите, която хороскопите крият

  • истина-
  • тайна-
  • зодия-
  • зодии-
  • зодиакални знаци-
  • хороскоп-
  • астрология

Тайните, които астрологията не издава за различните зодиакални знаци

Жестоката истината за зодиите, която хороскопите крият - 1
Снимка: Shutterstock

Макар мнозина да вярват на хороскопите безрезервно, те всъщност премълчават доста. Някои аспекти на поведението и фактите за зодиакалните знаци са прикрити или просто не са споменати по някаква причина. Време е да променим това. Всеки знак има тайна мания, страхове и комплекси. Астрологията често мълчи за тези неща, пише actualno.com.

Овен

Овните са позитивни, мили, но и импулсивни хора. Освен това те имат много комплекси. Много от тях лежат на повърхността, а Овните дори не ги крият, но почти всички имат нещо, за което не говорят - проблеми със самочувствието.

Телец

Хороскопите често мълчат относно факта, че Телецът може да поддържа близки отношения с хора, само за да им се похвали с постиженията си.

Близнаци

Не се споменава, че Близнаците мразят да говорят на хората за своите зависимости. Те са отворени и честни винаги и с всички, но те често имат някаква зависимост, която не могат да преодолеят.

Рак

Раците не обичат много комуникацията с онези, които омаловажават статуса им. Малко хора знаят, че Раците също като Лъва и Телеца искат да бъдат наричани „най-добрите“. Те никога няма да кажат на никого за това, но е така.

Лъв

Мнозина от Лъвовете се смятат за много силни хора. Това отчасти е вярно, но всъщност те са уязвими. Те показват на всички своята сила, твърдост. Трудната истина е, че в душата си не са толкова уверени в себе си, не са толкова силни. Те често се притесняват за дребни неща, чувстват тревожност и се нуждаят от някой, който ще ги изслуша и подкрепи.

Дева

Девите всъщност не са много сговорчиви. Те наистина ценят хората, които спазват правилата, но си позволяват да ги нарушават, докато никой не ги вижда. Факт е, че на моменти им омръзва да бъдат прекалено коректни, затова се нуждаят от малко почивка, възможност да бъдат като всички останали.

Везни

Везните правят много добри дела, не за да помогнат на някого, а за да бъдат похвалени. Много хора правят това понякога, но Везните имат специално предразположение към това. Това не означава, че те лъжат, че са се радвали да помогнат. Те просто искат няколко топли и сладки думи.

Скорпион

Скорпионите са много амбициозни хора. Те не афишират истинските си житейски цели и приоритети, така че понякога дори най-близките хора не знаят за тях. Скорпионите са много по-решителни, отколкото изглеждат. Те обичат славата и парите. Те са мъдри, така че знаят, че техните желания и цели е най-добре да се пазят в тайна.

Стрелец

Стрелците много често се правят, че изобщо не зависят от никого. В действителност, представителите на този Знак много често се вслушват в съветите на околните. Те никога не признават възхищението си от човек, защото не искат да изглеждат зависими.

Козирог

Козирозите поставят успеха и работата преди всичко. Тайната и жестоката истина е, че те не искат да признаят, че приятелството и любовта им помагат да продължат напред. Те мълчат за това, защото се страхуват да изглеждат слаби.

Водолей

Жестоката истина за Водолеите се отнася до отношенията им с хората. Те се опитват по най-добрия начин да поддържат приятелство само заради бъдещите ползи, но нищо повече. Тези хора разбират, че в бъдеще може да се нуждаят от помощта на този или онзи човек, следователно те играят ролята на верен приятел.

Риби

Рибите много се страхуват да помолят някого за нещо. Те смятат, че това може да създаде проблеми на някого, така че или се справят сами с всичко, или умишлено забавят решаването на проблемите. Рибите не са мързеливи, както казват много хороскопи. Те просто се страхуват от трудности и се колебаят да помолят някого за помощ.


Поставете оценка:
Оценка 2.9 от 17 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Зодии не обичам

    5 2 Отговор
    Може би поради съвпадения, това не е за мен,,.!
  • 2 Алфа Вълкът

    2 2 Отговор
    Статия на Сабина, да видим Венелина какво ще измисли!
  • 3 За, 5-те ДК

    1 0 Отговор
    Кво ще измисли..!!!
  • 4 ИМПЕРИАЛИСТ

    3 1 Отговор
    Caтaнaтa e рeaлeн и мнoгooo cилeн. Нeгoвитe cлуги ca нaвcякъдe и нa нaй-нeoчaквaни мecтa. Зa примeр щe Ви дaм caмo хoрocкoпитe, c кoитo e пълнa буквaлнo вcякa мeдия! Кoe му e caтaнинcкoтo нa хoрocкoпитe?- Тa тoвa e гaдaeнe! 10. нe бивa дa ce нaмирa у тeбe (тaкъв), кoйтo прeкaрвa cинa cи или дъщeря cи прeз oгън, прeдcкaзвaч, гaдaтeл, врaжaч, мaгьocник,....................................... Caтaнaтa ocвeн, чe e рeaлeн и мнoгo cилeн e и мнoгo хитър. Бoг зaбрaнявa гaдaeнeтo пo вcякaкъв нaчин, вкл. и хoрocкoпи. Кoй e прoтив Бoгa и зaкoнитe Му? Кoй Му e прoтивник? Тoвa e дявoлa и нeгoвитe изчaдия(дeцa). Вceки, кoйтo e прoтив Бoгa e c дявoлa, нямa cрeдeн път. Бoг иcкa дa гo oбичaмe и тoвa ce изрaзявa в cпaзвaнe нa зaкoнитe Му. Вceки, кoйтo Гo мрaзи и ce прoтиви нa нaрeдбитe Му, щe пocлeдвa лукaвият в oгнeнoтo eзeрo зa вeчнocттa.
  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.