27 Декември, 2012 00:05 1 333 2

Лейди Гага се вдъхнови от Джако за биографичен филм

  • лейди гага-
  • филм

Лейди Гага обяви в профила си в Туитър, че фотографът Тери Ричардсън ще снима филм за живота й, за нейните фенове и за новия й албум Artpop. Като източник на вдъхновение ексцентричката посочва лентата за Майкъл Джексън Moonwalker от 1988 г.

Миналата година Ричардсън издаде книга с фотоси, посветена на певицата, а през тази направи клипа към парчето й Cake.

Първи слухове за бъдещ документален филм за Гага се появиха в мрежата още през лятото. Тогава се предполагаше, че негов режисьор ще стане Брайън Сингър („Операция Валкирия“).

Освен в творбата, посветена на собствената й особа, Лейди Гага участва и в други филми. Тя ще изиграе себе си в „Най-добрия филм за мъпетите за всички времена“, който ще бъде девета серия за популярните куклени герои.

Певицата се разписа и в Machete Kills на култовия режисьор Робърт Родригес. Лентата трябва да излезе на екран през 2013 г. 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 gargov

    0 0 Отговор
    Тя винаги се вдъхновява от някой. Дали някога ще се вдъхнови от самата себе си?
  • 2 Германота

    0 0 Отговор
    Няма нищо лошо да се вдъхновява . Вдъхновяването не е копиране . Никой не може вдъхнови сам от себе си , защото той вече е такъв какъвто е.