17 Март, 2021 13:58 7 612 21

Запечатаха на ВИДЕО нови 3 случая на НЛО

  • нло-
  • извънземни-
  • космически кораб-
  • доказателства

Две от видеата са заснети в САЩ

Запечатаха на ВИДЕО нови 3 случая на НЛО - 1
Снимка: Shutterstock

Няма да навлизаме в разсъждения защо хората се вълнуват толкова много от НЛО, че дори нискокачествените видеоклипове, уж показващи възможни извънземни са популярни в интернет, пише Блиц. Поредна доза видеоклипове по тази тема отново разбуни духовете в мрежата.

1. НЛО пуска разузнавателни дронове



На първото видео е запечатан редкият момент, когато доста голям НЛО с ромбоидна форма на пуска армада от разузнавателни дронове във вечерното небе. Това, разбира се, е предположение, нищо повече.

Видеото е заснето в щата Калифорния, САЩ, като на една от бензиностанциите в Сан Бернардино, авторът на видеото случайно е вдигнал поглед и е бил изумен от видяното: стотици малки обекти са отлетели от по-големия ромбоиден.

Някои от тях светнали, превръщайки се в топки, други просто изчезнали в тъмното небе. Според американеца, това е била омагьосваща гледка.

2. Огромно НЛО е прелетяло в небето над Чикаго на фона на Луната



Второто видео показва сутрешното небе над Чикаго. Още не се е развиделило напълно и затова великолепният диск на Луната в северната част на града привлича вниманието на всички. Естествено има хора, които се стремят да заснемат тази красота на видео.

Очевидно авторът на видеото е един от тях. Той обаче дори не е можел да си представи, че в този момент обективът на камерата му ще улови нещо необичайно, а именно огромно продълговато НЛО, което лети на фона на луната.

И нищо друго. Няма шум от летящ самолет или ракета, няма следи от полет извън Луната. Затова уфолозите са се съгласили, че авторът на видеото е имал късмета да заснеме огромен извънземен кораб в орбитата на нашата планета.

Разбира се, може да е нещо друго, но ние просто не знаем това „нещо“ и следователно не можем да намерим обяснение за него.

3. Гигантски кораб-куб с извънземни се върти близо до нашето Слънце

Това е поредната неразрешима загадка - кой постоянно се върти около Слънцето? Различни обекти с невероятни размери, многократно по-големи от Земята, периодично попадат в обективите на камерите и не дават покой на уфолозите. Учените в този случай мълчат или изразяват не особено убедителни обяснения.

Те са неубедителни, защото мистериозните НЛО близо до Слънцето имат твърде правилни форми - куб, ромб и т.н., които природата никога не създава.

На видеото е заснет кораб-куб, който просто не може да бъде близо до Слънцето. Но той е там и изумява, както винаги, със своите форми и размери, а и с „безразсъдството си“, като е толкова близо до звездата.


Поставете оценка:
Оценка 3.5 от 12 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ТаУмВзе

    16 1 Отговор
    Виждал съм извънземни, но няма. Китодар!
  • 2 ОбичамРакия

    19 4 Отговор
    Ей, навсякъде има извънземни, но единственият начин да ги видиш е или с много ракия или много кока.
  • 3 алф

    13 5 Отговор
    Нискокачествен е вашият на факти репортаж.Висококачествен беше блъфа в Розуел!
  • 4 Дедо ви

    26 2 Отговор
    Извънземен съм! Като се прибера в Земен ще ви обясня ситуацията.
  • 5 Гошо

    15 5 Отговор
    Поредния страничен ефект този път от американски ваксини.
  • 6 Йода

    20 9 Отговор
    Да свалим Тиквата ние дошли сме!

    Коментиран от #12

  • 7 Верно ли?

    13 2 Отговор
    Как още не им е дошъл на акъла на тия да кажат,че короната е разработена от извънземните и пусната на земята,за да намалят популацията,и че Бил Гейтс е бил отвлечен на младини от тях!Ся пускат разузнаването,за да съберат данни за поредната мутация доколко бързо ще ни унищожи!
  • 8 доктор уфолог

    4 1 Отговор
    Меню : Летящя чиния с кисело зеле. Като за такава публика. :D
  • 9 Киро Питоня

    7 1 Отговор
    Комбойците пак са препили ''Кока-Кола''
  • 10 Бай Ставри

    5 3 Отговор
    Боко с жипа
  • 11 Славка

    8 0 Отговор
    В статията пише,че хората се вълнуват.Има хора,които много се вълнуват,а други изобщо,без при това да оспорват съществуването им. 90-те години ас и група приятели видяхме над София обект с идеална правоъгълна форма,според мен доста голям имайки предвид височината на която летеше като вземем като мярка височината на Витоша..На височина около 4-5 км ,визуално изглеждаше като 2 сантиметра. Тогава се убедих,че да се види нещо подобно не е голяма рядкост.Аз и един приятел доста се развълнувахме, а останалите бяха почти безразлични.
  • 12 джаба боко

    3 0 Отговор

    До коментар #6 от "Йода":

    ке те хамнем на закуска!
  • 13 Що така

    1 2 Отговор
    Вече и на,, извънземни, не вярвам, камо ли да. бъдат с ауди или некоя счупена щайга,,... счупените каручки, които изглеждат ужасно...!
  • 14 Избирател

    8 2 Отговор
    Извънземните с кой номер бюлетина са?
  • 15 Ани шоферката

    5 2 Отговор
    Едното НЛО го управлявам аз!
  • 16 7777-седем

    1 2 Отговор
    От баба, Айше...!
  • 17 Гост

    3 3 Отговор
    Всички видеа с НЛО са размазани и неясни. Но ако се снима някоя плейметка с напомпани жуки, кадъра е кристално чист, дори от километър.

    Коментиран от #20

  • 18 Тези от куба

    1 1 Отговор
    не са извънземни, а земни. Севернокорейски куб е. Дъ фат ги прати преди години. Кацаха и на Слънцето, но поради общия дефицит, нямат гориво за да отлепят от орбитата и засега обикалят. Все пак е по-добре, отколкото лудия да ги направи"на салата" със зенитна картечница...
  • 19 един от стадото

    3 0 Отговор
    НЛО не значи непременно извънземни
  • 20 Не е така

    2 1 Отговор

    До коментар #17 от "Гост":

    Първият запис,който съм виждал го даваха по новините още от времето на соца -от Япония.Беше с уникално качество.Има запис от Мексико, при отразяване на празник на полицията,снимано с професионална камера също с идеално качество.Там са снимани цяла флотилия.Има много записи.
  • 21 един от многото

    2 3 Отговор
    Те всички в Щатите са извънземни!