Last news in Fakti

24 Февруари, 2021 11:33 9 713 17

Бразилка попадна в хотел за карантинирани и показа... (СНИМКИ)

  • бразилка-
  • карантина-
  • хотел-
  • великобритания

Задължителната 10-дневна карантина струвала близо 2000 паунда на бразилката

От тази седмица във Великобритания важат строги правила за пътуващите, които пристигат от червен списък с 33 държави, като, например Бразилия или Португалия. След пристигането си в страната хората трябва да прекарат 10-дневна карантина в специално определени от правителството на Великобритания хотели.

Пътуващите трябва за този период да покажат 3 негативни теста за коронавирус. Престоят в такъв хотел струва около 1900 евро и трябва да бъде заплатен от тях. Своят опит под карантина споделя с Daily Mailem фитнес служителката от Бразилия Мария Юджиния Оливейра.

Бразилка попадна в хотел за карантинирани и показа... (СНИМКИ)

Бразилка попадна в хотел за карантинирани и показа... (СНИМКИ)

Мария е настанена след пристигането си в скъпия хотел Radisson Blu. "Когато пристигнахме на летището, в залата ни чакаше човек, който ни обясни къде да отидем. Държеше в ръце табелка с надпис: "Страни от червения списък", разказва бразилката. "Останалите минаха през нормална проверка на паспортите, но ние минахме на отделено място, където имаше доста голяма опашка", разказва още Мария. Тя разказва, че митническите служители са били много мили и се опитвали да влязат в положението на пътниците.

В началото трябвало да попълнят формуляр и да покажат негативен тест за коронавирус, както и разрешението си за престой във Великобритания. "Никъде не бях сама, винаги с мен имаше служител на летището, който опитваше да помогне", разказва бразилката. От кацането ѝ до трансфера в хотела изминали два часа и половина.

В хотелската стая имало сешоар за косата, а в шкафа видяла и ютия. В друг шкаф имало кафе и чай. "На рецепцията в хотела трябваше отново да покажем паспортите си, след това ни заведоха до конферентна зала и ни дадоха правила, които трябваше да спазим по време на карантината. Имаше още парола за wi-fi, както и меню, от което можехме да си поръчваме.

Бразилка попадна в хотел за карантинирани и показа... (СНИМКИ)

Бразилка попадна в хотел за карантинирани и показа... (СНИМКИ)

За всяко хранене имаше два варианта, единият от които вегетариански", споделя още от престоя си Оливейра. "Стаята ми беше доста хубава, с голям гардероб и всичко необходимо. По отношение на хигиената - носех си собствен душ гел и паста за зъби. Но пък имаше още хавлия, тоалетна хартия и сапун за ръце", описва принадлежностите към стаята си тя. За храна сутрин най-често си поръчвала овесена каша, сок и плодове.

С пълното съзнание, че ще прекара десет дни под карантина, тя си донесла и хранителни продукти, както и няколко бутилки алкохол.

Бразилка попадна в хотел за карантинирани и показа... (СНИМКИ)


Поставете оценка:
Оценка 2 от 7 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 10 години

    44 6 Отговор
    С тези мерки вместо 2 години пандемия, както е било до сега, пандемията ще се удължи до 10 години.

    Коментиран от #5, #14

  • 2 1900 евро

    20 4 Отговор
    Затвор, егати....да стоят там буретата пришълци без пари...!
  • 3 Евала

    6 5 Отговор
    Като гледам първата снимка на плота в банята (в дясно) май и ваксинка са и наредили
  • 4 Рошко

    24 5 Отговор
    Новия световен ред няма не искам, хем затворен хем ще си плащаш

    Коментиран от #7

  • 5 Да ама не

    8 8 Отговор

    До коментар #1 от "10 години":

    С тези мерки обаче предприети от всички страни спрямо абсолютно всеки преминаващ граница приложени на време тоест пролетта на миналата година вируса щеше да бъде изкоренен напълно. Като го направи Нова Зеландия, но там от самото начало имам задължителна карантина, и то не в дома, а в специален център. Една година вече там има само 26 починали човека и 2365 зарази ли се. За това се мълчи обаче и се коментира Швеция .
  • 6 Има ли католичке🐷!

    1 7 Отговор
    Там кого да, клюкариш и ядосваш, англичаните знаят индийски а ти си от неграмотните БМ.....!?
  • 7 Алфа Чакал

    7 5 Отговор

    До коментар #4 от "Рошко":

    Плащаш си ,ама пък момата доволна ,че имало хавлия и тоалетна хартия.

    Коментиран от #17

  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 9 Цако Даков

    9 3 Отговор
    Остана само да напишете и адреса на хотела за да е пълна рекламата. Впрочем, така се помага на хотелиерския бранш, а не както у нас.

    Коментиран от #16

  • 10 Бай

    4 3 Отговор
    Леле изяла е на банана дръжката
  • 11 Brexit

    3 1 Отговор
    Карантинен туризъм - осигуряват заетост на хотел за десет нощувки за всеки пристигнал, поставен под карантина. Всички отворили статията обаче са очаквали снимки на бразилката, а не на хотела, предвид самото заглавие на статията.
  • 12 Бесен

    3 4 Отговор
    Ще ме затворят принудително, че да си и плащам - да бе! Ще ги съдя във всяко възможно съдилище по целия свят докато не ме позлатят!

    Коментиран от #13, #15

  • 13 Смотания старец

    2 1 Отговор

    До коментар #12 от "Бесен":

    Ще дадат златен медал и един дебел и чепат клон на който да си сядаш цял живот за спомен от куронавириш
  • 14 Антон

    0 0 Отговор

    До коментар #1 от "10 години":

    А защо не 100? Или пък во-веки веков? Може би точно това е идеята?
  • 15 любител

    2 1 Отговор

    До коментар #12 от "Бесен":

    хората са си прави имат закони не като тука а това за карантината в хотел и цената бяха публикувани преди това така че тя си е виновна.
  • 16 любител

    2 1 Отговор

    До коментар #9 от "Цако Даков":

    така е не като тука ще раздават ваучери за почивка.и какво стана нищо стана като в бг филма----татко ще ми купи колело ама друг път
  • 17 любител

    1 0 Отговор

    До коментар #7 от "Алфа Чакал":

    и за друго са помислили хората изолация няма мъже ама са и оставили БАНАНЧЕ на хубавицата как да каже че не се грижат хората.хахаха