23 Февруари, 2021 15:52 5 536 4

След снимките на Дрю Баримор за "Плейбой", Спилбърг ѝ изпратил одеяло с бележка...

  • дрю баримор-
  • плейбой-
  • модел-
  • голи снимки-
  • стивън спилбърг-
  • рожден ден

Актрисата навършва 46 години

След снимките на Дрю Баримор за "Плейбой", Спилбърг ѝ изпратил одеяло с бележка... - 1
Снимка: Shutterstock

"Има огромна разлика между това да си сам и това да си самотен. Можеш да се чувстваш самотен и сред хората. Обичам да съм сама, обичам да се храня сама. Да се прибирам вечер у дома и просто да изгледам някой филм. Понякога трябва наистина да "изляза" от себе си и да си кажа "Боже, време е да се видя с приятелите си, защото ми е твърде удобно да бъда сама със себе си", казва Дрю Баримор.

Чаровната актриса, която днес навършва 46, може и да е най-позната с ролята си в "Ангелите на Чарли", но нейната кариера започва много години преди появата ѝ във филма на Джоузеф Макгинти Никъл през 2000 г. Дрю започва да се снима в киното още като дете. Всъщност първата ѝ поява е като 11-месечно бебе, когато родителите ѝ я снимат в реклама на кучешка храна. На 4-годишна възраст започва с роли в телевизията и киното, пише life.dir.bg.

Първото ѝ запомнящо се участие е в "Извънземното" (E.T) от 1980 г., а с ролята си на малката Чарли в "Подпалвачката" - филм по роман на Стивън Кинг, Дрю наистина стартира взривоопасно своята кариера.

Когато е на 15, тя вече е опитвала цигари, алкохол, марихуана и дори кокаин. На тази възраст издава автобиографията си "Little Girl Lost". В нея разкрива много любопитни факти от първите години на живота си. Завършва книгата, когато е на 14, а много години след това - през 2015 г. издава и продължението на мемоарите си под името "Wildflower".

Детството на Баримор е белязано от много противоречиви моменти, но точно тогава тя се среща и с много знаменитости. За Дрю не е било необичайно да е на парти с Род Стюарт например. Самият Стивън Спилбърг ѝ е кръстник, а нейни кръстници са София Лорен и Ана Страсбърг.

Дрю е била много близка приятелка на Къртни Лав години преди Лав да срещне Кърт Кобейн. Баримор е кръстница на дъщерята на Кърт и Къртни - Франсис Бийн Кобейн. А Камерън Диас е кръстница на по-малката дъщеря на Дрю - Франки.

Макар че новините за Дрю в международните медии не са чак толкова често срещани, не мислете, че тя се справя зле. Състоянието на звездата е оценено на 125 милиона долара и тя има няколко имота, в които може да се отдаде на почивка, включително дом в Лос Анджелис на стойност 8 милиона долара.

През 2008 г. списание Maxim я поставя на 40-то място в списъка си със 100 най-сексапилни жени. А People също я поставя в списъка си с 50-те най-красиви хора на планетата.

Въпреки нестандартния начин, по който е израснала актрисата, тя успява да отглежда своите две деца по напълно традиционен начин. Отчасти това се дължи и на съпруга ѝ, който е и баща на двете ѝ деца - Уил Копелман. Това е трети брак за Дрю. С Уил имат две дъщери - Олив (на 8 г.) и Франки (на 6 г.).

Актрисата предпочита режисьорския стол пред това да бъде пред камера. Първият филм, който режисира е "Whip It" от 2009 г.

Баримор все още е най-младата звезда, водила шоуто Saturday Night Live. За първи път това ѝ се случва, когато е на 7 години, след това се е появявала като водеща на шоуто повече от 5 пъти.

Първата целувка на Дрю е била с нейния колега - актьора Брекин Майър. Тогава той бил на 11 години, а след това Дрю му уредила среща с агент, което впоследствие дало тласък на кариерата му.

Дрю никога не завършва училище. На 13 е заета с други, далеч по-неприятни неща, като престоя в клиника за психиатрично лечение. Това не е толкова изненадващо, като се има предвид, че едва на 5 години Дрю трябвало да чете книгата "Подпалвачката" на Стивън Кинг, за да влезе в ролята на Чарли във филма по произведението. Тя почти получава и ролята на момичето в "Постъргайст". Актрисата е настанена в клиниката за психолечение, след като прави опит за самоубийство на 13-годишна възраст. Напуска институцията на 14 години.

Макар че животът на Дрю винаги е бил свързан с киното, след като излиза от клиниката, тя се опитва да се отдалечи от майка си и сама да се грижи за себе си. По онова време не е имала ангажименти за роли и се налага да работи в едно кафене. Собственикът на заведението я описва като "ужасен служител". За щастие малко след това Баримор получава ролята в "Отровната Айви" и се връща към филмовата си кариера.

Актрисата неколкократно е потвърждавала, че е имала интимни връзки и с жени. Нейното обяснение по този въпрос е, че вижда двойката от жена с жена точно толкова красива, колкото двойката мъж и жена.

Баримор получава своята звезда на Алеята на славата във Холивуд през 2004 г. Така тя става петият член на семейството, който се сдобива със своя звезда, след баща ѝ, дядо ѝ и още двама роднини. Баща ѝ Джон Дрю Баримор и дядо ѝ Джон Баримор са били известни актьори. И двамата са имали проблеми с пристрастяването към алкохола.

Като тийнейджърка Дрю веднъж отива на среща с актьора Крисчън Бейл, но така и не му се обадила повече. Това е през онзи период от живота ѝ, когато младата Баримор се бори с алкохолизъм и пристрастеност към наркотиците.

Освен тези проблеми Дрю години наред се бори и с излишните килограми. Опитвала е какви ли не методи за отслабване, но тя притежава и много хумористичен поглед върху тази ситуация. Веднъж някой я попитал дали не е бременна, а тя отговорила "Не, просто съм дебела сега".

Животът и личността на Дрю Баримор вдъхновяват бандата Eden Park да ѝ посвети песента "Barry Loves Drew Barrymore."

Когато е на 19 години, Дрю се снима за Playboy. В резултат на това нейният кръстник - режисьорът Стивън Спилбърг ѝ изпраща като подарък едно одеяло с бележката "Покрий се!".

Тъй като кариерата на Дрю Баримор стартира много рано, когато достига зрелостта си, вече е натрупала голям брой роли в киното. И още през 1999 г. получава награда за цялостен принос.


Поставете оценка:
Оценка 3.3 от 10 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Тази е толкова

    11 19 Отговор
    Грозна...по-добре Мия Халифа или Дженифър
  • 2 222223

    12 0 Отговор
    Сладурана.
  • 3 Дрю

    7 2 Отговор
    На, колко годин си, това не е за стар човек....!?
  • 4 Странно

    2 4 Отговор
    В класация на 50 човека, една от красивите , пък дебела,.... наркотиците, алкохола, след това стриптийз пред когото решиш,... за пример...!