Last news in Fakti

5 Март, 2021 09:33 3 618 3

Чобанови и Сиромашки се завръщат за 3 сезон на "All Inclusive"

  • семейство-
  • ол инклузив-
  • сериал-
  • комедия-
  • нова телевизия

Премиерата на новия сезон на комедийния сериал е тази вечер

Най-забавните семейства у нас – Чобанови и Сиромашки, се завръщат с нова порция смях и много положителни емоции в третия сезон на хитовата комедия „All Inclusive“ по NOVA.

След като вече покориха родното Черноморие и преживяха редица приключения в Родопите, сега героите се отправят към една щура и снежна, зимна ваканция.

През миналия телевизионен сезон семейната комедия бе един от най-успешните и гледани сериали, а новите епизоди ще предизвикат интереса на зрителите с нови още по-забавни моменти, всеки петък от 21:00 часа.

В третия сезон на телевизионната поредица ски курортът Банско се превръща в домакин и главен герой, заедно с двете симпатични семейства, които се отправят на поредната си вълнуваща ваканция - този път бяла и снежна, но още по-комична.

Както винаги, с Христо, Марияна, Елена и Пламен ще бъде много весело, но няма да липсват и критични ситуации, с неподозирани премеждия. Любимите герои ще се изправят пред въпроса за стойността на истинското приятелство и всеки един от тях ще преоткрие неговото значение.

Друга основна тема на третия сезон е нашата лична, вътрешна връзка с красивия ни български фолклор, с родните обичаи и традиции. Новите епизоди ще докажат, че колкото по-свързани сме с българското, толкова по-силна е и вътрешната ни хармония.

„All Inclusive“ 3 ще акцентира върху умението да опазваме това безценно културно богатство и да го предаваме на следващите поколения.

Към обичаните герои в сериала ще се присъединят и нови интересни персонажи. В третия сезон на комедийната поредица ще видим актьорите Ненчо Балабанов, Елена Атанасова, Любен Кънев, София Маринкова, Нели Монеджикова, Явор Борисов, Петър Калчев, Йоанна Начева, Любомир Бъчваров, Алекс Иванов и др.

Едно от новите лица в сериала е талантливият актьор Юлиян Малинов, който ще се включи с много интересна и провокативна роля.

Продължението на „All Inclusive“ отново ще бъде озвучено от едноименната песен, в изпълнение на екранната двойка Ненчо Балабанов и Елена Атанасова, с музика и аранжимент на Марио Балтаджиев и текст на Иван Ангелов.

„All Inclusive“ е продукция на Нова Броудкастинг Груп с продуцент Краси Ванков („Hidalgo Productions“). Режисьори на сериала са Боя Харизанова и Александър Косев. Сценарият е дело на Иван Ангелов и Борислав Борисов.


Поставете оценка:
Оценка 1.5 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Гост

    3 7 Отговор
    Глуповат сериал за деца....Кога ще има продължение на "Пътят на честта"???

    Коментиран от #2, #3

  • 2 Пурко

    3 4 Отговор

    До коментар #1 от "Гост":

    И децата не го гледат дори! Толкова слаб сценарий и игра на актьорите пред камера, че повече няма за къде!
  • 3 Алфа Вълкът

    4 0 Отговор

    До коментар #1 от "Гост":

    Тоя "Пътят на честа" сега го чувам, сигурно е български!