Last news in Fakti

22 Март, 2021 16:19 7 650 5

Виктория разтърсена от тежка семейна драма

  • виктория георгиева-
  • евровизия-
  • баща-
  • болен-
  • драма-
  • семейство

"В семейството ми се случи нещо, което не е свързано с COVID-19, откриха на баща ми диагноза, която ни разтърси. За жалост няма лечение.", сподели тя в интервю пред Мон Дьо

Поп певицата Виктория Георгиева, която тази година представя България за втора поредна година на "Евровизия" е на двете крайности по скалата на щастието. Младата изпълнителка разкри, че наред с хубавите моменти, които я съпътстват и предстоят на песенния конкурс, тя се налага да се моли много за своя баща, който е тежко болен, пише novini.bg.

"Тази година аз лично много пораснах. В семейството ми се случи нещо, което не е свързано с COVID-19, откриха на баща ми диагноза, която ни разтърси. За жалост няма лечение. Ние правим всичко възможно да е още с нас. Не мога да приема, че той няма да продължи да живее, цялото ми семейство сме с него и се борим. Искам в Ротердам да пея за тати и вярвам, че той ще се подобри! Много вярвам!", откровена е Вики пред Мон Дьо в интервюто му за Нова телевизия.

Гласовитата млада дама, която нашумя преди години като един от финалистите на "Х Фактор", не може да си обясни защо животът ѝ дава хем щастието да се развива като изпълнител и да жъне успехите си, хем я посича с това жестоко изпитание.

"Странно е, защото баща ми е страхотен човек. Пример за мен. Аз винаги съм искала да приличам на него. Той е от мълчаливите хора и приличам по характер на него. Когато седнем да вечеряме или да гледаме телевизия, ние си говорим, сякаш сме на друго енергийно ниво", споделя талантливата варненка.


Поставете оценка:
Оценка 4 от 6 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 цербер

    2 2 Отговор
    Виктория Е разтърсена от тежка семейна драма. Виктория Георгиева, която тази година ЩЕ представИ България.Гласовитата млада дама, която нашумя преди години, като една от финалистките на "Х Фактор".
  • 3 Сийка

    2 2 Отговор
    Тази избродирана с татуировки млада жена с постоянен тежък поглед ми прилича на наркоманка ?!?!
  • 4 Какви

    4 0 Отговор
    глупости пишете бе.Това момиче е скромно и талантливо.Пожелавам и да се случи чудо и баща и да оздравее!
  • 5 Честито

    0 1 Отговор
    Има глас момичето, може да пее. Но това с иронията на живота:да има успех на сцената и да получава удари в семейството, е само с едно обяснение: карма! Изплащат се стари грехове.