Last news in Fakti

15 Март, 2021 11:58 12 515 10

Рапърът Павел от "Pavel & Venci Venc" се ожени тайно

  • павел-
  • павел николов-
  • павел и венци-
  • сватба-
  • брак

Павел и любимата му Кристина са заедно от вече 3 години

Любимецът на тийнейджърките Павел Николов, който е познат като дуетна половинка на Венци Венц, изглежда вече е семеен мъж. Самият той намекна за това преди броени дни. Рапърът от Бургас изглежда се е оженил тайно за своята любима – виетнамката Кристина Нгуен, пише Флагман.

Павел е с хубавата Кристина вече близо три години. Двойката живее под общ покрив в центъра на София, на метри от Министерския съвет. Случайни минувачи често са засичали влюбените да се прибират, натоварени с торби покупки от близките супермаркети, точно като средностатистическо семейство. Но доскоро се знаеше, че двамата нямат брак.

Изглежда, това се е променило в последните месеци и без много шум музикалната звезда и бившата манекенка Криси са се врекли във вечна вярност един към друг. За това намекна самият Павел. Преди дни той пусна снимки, от които се вижда как двамата с Кристина са прекарали целия неделен ден в селскостопански труд. По-важен от снимките обаче е коментарът към тях: „Семейство земеделци или „Една неделя на село”. Самата дума „семейство” подсказа, че рапърът и манекенката вече не са просто гаджета, а са се обвързали официално. Разбира се, възможно е думата да е използвана, без в нея да се влага реалният ѝ смисъл. Запознати обаче твърдят, че за никого няма да е изненада, ако 32-годишния Павел действително е минал под венчило без много шум.

От времето, в което беше гадже на Михаела Филева, рапърът се е наситил на публичност относно своя личен живот. Затова предпочитал да не вдига много шум около подробностите за отношенията му с Кристина. Извън песента, която той ѝ посвети преди няколко месеца, двамата почти никога не говорят публично един за друг. Криси, която участва в „Мастършеф” преди време, също като любимия си предпочита да не афишира личния си живот. Вероятно затова връзката на двойката става все по-стабилна, а рапърът никога не е крил намерението си да я узакони в гражданското. Заради мерките срещу COVID-19 напоследък той няма почти никакви работни ангажименти и не е изненадващо, че точно сега е намерил време, за да се ожени, макар и без шумни тържества. „На него му е дошло до гуша от купони. Защо да не се ожени тихо, само с кумовете и най-близките си роднини?”, коментират хора от обкръжението на звездата.

За разлика от бившата му любима – Михаела, Криси е скромно момиче, което знае как да глези мъжа до себе си. Тя е истински виртуоз в кухнята и перфектна домакиня. Освен това няма нищо против, когато мъжът ѝ я води на село, за да помага със земеделския труд, който е хоби за Павел. Според познати на рапъра, той виждал във виетнамката идеалната жена, която да стане майка на бъдещите му деца, писа Уикенд.


Поставете оценка:
Оценка 2.5 от 11 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Халал да и е

    7 1 Отговор
    На тази....!
  • 2 Марийка

    3 5 Отговор
    Еиййй много як тоя...

    Коментиран от #6

  • 3 ОТВРАТ

    2 2 Отговор
    Много важно Сигурно вече се е развел
  • 4 Мистър Мускул

    4 2 Отговор
    Завидех му!
  • 5 баджо

    2 0 Отговор
    Паткан
  • 6 Г-ца Ламаринова

    2 0 Отговор

    До коментар #2 от "Марийка":

    Тва е тая, тоя е у лево.

    Коментиран от #10

  • 7 БАЦЕТО

    5 1 Отговор
    пълен бо клук тая е редиха няколко в един апарнамент явно не помпи жената как я отвориха и всички и се смееха и редиха
  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 9 Пурко

    4 0 Отговор
    Поредния преразказ по картинка! Не че ни интересува, но мисирките вземат заплати за да съчиняват разкази по снимки от социалните мрежи! Работа мечта за помиярченца без чест и достойнство!
  • 10 Марийка

    1 0 Отговор

    До коментар #6 от "Г-ца Ламаринова":

    Аз без туй съм кривогледа, та няма голямо значение! Прилагам си снимката-🤪