Last news in Fakti

1 Март, 2021 10:32 7 525 14

Mихаела Филева се сгоди

  • михаела филева-
  • сгодена-
  • годеж-
  • певица-
  • стефан радов

Певицата отдавна е запознала любимия с близките си и твърди, че всички го одобряват

От две години Михаела Филева има връзка със симпатично момче на нейната възраст. Приятелят ѝ се казва Стефан Радов и не е популярно лице. Той се занимава с маркетинг и няма нищо общо с музикалния бизнес. Въпреки това, гаджето на певицата проявява изключително разбиране към нейната професия и винаги се съобразява с ангажиментите ѝ. "Благодарна съм му за това, че ме подкрепя с цялото си сърце!", коментира изпълнителката.

Преди да се залюби със Стефан, Михаела излизаше с рапъра Павел Николов, сценичната половинка на Венци Венц. Те многократно се събираха и разделяха, но безконечните изневери на татуирания изпълнител сложиха край на връзката. След разлъката Филева бе с разбито сърце и дълго време не се осмеляваше да започне сериозна връзка, ала чаровният рекламист успял да я спечели с милото си отношение и доброто си сърце, пише таблоидът "Уикенд".

Хора от обкръжението на певицата издават, че навръх Свети Валентин, празника на влюбените, Стефан я е изненадал по много романтичен начин. Той паднал на едно коляно, извадил годежен пръстен и ѝ предложил брак. Михаела пък не се поколебала и веднага отговорила с "да" на въпроса "Ще се омъжиш ли за мен?".

Изпълнителката споделила с няколко от най-близките си приятелки, че вече е сгодена. Влюбените обаче не бързали да насрочват дата за сватба заради ситуацията с коронавируса. Със сигурност не искали пищна церемония с много гости, а предпочитали скромно тържество в тесен кръг.

Филева неведнъж е коментирала, че се чувства много щастлива, откакто е обвързана със Стефан. В началото тя го криеше от любопитните погледи на почитателите си, но вече не се притеснява да пуска снимки с него. Михаела отдавна го е запознала с близките си и твърди, че всичките ѝ приятелите са го одобрили, а майка ѝ го обожавала.

Певицата и любимият ѝ мъж разнообразяват връзката си, като пътуват до близки и далечни дестинации. Още преди пандемията тя бяха в Йордания, а после и в Куба на романтична почивка. За съжаление, Ковид-19 обърка плановете им и през изминлата година стигнаха само до родното Черноморие. Филева казва, че кризата не е подминала и нея - липсата на участия ѝ се отразила зле във финансов план, но пък тя гледала оптимистично на ситуацията и вярвала, че скоро предстоят по-добри времена за всички.

През годините името на певицата е било свързвано с различни мъже.

Заради топлата ѝ връзка с нейния продуцент Владимир Ампов - Графа навремето се появиха слухове, че отношенията им не са само професионални. Клюката гласи, че той е бил пред развод заради нея. Михаела обаче яростно отрича тези твърдения. "Изкараха ме някаква мъжемелачка, а аз не съм такава! Любовният ми живот изобщо не е толкова интересен!", коментира Филева. Графа също беше бесен от слуховете

След като прекрати връзката си с рапъра Павел, изпълнителката се опитваше да държи личния си живот далеч от светлините на прожекторите. Говореше се, че излиза с младия писател Димитър Калбуров, както и с известния диригент Максим Ешкенази. Най-пикантните слухове я свързваха с тенис звездата Григор Димитров, но и те ня бяха официално потърдени, пише сайтът Hot Arena.


Поставете оценка:
Оценка 1.3 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Столичанин

    23 4 Отговор
    Местя
  • 2 Провинциалист

    20 4 Отговор
    Аз два пъти местя
  • 3 Абе

    17 4 Отговор
    И аз местя
  • 4 Емигрант

    17 4 Отговор
    Изместих.
  • 5 Пейчо

    11 0 Отговор
    Честито на момичето!
  • 6 Gyno amateur

    9 0 Отговор
    Тя казала заветното "Да" още преди той да й зададе въпроса
  • 7 Коча

    12 1 Отговор
    Нали нещо трябва да си пише. Не може само за Марс и луната... Иначе и аз се местя
  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 9 Gang Bang

    2 0 Отговор
    А ние простосмъртните какво трябва направим!?
    Нека се сгоди, да се плючи и деца да роди и гледа, да готви манджи и да мие тенжери!
  • 10 С дъх

    2 1 Отговор
    На,,, бадеми,,..... блазе ти Радов...... удари десятката....!
  • 11 истинко

    0 2 Отговор
    Коя е тая?
  • 12 БАЙ СПАС

    1 0 Отговор
    тая сладурана ако ми падне ще и обърна маатката
  • 13 надарена кака

    0 0 Отговор
    Дреме ми на коприненитепрашки!
  • 14 Хаха

    1 0 Отговор
    Щастливия рогоносец и влиза в положение