Last news in Fakti

27 Декември, 2012 13:56 3 417 4

Уитни Хюстън убита заради $ 1,5 млн. дълг към наркодилъри?

  • уитни хюстън-
  • убита-
  • наркодилъри

Частният детектив от Холивуд Пол Хюбъл твърди, че певицата Уитни Хюстън е била убита по поръчка на наркодилъри заради дълг от 1,5 милиона долара, съобщи The International Business Times.

„Открих доказателства, че Уитни е станала жертва на влиятелни търговци на наркотици, които й изпратили хора да приберат огромния дълг“ разказал Хюбъл на журналистите.

Детективът използвал мрежа от информатори сред доставчиците на дрога и получил запис от камери за видеонаблюдение, запечатал двама мъже, които редовно посещавали звездата в хотел „Бевърли Хилтън“ и често били засичани в нейното обкръжение. Той предполага, че именно те са убийците на певицата, тъй като са заснети в хотела й в навечерието на нейната смърт. Самата тя е споделяла, че е заплашвана да се издлъжи на снабдителите си.

Според Хюбъл, охлузванията, забелязани по тялото на Хюстън, свидетелстват, че тя се е борила за живота си, преди да умре. Той уточнява, че събраните от него улики не са пряко доказателство, че Хюстън е била убита, но са достатъчен повод за възобновяване на разследването. В момента материалите са предадени за разглеждане на ФБР, пише „Дейли мейл“.

Тялото на 48-годишната Уитни Хюстън беше открито на 11 февруари 2012 г. в банята на покоите й в хотел „Бевърли Хилтън“ в Лос Анджелис, а следствието реши, че тя се е удавила при нещастен случай. Сред причините за смъртта й експертите посочват сърдечни проблеми вследствие употреба на кокаин.

На 12 април полицията в Бевърли Хилс официално закри делото за смъртта на световноизвестната певица с констатация, че не са открити признаци на насилствена смърт, а тя се е удавила във ваната, докато е била под въздействието на наркотици и психотропни препарати. Анализ на кръвта й показа в нея наличие на следи от кокаин, марихуана, мускулни релаксанти, успокоителни и разхлабващи медикаменти.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Румен Янев

    0 0 Отговор
    Побъркан свят
  • 2 Кофти

    0 0 Отговор
    Оф, тоя детектив и той напира за слава завалийката. Сега ще прибере някоя и друга хилядарка от интервюта по вестници и предвания, ще си вдигне и тарифата и ехее, сладък живот!
    Ако Хюстън е дължала пари, какъв е смисълът да я убиват - нали така никога няма да си получат парите обратно?? Тея глупости ги пробутвайте само на тъпите американци....
  • 3 Педро Шамара

    0 0 Отговор
    Всеки си плаща дълговете, а ако не може/не иска - умира. Да, възможно е да е заради славата, но това са типичните похвати на мафията. Възможен мотив? В престъпните среди ще се знае, че с тези шега не бива и никой не е недосегаем. За да продават на един богат клиент, вероятно имаи други богати клиенти. Да?!
  • 4 Иракли Иракли

    0 0 Отговор
    Каквото ще да казват за УИТНИ,щом стане обект на разговор,всички
    около мен възкликват:БОДИГАРД и страхотния КЕВИН КОСНЪР!..........
    .....ако се огледаме май всички имаме кусури......само,че на различно ниво!