Last news in Fakti

24 Февруари, 2021 13:25 2 034 5

Доц. Захариев вечно гладен

  • емил марков-
  • актьор-
  • гладен-
  • откраднат живот-
  • банички

Актьорът Емил Марков от „Откраднат живот” кара на банички

Актьорът и сценарист Емил Марков бил вечно гладен, твърди таблоидът "Уикенд".

Изданието аргументира тезата си по следния начин: "Колкото пъти са го снимали папараци на улицата, толкова пъти той е с баничка и айран в ръце. Мазната тестена закуска е любимото му средство за засищане."

Наблюденията на вестника не спират до тук. Онзи ден екранният доц. Петър Захариев от сериала „Откраднат живот” излязъл от дома си с кучето Рая и двамата се отправили към близката бакалия на ъгъла на улиците „Цар Иван Шишман” и „Славянска”. Като стигнали до магазина, мъжът на Албена Павлова от „Столичани в повече” оставил домашния си любимец отпред, сложил предпазна маска на лицето си и влязъл да напазарува. 2-3 минути по-късно той излязъл с найлонова торба, пълна с бутилка кока-кола и 2 кутии с шоколадови бисквити, разказва изданието.

Следващата спирка на Емил и Рая се иказала баничарница в района. Там звездата на хитовата докторска сага търпеливо изчаква реда си за влизане. Когато клиентът пред него си тръгна, той влиза, за да си купи една от големите банички.

Закуската си, Марков захапал още на улицата, на път за вкъщи.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 GTR

    12 0 Отговор
    Шумов .....! Какво е това бе мойто момче ? Статия ли ...какво ли? Нр си взимаш лекарствата май ?
  • 2 цербер

    2 0 Отговор
    Доц. Захариев Е вечно гладен. Когато клиентът пред него си тръгна, той влЕЗЕ, за да си купи една от големите банички. Следващата спирка на Емил и Рая се Оказала баничарница в района.

    Коментиран от #4

  • 3 Корекцията

    2 0 Отговор
    Някой неизвестен вече беше публикувал същия материал:" Напът към вкъщи той кусаше от мазната вкуснотия, а залците прокарваше, отпивайки от пластмасова бутилка с мътеница."
    А Тихомир правилно е заменил диалектната дума кусам с литературната и форма захапал. Сега остава и да оправи и "времената"...
  • 4 Може

    2 0 Отговор

    До коментар #2 от "цербер":

    и така : Доц. Захариев - вечно гладен, нали? Тирето му с тире, погажда мръсни номера...
  • 5 А сега де

    5 0 Отговор
    Това за статия ли минава, шумов? СмЕх! А списването вече е шедьовър!