Last news in Fakti

29 Март, 2021 14:55 29 388 97

Силно зрителско възмущение от скандалните гости в "Забраненото шоу на Рачков" (СНИМКИ)

  • забраненото шоу-
  • димитър рачков-
  • гости-
  • бургаското барби-
  • симона галинова

Първите гости за вечерта при комика бяха бургаското Барби Андреа и транссексуалната плеймейтка Симона Галинова

“Забраненото шоу на Рачков” предизвика разпалени полемики в мрежата след снощния си епизод. Водещият бе поканил Симона Галинова, първията трансексуален участник в конкурса "Мис Плеймейт" и бургаското Барби Андреа Иванова, за да дискутират заедно темата “За и против силикона”.

“Големите гърди в днешно време хранят не само децата, но и майките. Не само ги хранят, но и джип могат да им купят. Въпреки това съм убеден, че с нищо не трябва да се прекалява, особено с т.нар естетична хирургия. Не може естетиката ви, скъпи дами, да влиза в стаята половин минута преди вас. На някои жени, за да маневрират из стаята им трябва парк троник.”, стартира анонса си Рачков, цитиран от woman.bg.

Водещият започна разговора със Симона Галинова, за която разкри, че по лична карта вече не се казва Симеон. Рачков побърза да се пошегува със ситуацията с думите: “Махнал едни топки и качил други нагоре”. Симона пък влезе в тона на шоуто с репликата “Качих топчиците нагоре”. Мнозина счетоха разговора за неуважителен, понеже транссексуалните рядко говорят за живота си преди, а въпросите на Рачков възмутиха куп зрители.

Галинова разкри още, че си е поставила 2 х 400 кубика силикон. “Аз никога не съм изглеждала като мъж, от малка приемам хормони, просто сега се чувствам себе си. Скрила съм си снимките като момче и не искам да ги виждам.", отвърна тя на пиперливите въпроси на водещия.

А сега Димитър Рачков посрещна две дами, които са абсолютни фенки на пластичната хирургия и това е видимо 👄! Какво ще...

Публикувахте от Забраненото шоу на Рачков в Неделя, 28 март 2021 г.

Разговорът с българското Барби, също продължи в шеговития тон на шоуто. “Аз не мисля, че тогава съм била грозна, просто сега се харесвам доста повече. Имам устни, гърди, изрусена коса, мигли, скули нямам все още”, разкри Андреа. Рачков не пропусна да попита силиконката как чопли семки с тези устни и ходи ли на мачове. “Ходила съм на мачове, но не обичам семки”, отговори чистосърдечно тя.

На темата за силикона Андреа разкри, че си е сложила 2х 600 кубика и планира догодина да стигне поне до 1200 на гърда.

Част от зрителите на предаването изразиха силното си възмущение от факта, че Рачков е поканил двете си гостенки и по този начин популяризира техните виждания за живота. “Моите извинения, но Рачков заора в дъното… Два изрода в праймтайм…” и “не съм гледала това нещо и няма да го гледам и срещу много пари, достатъчно ми се повдига и само от тая снимка, а нивото на тази тв и този човек са си същите .... не виждам някакво развитие.” и “Ужас на ужасите, кошмари сънувах след като го гледах”, бяха само част от стотиците коментари, оплюващи избора на първи гости за вечерта.


Поставете оценка:
Оценка 2.3 от 67 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Последния Софиянец

    301 5 Отговор
    След това Барби не можах да вечерям.

    Коментиран от #19

  • 2 mom4eto

    275 4 Отговор
    И сега какво травестита изглежда по-добре от жената хихи

    Коментиран от #62

  • 3 Жива да не бях

    197 29 Отговор
    Тоя се състезава със Слави, кой повече да разваля младежите!

    Коментиран от #24

  • 4 fifi

    186 1 Отговор
    Тая духачка дори не може да говори нормално с тия жуки надути !
  • 5 кОлтОртрегер

    284 12 Отговор
    Нямам идея колко трябва да си изпростял за да гледаш простащините на този простак.
  • 6 Ива Бебека; жената на Манджев

    39 3 Отговор
    А мен кога ще ме поканят в шоуто????
  • 7 Читател

    216 9 Отговор
    Упадъка е тотален на всяко ниво: политика, култура, шоу...
    А този лига.льо Рачков чак дразни
  • 8 165

    170 8 Отговор
    ТО КАТО ЦЯЛО ТВОРЧЕСТВОТО НА РАЧКОВ Е ИДИОТЩИНА, КОПИЕ НА 1 ЗАПАДЕН НАЧИН НА ХУМОР КОЙТО МУ БЕ НАЛОЖЕН ЗА ПРЕДАВАНЕТО "ГОСПОДАРИ" КОПИЕ НА ИТАлИАНСКОТО "Strichia la notozia". ТОЧНО ТОЗИ УПАДЪК ЕДВА ЛИ НИ Е НУЖЕН
  • 9 Абе

    148 12 Отговор
    Спрете се вече с тоя. Чалга населението и електорат на герб си го харесват и гледат явно, ама чак статии за него тук идва в повече.
  • 10 Трудни работи

    130 5 Отговор
    Не мога да коментирам. Просто съм си "забранил" да гледам подобни "шоута". :)) Имаше друго шоу на стадион "Васил Левски", та него гледах. На Рачков "шоуто" явно търси дж@ндърска публика. Нека тя да го гледа ! :)
  • 11 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 12 Ники

    79 11 Отговор
    Аз дочух някакви неща докато вървеше телевизора .. вече 2 ро предаване и просто сменям канала ... всеки може да дава каквото си иска ... това не е едно време .. и да имаш 2 канала .. и да се възмущаваш ... Лесно е .. като не е окей .. гледаш нещо друго ..

    Коментиран от #15

  • 13 Ужас

    74 2 Отговор
    Добре, че не го гледах. Гледах мача, но за съжаление и там емоциите май нямаше много по-различни емоции!!!!!!
  • 14 Копи

    125 7 Отговор
    Е такова падение е тоя Храчков,само за парите готов на всичко,гнус ме е от тоя пропадняк мизерен!!

    Коментиран от #41

  • 15 Ем да

    84 3 Отговор

    До коментар #12 от "Ники":

    Така е приятел, но баба Гичка от Рударци има 3-4 канала и където и да пусне вижда простотия и помия след бурните овации по герп в новините.
  • 16 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 17 Този

    61 1 Отговор
    транссексуалния е платена проститутка

    Коментиран от #52

  • 18 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 19 Юсуфф

    38 11 Отговор

    До коментар #1 от "Последния Софиянец":

    Не лъжи бе,вечно гладния?!! Четири наденици,и осем домата изяде,и то без хляб.... Иначе това остаряващото джудже само обикаля крещейки около гостите си! Ако си тичка тихичко без,да си отваря устата ще е супер!!!
  • 20 Я324

    100 5 Отговор
    Незнам кой налага този Содом и гомор1но определено за 30 години заорахме дъното и няма измъкване от простащината.

    Коментиран от #56

  • 21 Тодор

    50 6 Отговор
    Рачков се прави на Простачков, защото иска да е Рачков!
  • 22 АЙ СТИГА БЕ

    60 5 Отговор
    Господи, прибери си вересиите! И започни от гномите, моля те!
  • 23 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 24 Защо го гледате

    91 9 Отговор

    До коментар #3 от "Жива да не бях":

    тогава? 2021 година е. Не 1971, когато е имало 1 ТВ с един канал. Не ти харесва - дистанционното и смяна. А и не е задължително да зяпаш телевизора, можеш да отвориш книга... Накрая - той не е глупакът (в случая), защото за тези тъпотии му плащат 500 000 лв на година. На всички вас никой не ви дава и една стотинка, за да го гледате, но въпреки това го правите и се ядосвате... Първо, губите най-ценният ресурс, от който човек е зависим - времето и второ, трошите си нервите за нещо, което не ви харесва и никой не ви задължава да гледате... Мазохисти ли сте или глу..ци? Не напразно, България е на последно място по всички положителни показатели в Европа.
  • 25 Досадно

    58 7 Отговор
    Не знам защо го гледате. По същото време върви много по стойностното България търси талант. Макар че и там имаше въртене на гейски задници.

    Коментиран от #74

  • 26 Летописец

    54 1 Отговор
    Това е съвременна България . А ако превключите програмата не променяте действителността навън .
  • 27 Добре де кво лошо има че...............

    36 1 Отговор
    Симеончо ( Симона ) иска да и продухват ауспуха ? Доста богати господа го правят но не си признават и се правят на морални
  • 28 Минувач

    44 2 Отговор
    Защо най-големите карикатури представляват най-голям интерес за шоупрограмите!!?? То си има Цирк за показване на всякакви човешки физически и психически аномалии!
  • 29 Крумчо

    29 4 Отговор
    Пълна простотия за .....
  • 30 А забравяте и другите гости

    64 1 Отговор
    БТ Милко и онова недоразумение - Галена Пълна чалгаджийница и пълно безумие. Изобилие от фалш и простотия , гарнирани с простащина.
    Но и дрога модул вече се натрапва У мен Рачков е нищо повече от един шут, палячо. Той не е артист, не е комик
    Самото предаване е низ от хаотични реплики Няма теза няма последователност. Няма уважително ст към гостите. Един миш маш
    Просто който продължава да го гледа губи два часа от живота си. Всеки да си направи сам преценка.
  • 31 Зрител

    30 5 Отговор
    За някой лев и убийство наживо ще покажат, кво толкоз, кат не ви харесва има дискавъри и травъл, няма морал,няма култура, има само рейтинг на гледаемост, сиреч някой лев... Щом има публика ще има шоу, ранътъ прай борбътъ, за такъв пазар-такъв цирк..
  • 32 Gen Gurko

    41 2 Отговор
    Дребен тъпанар.
  • 33 Отново ефирни резили

    33 0 Отговор
    Добре, че не съм го гледала, то малко,, травестити, срещаме по пътя....!
  • 34 възмутена

    64 13 Отговор
    Рачков каза един ужасен сексистки виц за жените, за който ако беше в развита европейска държава щяха да го осъдят и да свалят предаването му от ефир. Каза това, когато гост му беше Милко Калайджиев, нещо от рода, че "жените всички ги чукали, а един се женел за тях", това е грозно и позорно, и него жена го е раждала, как не го е срам. Не ни стигаше Слави с простотиите си, а сега и този жалък човек с неговите жалки напъни да е комик.

    Коментиран от #77

  • 35 пфуй

    55 2 Отговор
    Тоз пък Милко Калаъджиев толкова е втръснал на публиката с едно и също вече 30 години с неговите " пиленца на батко", хаъде измислете вече нова смешка, с тази тъпня ще си умрете. Рачков се мъчи да имитира просташките смешки на шоуто на Слави.
  • 36 отегчен

    55 2 Отговор
    Жал ми е за Митко Пръдлето. Той може да бъде използван за мярка за унижение срещу пари. Мисли си, че ще му помогнат да бъде уважаван. Не струваш Пръдле, а парите ти са от просия от зрителит!
  • 37 Рачков иска да е Пачков,но е Плачков

    30 5 Отговор
    Елементарен гербав пасквил !

    Коментиран от #85

  • 38 Бургазлиа

    55 2 Отговор
    Незнам кой уважащ себе си гледа тази тъпан?! Рачков е смешник,но не в положителния смисъл на думата. Жалка картинка-напъни и кривите. Искам хумор, а не хуморопод чалгаджии.
  • 39 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 40 Няма спасение

    56 2 Отговор
    Пълна помиярщина!Абе кога най-после ще се намери някой политик с топки да забрани простащината, циганията и чалгата от екрана?! Ей за такъв бих гласувал!
  • 41 Бесен Бургазлия

    33 1 Отговор

    До коментар #14 от "Копи":

    Този прътляк не е никакъв кореняк бургазлия.. Петни Града ни.. Сичко за пари.. Товаму е девиза
  • 42 За тези получавани пари ...

    22 0 Отговор
    ... може само с тъпотии да се представи. Представете си световните колоси (много са за изброяване) в изкуствата да се сравняват с него. Пигмей от всякъде (родени като пигмеи не искам да ви обидя), отнася се само за този ... (има поне 100 ругателни думи). Само пийпъл метрия може да го изрита от екрана.

    Коментиран от #43

  • 43 Не е възможно

    10 2 Отговор

    До коментар #42 от "За тези получавани пари ...":

    Само по една причина - харесващите пошлости са много хиляди, тук.
  • 44 Стар терикат

    39 2 Отговор
    С две думи педераско шоу, какъвто продуцента на шоуто такова и шоуто. Маги халваджиян педераса го продуцира това шоу.
  • 45 Запознат

    49 2 Отговор
    Предаванията на този некадърен продуцент Маги Халваджиян не струват и 5 стотинки. Време е нова телевизия да изхвърли боклука.
  • 46 Всезнаещ

    34 3 Отговор
    Маги Халваджиян е най голямия доносник и уше на прокуратурата и гдбоп и данс. Това семейство трябва да бъде заличено от картата на България. Колко Българи са съсипали това подло семейство, което е дошло на наша земя
  • 47 нормален

    34 0 Отговор
    Кой гледа тази вкиснала лимонада с водещ ниско ниво скещист.
  • 48 XaХаХаХаХа

    28 0 Отговор
    Рачков, нищо не става от Вас арменците.
  • 49 ГруЮ

    37 0 Отговор
    Рачков е излязъл от селото, но селото никак не иска да излиза от него. Толкова иска да се хареса и толкова не му се получава, а и така добре го знае, че снощи се потеше като кон. Случайно гледах тъпото му предаване. Едва ли ще се повтори.
  • 50 Зрители

    24 0 Отговор
    на това предаване? И такива ли има?
  • 51 Възмутен

    31 0 Отговор
    Това изпаднало шоу гледа ли го някой въобще ? Рачков е вече изчерпан и бита карта !
  • 52 Тонислав

    7 0 Отговор

    До коментар #17 от "Този":

    Знаем го, ама си траем :)
  • 53 СЛАВИ

    23 1 Отговор
    ВРЕМЕ Е ПАРТИЯ ДА НАПРАВИ . НЯМА ПО ПРО3 НАРОД
  • 54 монополни телевизии

    32 0 Отговор
    Халваджиян сервира поредната порция деградация и пошлост.

    Коментиран от #66

  • 55 ОО 00

    5 0 Отговор
    кога го дават това предаване ...
  • 56 никола

    7 0 Отговор

    До коментар #20 от "Я324":

    Отдавна копаеме под дъното.
  • 57 Проповедник

    17 0 Отговор
    Не ни е нужно промотиране на транс-патологията, а на семейните ценности и разумен библейски морал и етика. После се чудя защо като изляза в малкия град, в който живея, виждам често обратни младежи под 18-19 годишна възраст..
  • 58 абориген

    13 0 Отговор
    Не зная какво имат показаните ,но за Рачков е ясно,че няма мозък.
  • 59 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 60 номад

    2 18 Отговор
    мачкай Рачка яко е шоуто ! Успех !!

    Коментиран от #63

  • 61 толкова си може

    21 0 Отговор
    За съжаление Рачков доказа, че е от нискоинтелигентните артисти, по време на социализма също имаше хумор, но нивото беше съвсем друго, дори една от последните от поколението да вземем Татяна Лолова. Има някакви умения за игра и импровизация, но когато не си интелигентен много ти личи, няма как без интелект да водиш шоу и да разговаряш с различни гости. Повтаря се с едни и същи тъпи въпроси, прекъсва излишно. Всъщонст водещият не може да е безкраен нарцис, който все гледа да изпъкне и да кани гости, някак не върви. Последната му връзка, която явно все повече му влияе на избора на теми, също не бива да се подценява. И много подозирам, че е в криза на средната възраст, освен ръста и други неща вече са му дерт, затова се напъва да си остане момче.
  • 62 до пед@л4еto

    9 6 Отговор

    До коментар #2 от "mom4eto":

    Разбираме, че това е идеята на задкулисието, но либерастията все още не е открила начин траверсите да раждат. Нормалните жени не могат да бъдат заменени!

    Коментиран от #65

  • 63 ха ха ха

    19 0 Отговор

    До коментар #60 от "номад":

    Головодници. Същото като "Две капки боза".
  • 64 аз съм Веска

    8 0 Отговор
    Като прибавим , че тв времето ,трябва да се харчи образователно и възпитателно,сценарият на Рачков наистина е укорим .Наистина ли темите за хубаво , достойно за поддражание , трудолюбие са изчерпани .Ако сме свършили откъм тези теми , НЯМА НУЖДА ОТ НАЛАГАНЕ ЧРЕЗ ЕФИР , НА ТАКИВА ОБРАЗИ .
    РАЧКОВ ВЗЕМИ СЕ В УМ .
  • 65 6653

    5 0 Отговор

    До коментар #62 от "до пед@л4еto":

    О, те отдавна работят по този въпрос.
    Цитирам: "Присаждането на матка в най-скоро време ще стане достъпно и за представителите на силния пол. "Благодарение на трансплантологията мъжете ще могат да раждат деца буквално от утре. Присаждането на матка в най-скоро време ще стане достъпно както за мъжете, така и за жените". Това заяви президентът на Американското дружество за репродуктивна медицина Ричард Полсън, цитиран от РИА „Новости“ и БГНЕС. "

    Коментиран от #73

  • 66 4968

    7 1 Отговор

    До коментар #54 от "монополни телевизии":

    Имам чувството, че това предаване е платено.Снощи Къци беше облечен с тениска с лика на Мутафчийски. А софка е карантинирана у тях. Докато свърши всичките ще ги изкарат ковидясали.
  • 67 наско

    23 0 Отговор
    отврат след отврат.Гнусно шоу.
  • 68 Eдна дума обобщава

    7 0 Отговор
    И това е ТЪПОТИЯ.Телевизии български не гледам с изключение на няколко предавания в Ютуб и чужди телевизии. От години и новини никакви не гледам.Пропаганда.Особенно новини от БЪЛГАРИЯ.
  • 69 любител

    17 0 Отговор
    тази телевизия нямали ли собственик за да спре това гнусно предаване на това ли ще се учи младото поколение на силикони джендърство чалга миски плеймейки с две думи проститутки. толкова ли няма стойностни хора които да поканите.това което показвате не е смешно а гнусно и пошло.помислете добре дали да продължи тази простотия.
  • 70 ццццц

    13 0 Отговор
    Предавания, зад които прозират имената на халваджиян и бозаджиян и с добавка на кретена рачков не гледам!
  • 71 Закъснял

    10 0 Отговор
    Е тоя, наистина удари дъното,... ега тии '' смешното''шоу, само като му видиш гостите и напъните да '' сътвори '' нещо, загасяш ТВ....От къде знам ли , като не го гледам , ами от рекламите на всеки 15-20 мин / наред с хапчетата и мазилата / Гледайте и се възхищавайте
  • 72 111

    11 0 Отговор
    Искам да сезирам Светия синод! Подобни предавания развращават младата аудитория и трябва да бъдат АНАТЕМОСАНИ публично!
  • 73 ХА ХА ХА

    11 0 Отговор

    До коментар #65 от "6653":

    Ама те матките на растат по дърветата. На господина трябва да му присадят МОЗЪК!
  • 74 баба Пена

    8 2 Отговор

    До коментар #25 от "Досадно":

    Божкеееее, мъ наистина ли е по - стойностно? Въх, въх и пак въх." България търси талант" Мъ то едни таланти , едно чудУ, ма чудУ, същУ като и " Мастър Шеф". Едни манджи.........ммммъъъ.........Да си изядеш пръстите.
  • 75 Реалист

    10 0 Отговор
    Който гледа палячото да се ядосва. Аз лично не го гледам този подскачащ клоун. Под естетическото ми ниво е. Реципрочно - не съм за ГЕРБ.
  • 76 Реалист 2

    9 0 Отговор
    Ако искате да гледате различна България, първо ще трябва да я променим !
  • 77 Хихата

    0 10 Отговор

    До коментар #34 от "възмутена":

    След като се чувстваш обидена, значи се припознаваш в образа на така описаните жени. Човек се обижда единствено от истината. То колко вицове за мъже и тъщи има - всички ли да ги забранят? Ами това е същността на вица - да окарикатури някои недостатъци на хората, та белким си вземат поука (без да се обиждат)!

    Коментиран от #83

  • 78 Хихата

    0 18 Отговор
    Рачков е отдавна в тоя бизнес и знае, че скандалът продава. На тези които не искат да го гледат ще им кажа - ми не го гледайте бе! Моето мнение е, че дори грозното и пошлото може да възпитава - като пример в какво НЕ трябва да се превръща човек! За "възмутените" и "скандализираните" подозирам, че се припознават в някой от образите и затуй ги е срам!
  • 79 Шаран БГ

    11 0 Отговор
    ВЕрвайте ми, щастлив съм, че от 6-7 години не гледам телевизия ! Много е полезно за здравето !! БГ - тАлАвизията стана по-страшна от микроби, вируси и бацили вземати заедно !!!
  • 80 Рачков НЕЕ интересен в момента!!

    5 0 Отговор
    Секциите за гласуване в чужбина орезани, сменен състав, изтекли те лични карти, как ще гласуват хората, ще има ли Видио наблюдение при броенето на бюлетините, Колко дни ще му трябва на Мишо К да маниполира изборните резултати!!! Трябва да вкара и две Патерици, иначе на ГЕРБ не стигат, категорично, има Мишо да решава Уравнение с 3 Неизвестни!!! Рачков НЕЕ на дневен ред, за дъвка в момента го използват Мисирки те!!!
  • 81 1959

    6 0 Отговор
    ГРОТЕСКА ...
  • 82 056

    9 0 Отговор
    Този Рачков е пълен помияр. Извинявам се за израза, но за друг не се сещам. Жалко че бургазлия излага съгражданите си и града на Карамитев, Калоянчев и много други.
  • 83 Възмутен

    3 0 Отговор

    До коментар #77 от "Хихата":

    BRAVO BE,това ли ти е мерилото за хумор, сатира и забава..после се чудим защо ''оная '' музика ни е влязла под кожата
  • 84 Радио Ереван

    12 1 Отговор
    -Защо тариката Рачков кани подобни боклуци ?
    -Много ясно, защото предизвикват голям интерес за вас, простаците, необразованите и бедни мизерници, които сте 99% от населението !
    -А защо Събчето пише тая статия ?
    -Е, по абсолютно същата причина !
  • 85 mdee

    1 0 Отговор

    До коментар #37 от "Рачков иска да е Пачков,но е Плачков":

    Не е плачков, а е срачков.
  • 86 mdee

    3 0 Отговор
    От хумора му у хората се появяват хумороиди в мозъка
  • 87 Мария

    7 1 Отговор
    Това шоу може да се охарактеризира само с една дума - пУмияяя...Грозно, недостойно и нескопосано. Колкото по скоро го спрете, повече ще спечелите, защото се вижда, че вас ви интересува само печалбата. На рачко-пачко, ще му излязат солени кинтите, силно завъртя, ама ще му се падне празното...
  • 88 Христо

    5 1 Отговор
    ТОВА ШОУ Е ПЪЛЕН ПРОВАЛ
  • 89 Провал

    4 1 Отговор
    Арменците ей тука сбъркаха ама много.
  • 90 Софиянец

    2 1 Отговор
    Cамо в това предаване можете да видите ( ..ндари , пе.@ли . Ку..и )
  • 91 Съдията Дред

    4 0 Отговор
    Гледах първото предаване около пет минути, и повече не си губя времето.
  • 92 Наблюдателен

    2 1 Отговор
    Човек и без да гледа така нареченото шоу, по-скоро напъните на малкия маниак, разбира, че "Забраненото шоу на Рачков" плавно и скоропостижно преминава в "Забравеното шоу на Рачков"
    Важното е, че опита. Ама то не е за всеки работа.
  • 93 Изумен

    2 0 Отговор
    Хора, животът е един?! Наистина ли искате да по похарчите няколко минути от него в името на Рачков? Дори писането на това мнение ще ме тормози цял живот! А можех да разгледам през това време галактиката Андромеда или да подишам чист въздух на терасата! Пфу, аз повече няма да отделям време за тая пръдня!
  • 94 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 95 Един нормален

    1 0 Отговор
    Не го гледам. Разбрах от пресата. Явно "шоуто" на топзи е по-долно и от шоуто на Слави. Въобще изключете БТВ и Нова от списъка си. БНТ отдавна вече не е там.
  • 96 нормален

    3 0 Отговор
    Арменеца и Рачков са едни извратеняци, които за пари станаха на маймуни, че и искат същото от нас! За тия идиоти няма ли СЕМ, или и той е в кюпа !
  • 97 Радиоактивна

    0 0 Отговор
    Ей това са примери, че има хора, които имат нужда да бъдат предпазвани от самите тях в усмирителна риза например.