Last news in Fakti

19 Март, 2021 18:28 3 462 13

Какво крият мъжете от жените?

  • тайна-
  • крие-
  • мъж-
  • жена-
  • признание

5 неща, които мъжете не споделят с нежния пол

Какво крият мъжете от жените? - 1
Снимка: Shutterstock

Прието е мъжете да бъдат наричани силния пол, но истината е, че те също имат своите слабости, подобно на жените. Но заради някои схващания и догми, не се чувстват комфортно да споделят всичко, пише actualno.com. Ето някои неща, които мъжете обикновено крият от жените.

Мъжете обичат да получават комплименти

Не само дамите имат нужда да чуват, че са красиви и незаменими. Господата също се чувстват прекрасно, когато бъдат похвалени и поощрени за представянето си. Увереността им се възвръща, когато получат комплимент за външния си вид или за услуга, която са свършили. Психолозите издават, че мъжете са много по-влюбени в партньорката си, когато тя ги обсипва с комплименти и показва, че той играе важна роля в живота ѝ. От друга страна, мъж, който бива обиждан от жената до себе си и критикуван за всичко, бързо охладнява и губи интерес към връзката.

Мъжете се притесняват как ще се представят в секса

Ако дамите се притесняват от целулит или други банални женски несъвършенства, то господата се страхуват дали ще могат да се представят на ниво в спалнята. Мъжете не са машини и невинаги са в настроение за секс. Понякога ги вълнуват въпроси, които нямат нищо общо с леглото. Те може и да не ви споделят за тях, но пък това има шанс да повлияе зле на либидото им. Както и умората след дългия ден. Жените трябва да проявят разбиране в такива ситуации и да не правят от мухата слон.

Мъжете се страхуват

В някои ситуации мъжете са по-изплашени дори и от жените. Това са моменти, в които те трябва да съзреят и да поемат към нов етап от живота си. Например някои мъже се страхуват да заживеят на семейни начала с половинката си. Други ги е страх да сключат брак. А трети се страхуват да станат бащи. Това е напълно нормално чувство, което е присъщо на хора с по-малко опит. С времето тези страхове отминават, но пък могат да се появят други. Във всеки случай рядко мъжете си признават какво ги плаши.

Мъжете се плашат от остаряването

Мисълта за остаряването не ужасява само най-суетните жени. Мъжете също изтръпват при мисълта, че някой ден няма да са така активни и ще се наложи да са зависими от други хора. За жалост, такъв е животът и трябва да приемем, че остаряването е неизбежно.

На мъжете им е трудно да следят мисълта на жените

Причината е, че мъжкият ум разсъждава в една посока, докато жените могат да говорят едновременно за няколко различни неща. Вторите също така прескачат от тема в тема. Това обърква мъжете и ги напряга. В резултат на това те просто спират да слушат какво им се говори.


Поставете оценка:
Оценка 3.7 от 7 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Иван

    9 3 Отговор
    Не знам , аз си крия вибраторЪ

    Коментиран от #2, #4

  • 2 гошо

    10 1 Отговор

    До коментар #1 от "Иван":

    Браво, колега! И аз крия от жената, че се забавляваме с колегата.

    Коментиран от #5

  • 3 IBAN

    14 3 Отговор
    Крият си половината заплата в офшорна сметка.

    Коментиран от #6

  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 Брендилия

    4 4 Отговор

    До коментар #3 от "IBAN":

    Това показва умен ход. Известно ми е, че има Президент, който крие парите на държавата си в такава сметка. По темата! Глупаво и непродуктивно е да криеш пари от жена си, така мисля..

    Коментиран от #9

  • 7 ГРАД КАЗАНЛЪК

    4 2 Отговор
    ас не крия НИЩО от годеницата ми честността и лоялността са най ВАЖНОТО в една връзка заедно с романтиката разбира се
  • 8 Бай Скръц

    9 2 Отговор
    ". да следят мисълта на жените" ...Извинете, какво е женска "мисъл" !?!?
  • 9 Хаха

    5 2 Отговор

    До коментар #6 от "Брендилия":

    Така мислиш, но ето тази женска мисъл не разбират мъжете !

    Коментиран от #11

  • 10 С колко...

    6 4 Отговор
    Съм спал. ...и то след брака.....мръсни кучки. ...
  • 11 Брендилия

    3 2 Отговор

    До коментар #9 от "Хаха":

    Е какво има да разбират? То си пише сметката на чие име е, нали така? Жената когато научи започва да мисли другояче. Доверие може да се загуби чрез ей такъв малък детайл..

    Коментиран от #13

  • 12 beast

    1 3 Отговор
    Крия си парите и жените ....
  • 13 74хахахаха

    4 1 Отговор

    До коментар #11 от "Брендилия":

    Започни и ти да работиш и да си изкарваш парите сама, тогава няма да има нужда от криене
    И на парите и на жените, пони. Въпреки че тези, които си въобразяват, че се крият добре и са изкусни лъжци, всъщност заблуждават единствено себе си. Обикновено всички други знаят и им се смеят.Така стоят нещата.