Last news in Fakti

11 Март, 2021 20:14 7 346 36

Три дъщери от видни фамилии се гласят за депутатски места

  • дъщери-
  • депутати-
  • румен овчаров-
  • красимир премянов-
  • андрей райчев-
  • избори

Това са дъщерите на Румен Овчаров, Красимир Премянов и Андрей Райчев

Наследничките на двама политици и един социолог, са в листите на две партии за предстоящите на 4 април парламентарни избори, пише anteni.bg. Това са дъщерите на Румен Овчаров, Красимир Премянов и Андрей Райчев.

Най-високо в листите от тях е Андреана Красимирова Премянова-Янкова. Тя е номер 4 в Бургас и с реални шансове да попадне в новия парламент. Останалите две - Теодора Овчарова и Ружа Райчева, са по-назад и ще седнат в пленарна зала, ако някой депутат напусне по някаква причина.

Андреана е дъщеря на Красимир Премянов, депутат от БСП във ВНС, 36 и 37 Народно събрание. Той бе и председател на червената парламентарна група. Дъщеря му не е член на БСП, а е от гражданската квота. Тя е с 20 години професионален юридически стаж и вижда своя бъдещ принос в политиката именно като експерт.

Уважаеми избиратели, Обръщам се към Вас като кандидат за народен представител от гражданската квота в листата на...

Posted by Андреана Премянова-Янкова on Monday, March 8, 2021

Янкова има три магистратури от три различни държави. Близо 20-годишният ѝ професионален опит включва стажове в австрийска банка и адвокатска кантора, работа в данъчните отдели на международните консултантски компании Ernst&Young и PricewaterhouseCoopers, както и практика като адвокат в областта на данъците и международното структуриране на бизнес дейности. Член е на Софийската адвокатска колегия от 2003 г. и член на Международната адвокатска асоциация (Лондон) от 2005 г.

Теодора Овчарова е дъщеря на сивия кардинал в БСП Румен Овчаров. Тя е шеста в 23-и МИР, откъдето баща ѝ бе депутат четири пъти, но винаги като водач на листата. Румен Овчаров бе министър на енергетиката в две соцправителства – на Жан Виденов и на Сергей Станишев.

Теодора Овчарова наследи баща си в 23 МИР София, но чак на шесто място.

На последния партиен конгрес Теодора Овчарова влезе и в Националния съвет на партията заедно с татко си. За пръв път името ѝ стана известно покрай партито на БСП на 15 август 2005 г. в чест на сформирането на правителството на Станишев, на което тя бе келнерка. Теодора бе в международния отдел на „Позитано“ 20, а в момента Овчарова работи като сътрудник на евродепутата Петър Витанов.

Posted by Младежко Обединение БСП "Триадица" on Sunday, January 31, 2021


Най-изненадваща е номинацията на Ружа Андреева Райчева, № 7 в 25 МИР в София от листата на партия „Има такъв народ“ на Слави Трифонов. Тя е най-малката от четирите дъщери на социолога Андрей Райчев и радиоводещата Виза Недялкова. Тя е директорка на основания от баща ѝ „Галъп“ – България“, въпреки че във Фейсбук профила си отбелязва, че е музикант.

Честит празник, да ни е честита свободата и да помним за какво ни е - тя всеки ден се отвоюва! За да не се изненадате в...

Posted by Ружа Райчева on Tuesday, March 2, 2021


Именно от социалната мрежа става ясно, че Ружа не пропуска и ден на площада по време на летните протести срещу правителството, където често изземваше микрофона от ръцете на сина на Арман Бабикян. На площада се явяваше с кора яйца. По-късно Ружа пусна и видео, как танцува в болница.

„От много отдавна все искам да се снимам как танцувам, ето че трябваше нещо гадно да ме провокира… но аз съм много доволна от резултата“, похвали се тя.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 12 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 БАЙ Х@Й‼

    36 7 Отговор
    Страх тресе кочината‼ Затварят Варна за да не дойде Президента‼

    Коментиран от #33

  • 2 ТаУмВзе

    49 5 Отговор
    Кражбите са наследствен бизнес!
  • 3 От такива известни фамилии

    35 2 Отговор
    Следва,, наследственост,,.....!
  • 4 кнаус 485

    17 2 Отговор
    няма лошо....но с тия граждански квоти се цакат редовите членове, ама хак да им е на всички партии и на всички партийни членове....
  • 5 Гост

    29 4 Отговор
    Кражбата върви надолу по рода
  • 6 Ружа

    16 4 Отговор
    Мръсна чиФуТка
  • 7 БАЙ Х@Й‼

    9 2 Отговор
    К@ПУТСК@ СЛ@СТИТУТК@ ‼
  • 8 Сметки

    12 0 Отговор
    без кръчмаря правят "видните" !
  • 9 Не се учудвам

    26 8 Отговор
    Наглите комунисти няма,да се спрат,докато,не им се приложи модела"Чаушеску"!!!
  • 10 БСП....ЧЕРВЕНИТЕ КАПИТАЛИСТИ

    26 5 Отговор
    И ТЕХНИТЕ ПРОТЕЖЕТА ПАК НАПИРАТ ЗА ПАРЛАМЕНТА...ПАЧКИ ДА ТРУПАТ, НЕИСТОВО БОГАТИ ДА СТАВАТ, КРЪВЧИЦА НАРОДНА ДА СМУЧАТ......БСП ИЗБИРАТЕЛИТЕ НА ТРЪСТИКАТА,ЯКО БАЧКАТ, ЗЛОБНО ГИ ЮРКАТ, ВСЕ ПО БЕДНИ СТАВАТ....КЪДЕ ГО СОЦИАЛИЗМА ДРУГАРКО НИНОВА....НЕ ВИ ЛИ Е СРАМ
  • 11 Дончева

    19 6 Отговор
    Забравили сте дъщерята на покойният Димчо Михалевски от БСП. А той беше и любовник на Сергей Станишев по едно време.

    Коментиран от #14

  • 12 Demonaz

    10 2 Отговор
    Курв@,боклuk парите гледа.
  • 13 Киро Жарта

    11 4 Отговор
    Д€€ба и к¥рв€тата....
  • 14 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 15 Железаров

    15 1 Отговор
    Дядо попе и трите ли?И трите Иванчо и трите.
  • 16 ...

    19 3 Отговор
    Още силиконови патки в управлението точно от това имаме нужда
  • 17 ДЪЛБОКО ВИЖДАЩ

    24 2 Отговор
    Вие сте повече информирани,някой би ли ми казал,ако човек има 3 магистратури и 20 години стаж,на колко години е човекът??Синът ми има 2 магистратури с дипломните работи има ,окоо 10г!Едната магистратура е в бг,а другата в Германия,беше в бг и мисля 6 месеца казарма,или осем не помня вече и е на 42,като работи почти без прекъсване около 12-13г.сега се борим с проблем,но от работа .......се гърбавее,независимо за кого!При 3 магистратури,около 15г,двайсет трудов стаж станаха 35г и да учиш трябва поне 18г,това момиче дет пишете за него,не разбрах на колко години е?? Би трябвало минимум 53г,ако е на по млада възраст,да не се окаже,че магистратурите са ,като на оня Докффтора по ТРОпична медицина,дет го скрихте ,като заговорих за него...Същия брадатко дето плаши от англия,та на колко години е това с 3те магистратури,някой да напише-Ще бъда благодарен!не ми се рови в интернет.

    Коментиран от #34

  • 18 БСП....ЧЕРВЕНИТЕ КАПИТАЛИСТИ

    25 4 Отговор
    ДЕЦАТА ИМ НА ЗАПАД УЧАТ, НАРОДНА ПАРА БАХТИСВАТ, МИЛИОНЕРЧЕТА ДА СТАНАТ, В БГ ДА ДОЙДАТ И ДЕПУТАТЧЕТА ДА СТАНАТ, КРЪВЧИЦА НАРОДНА ДА СМУЧАТ

    Коментиран от #20

  • 19 Иван

    12 3 Отговор
    Аман от комунистическа сган
  • 20 ДЪЛБОКО ВИЖДАЩ

    6 3 Отговор

    До коментар #18 от "БСП....ЧЕРВЕНИТЕ КАПИТАЛИСТИ":

    Моите също без да ги заставям ,ги насочих натам!Не съм ви взел и стотинка, никога не съм бил на държавна заплата!те учиха и работиха от 6месец там!имат двойно гражданство и мечтата ми е след време някой да се върне тук...Синът ми го влече тук,но ми се ще и внучките и дъщеря ми да не идват само на море,а аз да гледам след мноого време отгоре и да се кефя.....В германия не е толкова скъпо -образованието,като в англия и америка,а е по качественно!!Там ако си оправен можеш и пари да направиш докато следваш!

    Коментиран от #22

  • 21 Хи хи хи

    16 2 Отговор
    Винаги съм казвал, че в България от 1944 година до сега ни управляват комунисти . Докато на нас ни забраняваха и ни казваха, че капитализма е лошо, техните деца учеха на Запад. След преврата през 1989 година, комунистите от върхушката си поделиха властта, сега вече дойде ред на техните деца и внуци да поемат щафетата. Българина да чака България някога да стане нормална държава и да взема нормална заплата или пенсия. Ще има да чака
  • 22 ДЪЛБОКО ВКАРВАЩ

    11 2 Отговор

    До коментар #20 от "ДЪЛБОКО ВИЖДАЩ":

    Нека си учат твоите там, и нашите учат там, но явно не можеш толкова дълбоко да видиш. Че децата на комунистите ще са във властта, а твоите в мизерията

    Коментиран от #29

  • 23 Гост

    15 3 Отговор
    В БКП всичко е по наследство и привилегия за борци и партийни дейци. Тате не е работил никога и тъне в охолство, да не очаквате че децата ще работят
  • 24 Червена Партизанка Комунистка

    6 5 Отговор
    На 04.04.2021 ще ми ядете онуй.. .....Само Партия Малинов и Възраждане на Отечеството. 32 г. България все още я има благодарение на РУСИЯ.

    Коментиран от #27, #28

  • 25 Перо

    9 1 Отговор
    От каквото не става чеп за зеле се бори за държавния чеп,който е главен работодател в Мутристан.
  • 26 Вече съм убеден

    8 3 Отговор
    "че сме най тъпия народ"!! "Децата" на комунисти,които са за затвора,щели да ни управляват?????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????
  • 27 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 28 И в Русия

    4 3 Отговор

    До коментар #24 от "Червена Партизанка Комунистка":

    и тук все ми ядете"онуй" друзя! Таварищи! Пали свещи,на съюзниците иначе сега от Черно море до сибир щяха,да фъфлят,на немски!! другарю комунист необразован!!!

    Коментиран от #31

  • 29 ДЪЛБОКО ВИЖДАЩ

    5 3 Отговор

    До коментар #22 от "ДЪЛБОКО ВКАРВАЩ":

    Не е така,много по спокойно си живеят,Спят добре... имат време да се грижат за бъдещето и за сегашното!Хората ги поздравяват ,а не ги псуват!Този живот винаги с протекции,с шашми ни е много чужд!И запомнете:Незаслужено спечелени пари се губят до второ коляно!Радвайте се ,когато нито вие ,нито децата ви са се ръкували с дявола!Разберете тези дет уж са ....каймака на богатството те всички са подставени лица,те нямат право на онаследяване!Мислите ли,че тази злоба,която предизвикват почти всички власт имащи,няма да се забие ,като кинжал и към поколенията им....И много кралски особи са били за кратко добре....Докато главата им е била на раменете....Не ламтете и бягайте от живота,който ми описвате!Преди много години говорих с едно бивше ченге,което го убиха..Неговите...Другари.....Негови са думите:Там духа такъв лай.... вятър ,че нормалните хора не могат да дишат!
  • 30 Анонимен

    10 0 Отговор
    За да продължим напред, първо трябва да се върнем назад. Да се разследват всички, които крадаха и забогатяха без труд с кражби измами и всеки един да бъде осъден да му се извземе всичкото имущество. Това, което не може да върне тоест изядено изпито и прахосано,да връщат наследниците им,ако ще и 500 години напред да трябва да работят за да връщат. Пропуснати ползи също така. Ще бъде страшно за огромен брой крадци! За този, който се захване да го направи, ще гласувам! Всеки нов идващ на власт, просто заменя предишният!
  • 31 Тия соросойдни

    4 1 Отговор

    До коментар #28 от "И в Русия":

    Опорки знаеш къде да си ги сложиш. Зъбите на лесната стоят в МОСКВА а Германия ще се на Руски да говори не паля свещи на ,, съюзници,, по скоро на Победителите РУСИЯ ще запаля свещ.
  • 32 Левицата

    7 2 Отговор
    Листите излъскани, излъскани с цял куп титулувани особи. Уш леви партии, а няма един истински пролетарии в тях.По времето на Тато имаше депутати работници.
  • 33 И кой го

    5 5 Отговор

    До коментар #1 от "БАЙ Х@Й‼":

    отразява изобщо тоя Мунчо??? От Естония го изгониха като мръсно псе!! Тука го "канят" само по села без жители!!!
  • 34 Бико

    4 1 Отговор

    До коментар #17 от "ДЪЛБОКО ВИЖДАЩ":

    С пари се купува и магистратура и стаж. Червените кхмери натрупаха доста капитал. Някои са неприлично богати.
  • 35 Курнелия

    1 0 Отговор
    И ДА ГЛАСУВАТЕ ЗА ДЕЦАТА НА НАШИТЕ ДРУГАРИ
  • 36 кочо

    1 0 Отговор
    навсякъде в листите хора от софия.защо.