Last news in Fakti

8 Януари, 2013 11:51 5 547 0

Хю Джакман неузнаваемо слаб

  • хю джакман-
  • клетниците-
  • актьор

На Хю Джакман му се наложи да отслабне до неузнаваемост, заради ролята си в новата екранизация на Виктор Юго "Клетниците", чиято световна премиера вече се състоя и която очакваме скоро да видим по кината, съобщи „Дейли Мейл“.

В "Клетниците" Джакман влиза в ролята на Жан Валжан, за образа на когото му се е наложило да хвърли доста труд.

„За да пресъздам окаяния вид на Валжан ми се наложи да отслабна мигновено. За да постигна ефекта на изтерзаното тяло на литературния герой не бях слагал нищо в устата си в продължение на 36 часа, като не можех да пия дори вода!“, сподели Хю пред Daily Mail.

„След този ударен глад станах неузнаваем“, допълни Джакман.

Веднага след приключването на „Клетниците“, Джакман влезе в ролята на "Върколака" от новия "X-Men”. Ролята е коренно различна, като там се залага най-вече на мускули и маса.

По този начин, след като на  Хю Джакман му се наложило да отслабне, изведнъж трябвало да надебелее.
 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА