Last news in Fakti

4 Март, 2021 11:32 15 701 7

Истината за отношенията между Геро и Рачков

  • димитър рачков-
  • геро-
  • водещ-
  • актьори-
  • като две капки вода

Новият водещ в "Капките" разкри дали се сърди на Димитър Рачков

„Обичам Митко Рачков! Ако някой търси някаква сензация или скандал, просто не е познал. Не ми е никакъв враг, моля ви се. Това е несериозно. Както се казва: „В една група с него свирим“! Но някой трябваше да застане на неговото място на водещ в шоуто „Като две капки вода“. Просто той избра друг път и аз го подкрепям“.

С тези думи Герасим Георгиев-Геро обясни причината ководещият на Васил Василев-Зуека - Рачков, да не присъства в новия сезон на шоуто за имитации по Нова ТВ.

„Надявам се чрез мен да се задържи интересът към предаването, но Митко си е чудесен човек, водещ, актьор! Не сме се карали никога, а и аз като цяло не съм конфликтна личност”, допълва Геро. Само след дни освен като водещ ще видим Георгиев и в друго амплоа - на талантлив барабанист във филма „Голата истина за група Жигули“ по кината.

Лентата е дело на режисьора Виктор Божинов, който събра заедно плеяда любими лица, като Михаил Билалов, Лилия Маравиля, Филип Аврамов, Ирини Жамбонас, Август Попов, Климентина Фърцова, Параскева Джукелова и много други.

„Голата истина за група Жигyли” е от малкото комедии в последните години на българския екран. „Жанрът е по-скоро драмеди - между драматичното и комедийното, което е весело“, споделя режисьорът. Персонажите са част от голяма група, с награди и албуми, но както се оказва при повечето банди, се разпадат и се събират след 30 години, пише „България Днес“.

Геро играе барабанистът в групата. Досега актьорът не е „блъскал“ в това темпо, но въпреки това е много щастлив да признае, че му допада. „Заех барабаните от Захари Бахаров, те са електронни, блъсках на тавана у дома и така репетирах“, разказва водещият.


Поставете оценка:
Оценка 3.2 от 9 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Гост

    16 2 Отговор
    Не ми дреме за отношенията на тези двамата .
  • 2 ХВАНИ

    11 6 Отговор
    Единия......Удри другия.........Един дол дренки са....и те и всички около тях.......
  • 3 Михал

    6 4 Отговор
    Геро прекрасен си....!
  • 4 ПЕНКО

    2 2 Отговор
    РАЧКОКОТО НЕ ТРЯБВА ДА СТАВА САМО ЗА РЕКЛАМА !!! ТОЙ Е ЛИГЛЬО- НА РЪБА НА ЛИГАВИЩИНАТА , НО СИ ВЛАГАШЕ ТАЛАНТА И ДУШАТА - ТОЛКОВА СИ МОЖЕШЕ !!!!!!!!!!!!!!
  • 5 ИСТИНАТА Е ЧЕ

    4 1 Отговор
    СА В ИНТИМНИ ОТНОШЕНИЯ!!
  • 6 ЛУУУМ

    0 0 Отговор
    СПОРЕД МЕНЕКА ГЕРО ЛОМБУРКА РАЧКОВ !
  • 7 Сиси

    2 2 Отговор
    Не отричам качествата на Рачков, но лиготиите му започнаха да минават често границата и това ми дойде в повече. Често съм сменяла канала докато текат излиянията му. Сега с Геро е приятно да се гледа.