Last news in Fakti

22 Март, 2021 19:57 6 281 17

Как да разберете, че той НЕ иска сериозна връзка

  • връзка-
  • щастие-
  • любов-
  • дълга връзка-
  • мъж

Това са признаците, които посочват дали мъжът е готов на сериозна връзка

Как да разберете, че той НЕ иска сериозна връзка - 1
Снимка: Shutterstock

Създаването на сериозна връзка е дълъг път, който трябва да бъде извървян от двама души. Метафорично казано, влюбените трябва да се срещнат някъде по-средата, като са извървели приблизително еднакво разстояние един към друг.

Хората, които имат дълги и успешни връзки, знаят, че запазването им е плод на много усилия от двете страни, но как да разберем дали това, което правим, си заслужава и не си губим времето? Има ли начин да предвидим как ще се развият отношенията ни с половинката?

Честно казано отговорът е НЕ! Никой не може да ви каже как ще се развие връзката ви и дали ще остареете заедно. Хора с над 20-годишни бракове в един момент се разделят най-неочаквано и как да се прогнозира развитието на вашата връзка, която е все още в самото начало!? Разбира се, че има признаци, които малко или много могат да ви подскажат за истинските намерения на вашия човек и дали той е напълно откровен, пише actualno.com

Избягва темата

Бъдете сигурни, че той разбира от намеци и съвсем целенасочено се опитва да избяга от този разговор. Това не означава, че не ви обича или няма сериозни намерения. Може би просто не иска да бърза или скоро е приключил дълга връзка, но трябва да имате едно наум. Все пак, ако не коментира връзката и не споделя планове за общо бъдеще, то може би в най-скоро време ще трябва да го притиснете и да седнете да поговорите.

Не се държи като обвързан

Съзнателно или не търси свободата. В началото е нормално да се чувства по-неангажиран, но ако поведението му продължава в тази посока, то това е ясен признак, че няма сериозни намерения към вас.

Има застой

Имате ли чувството, че връзката ви не преминава на следващия етап? Въпреки че се чувате всеки ден и ходите по срещи, той не прави следващата крачка - да създаде малко по-задълбочени отношения и дори да заживеете заедно. Колко често ви е казвал, че излиза по мъжки и ще ви е скучно, докато те гледат мач или играят карти? Явно на него му е добре така и едва ли иска нещата да преминат в следващата фаза.

Къса с вас за най-малкото

Караниците са неизменна част от всяка връзка. Дори може да се каже, че те са от съществено значение за бъдещето на връзката ви. Ако успеете да ги преодолеете, то шансът връзката ви да се развие е много голям, но ако той всеки път къса с вас, когато се скарате или просто не му изнася, той не е готов за сериозна връзка!


Поставете оценка:
Оценка 1 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 РАДИО ЕЛТО

    5 2 Отговор
    всичко е индивидуално
  • 2 РАДИО ЕЛТО

    5 3 Отговор
    ОБИЧАМ ТЕ СЪБИНА

    Коментиран от #6

  • 3 По добре да се правиш че не разбираш

    8 8 Отговор
    Никой не иска сериозна връзка.Все накрая става нещо и се разделят.Всичко е временно.Ръгай чушки в чушкопека докато спре тока.
  • 4 Бай Ганьо селското магаре...

    10 10 Отговор
    1. Той е мъж.
    Това е цялата работа, мъжете искат просто секс, ама жените се дърпат. Те искат връзки, демек, некой будала да и плаща сметките.
    Нема как да бъде, 21 век сме, да се стягат у кръста женичките.

    Коментиран от #7

  • 5 Брендица

    8 2 Отговор
    Сбинче пропущи най-върховната истина истина "Една жена може да издигне, но може и да срине мъжът". Достатъчна причина за един мъж да се задоволи само със сексуалност и нежелание да се обвърже. Значи зависи от жената по-скоро ще да има или ще да няма здрава връзка..
  • 6 Хахаха..

    4 1 Отговор

    До коментар #2 от "РАДИО ЕЛТО":

    Абе грамофон ЕЛТО,нали уж беше инвалид на легло?

    Коментиран от #10

  • 7 село

    6 2 Отговор

    До коментар #4 от "Бай Ганьо селското магаре...":

    Жените се дърпат и искат някой друг да плаща сметките,защото това е заложено в инстинкта им за продължение на рода. Дълбоко в подсъзнанието си, те се питат: Този способен ли е да се грижи за потомството си, или ще ме остави сама с децата?
    По тази причина не винаги се женят за най- красивия или богатия. По същата причина понякога снасят като кукувиците, чуждо яйце в гнездото.
  • 8 ЗА ЖЕНИТЕ Е МНОГО ВАЖНО

    4 0 Отговор
    ДА ЗНАЯТ..АКО МЪЖЕТЕ..ПИЯТ ЯДАТ €€£€ВАТ И БЯГАТ..ЗНАЧИ ВРЪЗКАТА НЕ Е СЕРИОЗНА!!ХА ХА

    Коментиран от #9

  • 9 Брендица

    4 0 Отговор

    До коментар #8 от "ЗА ЖЕНИТЕ Е МНОГО ВАЖНО":

    Затова са се появили браковете! Да го сгащи, в случай че имат наследници, и той реши да се измъкне към друга. И то само, защото така е свикнал да си ** развява..

    Коментиран от #11

  • 10 РАДИО ЕЛТО

    2 2 Отговор

    До коментар #6 от "Хахаха..":

    БЛАГОДАРЯ за подигравката внимавай какво си пожелаваш
    ЛЕКА НОЩ лошо ЧОВЕЧЕ
    трор на пп гроб
  • 11 Не е точно така...

    2 0 Отговор

    До коментар #9 от "Брендица":

    Браковете са се появили за други причини, но си на прав път. След като се открива земеделството, отглеждането на деца става частно, а преди е било групово. Преди нокой не знае на кой е едно дете, за това цялото племе го е гледало заедно. Когато се появи земеделието, едно племе се раздела по земя и от нея живее. Което значи, че гледането от групово става частно, това не позволява на хората да се размножават до бескрай, а размножаването се определя от работата. Така се е регулирала популацията на хората. И един мъж, за да има деца трябва да става полезен за обществото. А една жена е трябвало да бъде девствена, защото няма тестове за бащинство, един мъж, за да е сигурен, че децата са негови, жена му, трябва да е спала само с него. Една жена не може нищо да направи на един мъж. Бракът е чисто икономично нещо, само през 20 век се появява тая романтика към него. Както и да е, едно време жените са били по-скъпи от сега. Къща, двор, зеленчуци, плодове, животни, пари и само тогава може да я... таковаш, ама първо си правите една женитба.
  • 12 недооценен

    0 0 Отговор
    И ти Събинче ме триеш, и Венелинчето ме трие, без да съм написал нищо обидно или нецензурно. Но аз пак държа на връзката си с вас
  • 13 Заааакдкдлфкссб

    2 1 Отговор
    Докато стане готов се е превърна в вмирисан дърт коч ,живеещ при мама.
  • 14 Често срещано

    3 1 Отговор
    № 11 много точно е описал как е било едно време. През втората половина на 20-и век обаче у нас става друго - семействата имат по едно дете, рядко по две, а държавата гарантира на всички ниска, но сигурна заплата и трудно получаване на самостоятелен апартамент, ако живееш в град. Така се създава моделът на маминия льольо, който е дундуркан у дома, заплатата му е за джоб-харчлък, а отговорности почти няма, защото държавата се е нагърбила да отговаря за повечето неща. И Льольо нашенски решава да се прави на плейбойче и да кръшка от отговорности в личния си живот - докато може. В много случаи не усеща как чуква 60-ия рожден ден, а е още ергенче в двустайната панелка на мама и татко. В повечето случаи бащата на такъв одъртял "плейбой" вече е починал, а майка му едвам се тътри, но продължава да го обслужва. После настъпват неговите бедни и самотни пенсионерски години и започва да търси някоя, която няма жилище, за да се грижи за него само заради възможността да живее под покрива му, защото друго той вече не може да предложи.
  • 15 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 16 бушприт

    1 0 Отговор
    Обидно е:
    Когато котаракът само яде, спи и нищо не прави, а жена ти го обича повече от теб!
  • 17 Нериман с, белите коси

    2 0 Отговор
    Какво е това, сериозна, връзка...?!