Last news in Fakti

11 Март, 2021 18:45 8 513 10

Специалната диета на Анджелина Джоли

  • диета-
  • хранителен режим-
  • анджелина джоли-
  • зърнени храни

Звездата има свой собствен начин на правилно хранене и добавя точно 6 продукта към диетата си, които ѝ помагат да изглежда ослепително.

Специалната диета на Анджелина Джоли - 1
Снимкa: Shutterstock

Анджелина Джоли е еталон за красота. Не случайно е обявена и за една от най-хубавите жени на планетата. Актрисата от "Господарка на злото", "Лара Крофт" и "Мистър и мисис Смит" има няколко тайни за перфектната си визия. Тя слага определени 6 храни към яденето си и това е причината да изглежда толкова слаба и ослепителна.

Джоли често всъщност е упреквана за килограмите си, но не трябва да забравяме, че тя е подложена на огромен стрес и въпреки това се опитва да поддържа себе си във форма и успява.

За тази цел обаче звездата има свой собствен начин на правилно хранене и добавя точно 6 продукта към диетата си, които ѝ помагат да изглежда ослепително. Вече е ясно кои са те.

Каква е диетата ѝ?

Джоли не яде всички зърнени храни. Тя набляга на тези, които са отглеждани дълго време и не се обработват. Те имат нисък гликемичен индекс и за наша радост са достъпни в хранителните магазини.

Разрешени зърнени култури:

1. амарант (съдържа голямо количество протеини и фибри)
2. киноа (семената са богати на протеини и здравословни аминокиселини)
3. просо (силно хранително, без глутен)
4. чиа (семената са богати на антиоксиданти, минерали и омега 3-мастни киселини
5. спелта (ценна заради високото съдържание на фибри)
6. елда (пълноценен протеин)

Според Анджелина те осигуряват всички нужни хранителни вещества, които не се съдържат никъде другаде. По думите ѝ, освен че те помагат за слабата ѝ фигура, допринасят за това кожата ѝ да е гладка и здрава.

Диетолозите са съгласни с нея, като казват, че диета, основавана на зърнени култури, намаляват мазнините по корема, риска от диабет и понижава кръвното налягане. Подобна диета е полезна и за борбата с рака.

Поради високото съдържание на фибри в такива храни, организмът е сит за дълго време. Те ускоряват метаболизма и подобряват функцията на червата, а и премахват токсините.

Разбира се, такива храни трябва да се варят и да не се подправят с нищо, особено олио. Може да си направите и десерт от кисело мляко и семена от чиа. Всъщност дори хлябът, приготвен с тези зърнени храни, е много по-здравословен от пшеничния и подходящ за диета.

Важно е да пиете достатъчно вода. Трябва да се храните на малки порции през около 3-4 часа, като последното ядене е позволено до час преди да си легнете.

Може да направите тази диета за седмица и да ядете по един вид зърнена храна дневно. Добре е да ограничите сладкото, пърженото, мазното и другите вредни храни, като така може да свалите около 5 килограма за седмица, пише jenata.blitz.bg.


Поставете оценка:
Оценка 3.9 от 7 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Радо

    11 1 Отговор
    И най-важното - здраво брусене на сливата.

    Коментиран от #5

  • 2 Леле,леле

    10 3 Отговор
    Тая с лилавите венци е манекен на Бухенвал !
  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Опазил ни Бог!

    12 1 Отговор
    Джезве грозни кокали е тази Джоли, ако й махнеш огромните силиконови балони, за нищо не става, защото е зла, а сега пак се среща с жена.
  • 5 Аджелина

    5 2 Отговор

    До коментар #1 от "Радо":

    Доя едоокия смок по няколко пъти на ден
  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 9 джедай

    3 0 Отговор
    Анджелина нали си махна гърдите? Изрязаха й и доста мазнини по корема,затова е слаба,а не заради разни диети,които препоръчва по сделки с хранителни компании. Тя е със силикони и почти не яде,страхува се от рак. Затова е кльощавела. Иначе Брад Пит нямаше да я захвърли.
  • 10 Смаян

    1 0 Отговор
    Кой обяви за еталон на красота този плашундер?!! Както се видя, всички мъже бягат презглава от нея.

    Силикон и надувки плюс злобарско поведение...
    Отврат!